Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

^Jel to uzimas za onu ljutu masinu s' kojojm si dostavio graficke? :d

Pa ti si poludeo. Gde sad da se istresas?! Jel stiglo do 50$? Niiiijeeee :d

Druze nisam bio online par sati jer mi je pukla baterija, dodjem kuci i kad videh cenu, pade donja usna. Blizi se 20$ za 1 LTC sto je kad smo ti i ja dogovarali strategiju bilo nemoguca misija... Sta raditi... Ne bi bilo lepo da osetimo onu staru " sirokoj gu...i i m..da su mera" ;)

Vidi Laza sto se nudi perfidno...,)

Da bitno je da je zemlja potpisnica sepa. I nordijske zemlje su u sepa a ne zele da budu u eu. To su sve one plave na mapi. Retke bele su srbija, crna gora, makedonija, bih, albanija. Tolko o tome... Ajmo bolje o cipelama, veseli me kupovina jos jednih novih, razmisljanje o sepa me tera u bedak.

Sada videh inter sport ima akciju od 27.11. do 01.12. kupis 2 dobijes 3! Nije lose.

Poslednja izmena od urednika:
ljudi jel vi kontate da je btc manje vise valuta, o kakvom porezu pricate i poreskom sistemu???

sami ste krivi ako sirite dezinformacije pa neki smrad pokusava da bas orlati iz poreskog, ja znam da bi bio svinjokolj da krene na mene :)

Nego sve se nesto pitam, lazo brate, jel to mesto gde zivis Lozana CH ili nisi lepo napisao pa je Ložana CH :).

E zapravo je Cirih, samo godinama nisam update-ovao profil...

Narode došlo vreme za prvo podizanje love :)

Svi dolari su mi na Gox-u.. kako da izvedem transfer odnosno da li je neko skoro podigao pare odatle ? Vredi li uopšte inicirati transfer dolara (ili eura) na račun u Intesi direktno sa Gox-a ?
račun otvoren inače samo za to.. Gox me je odavno verifikovao, a nisam nikad ni otišao na Bitstamp.. da li mora preko Bitstampa ?

ili da potežem Zmaja od NS-aja ?

kolko traje prebacivanje sa Bitstampa na Intesa račun, i kolika je provizija ? Ejuri ili dolari ?

probao bi makar prvi put da ide preko banke.. jedan manji deo, da vidim šta će da mi traže za izjavu bla bla.. kasnije ćemo se družiti sa Zmajom ;)

cacanin je napisao(la):
Druze nisam bio online par sati jer mi je pukla baterija, dodjem kuci i kad videh cenu, pade donja usna. Blizi se 20$ za 1 LTC sto je kad smo ti i ja dogovarali strategiju bilo nemoguca misija... Sta raditi... Ne bi bilo lepo da osetimo onu staru " sirokoj gu...i i m..da su mera" ;)

Ne zanima me sve da sutra padne cena na 1$. Sledece godine vredece jos mnogo vise od ovoga. Ko ima strpljenja neka me poslusa, ko nema neka slusa Lazu pa da vidimo ko ce bolje da prodje.
Mene ova cifra apsolutno ne zanima. Nemoj samo da neko kuka sledece godine, nece mi biti tesko da iskopam postove. Zivi bili pa videli ;)
Pada ce biti sigurno. Ne znam na koliko, ne znam kada... Ako i neko prodaje neka se suzdrzi podizanja love makar da moze da kupi novcice nazad.

kolko traje prebacivanje sa Bitstampa na Intesa račun, i kolika je provizija ? Ejuri ili dolari ?

probao bi makar prvi put da ide preko banke.. jedan manji deo, da vidim šta će da mi traže za izjavu bla bla.. kasnije ćemo se družiti sa Zmajom ;)

Oko 18-19$ su bili troškovi kada sam ja povlačio novac u $. Za povlečenje € ide još nekakva dodatna provizija zbog konvertovanja.

Čekalo se 3-5 radnih dana, s naznakom na 5 dana. :)

da li se zna odakle dolazi ovaj kapital pa se cena duva ?

hvala, znači bolje da ide u dolarima.. ma nek ide život ;)
5 dana za prispeće na račun je sasvim OK.. nadam se da verifikacija ne traje predugo..

srećno sa cenom LTC , od srca želim da vidimo tih 50 dolara ! :) u zadnjih par nedelja sve odiše optimizmom ovde, neka tako i ostane :wave:

Ne zanima me sve da sutra padne cena na 1$. Sledece godine vredece jos mnogo vise od ovoga. Ko ima strpljenja neka me poslusa, ko nema neka slusa Lazu pa da vidimo ko ce bolje da prodje.
Mene ova cifra apsolutno ne zanima. Nemoj samo da neko kuka sledece godine, nece mi biti tesko da iskopam postove. Zivi bili pa videli ;)
Pada ce biti sigurno. Ne znam na koliko, ne znam kada... Ako i neko prodaje neka se suzdrzi podizanja love makar da moze da kupi novcice nazad.
Ja bih poslusao lazu, sam kaze da vise nije iz Ložane vec iz Ciriha :).

srećno sa cenom LTC , od srca želim da vidimo tih 50 dolara ! :) u zadnjih par nedelja sve odiše optimizmom ovde, neka tako i ostane :wave:

Pa sta ti mislis, da smo se zeljko, demios i ja salili za one Audije i jahte? :p

hvala, znači bolje da ide u dolarima.. ma nek ide život ;)
5 dana za prispeće na račun je sasvim OK.. nadam se da verifikacija ne traje predugo..

Ako nećeš da čuvaš € u šteku ispod jastuka onda ti je bolje da povlačiš u $. Svakako se isto prodaju kao i € u menjačnicama (ja ne znam zašto neki zaziru od $, meni su baš dragi :p).

Što se verifikacije tiče ne znam šta da ti kažem. Meni je prošla za 24h prošle nedelje, dok Uroša zezaju već 10 dana. A pored svega neko je već kukao da čeka 7 dana na novac. Verovatno i oni imaju ogroman obrt ovih dana pa se možda zbog toga i malo duže čeka.

Edit: Više ne znam ni sam gde šta pišem pa pravim previde. Pisao sam nešto o ceni u drugoj temi pa sam prešao na ovu i čudio se zašto mi je ta poruka obrisana. Nije obrisana, eno je u temi o cenama. :)

Poslednja izmena:
La.Prestige je napisao(la):
Pa sta ti mislis, da smo se zeljko, demios i ja salili za one Audije i jahte? :p
Neki i dalje ne shvataju koliko smo ozbiljni u namerama.

Ali dobro, ako Laza presao u Cirih onda je to druga prica, nema razloga da se ne veruje coveku. On makar zna sta prica, najduze je u ovome :d

opet
LitecoinPool.org is Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime. Please try again later.

This notice only refers to the website, not to the mining servers.

opet
LitecoinPool.org is Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime. Please try again later.

This notice only refers to the website, not to the mining servers.
Poceli su mnogo neka odrzavanja u zadnje vreme, moracemo da menjamo pool. :-devil-:

Ne znam sta ce vam sajt? Kopanje i monitoring rudara radi, vise ti ne treba. :)

Iskopah ja od pre neki mesec, bio dogovor 10$ a od pre neki dan 20$, od prekljuce mozda po 20$... Cekamo onda 50$ pa da prodamo 20 komada za Dubai ;)

Ne znam sta ce vam sajt? Kopanje i monitoring rudara radi, vise ti ne treba. :)

Bas tako.

Vrh Dno