Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Naravno da ce biti padova ali skakace sve vise. Moraju ljudi i na berzi malo da zarade, bitno je samo rudare da ne hvata panika pa da se istresaju bezveze.
Sto se tice vesti... Ne ocekujem Gox u sledeca 2-3 meseca sigurno ali neka vest ce da pukne uskoro. Gox ce samo da pogura dodatno na gore.

Poslednja izmena:
Nego beše tu neki troler laza ako se dobro sećam :)
Nešto ga nema da nas sputava u zadnje vreme :p
Garant ubrzanim tempom skockava rigove :p

Laza upravo maze djon od cipele sa pekmezom i sprema se da zagrize.... :p

verovatno zaboravio lozinku od uzbudjenja, eto ga pocim je se seti :d

ne prizivajte lazu malera

Dabogda nikad ltc gox ne video. Dabogda gox propao a vlasnika osudili na par vekova zatvora. Znam da se ponavljam, ali on i yifu su ovog proleca/leta toliki loseg uradili za kriptosvet da zasluzuju smrtnu kaznu. Samo moze i ltc da nam pokvari derle japansko. Usvojice stamp u nekom trenutku ltc i sve ce biti ok.

Dabogda nikad ltc gox ne video. Dabogda gox propao a vlasnika osudili na par vekova zatvora. Znam da se ponavljam, ali on i yifu su ovog proleca/leta toliki loseg uradili za kriptosvet da zasluzuju smrtnu kaznu. Samo moze i ltc da nam pokvari derle japansko. Usvojice stamp u nekom trenutku ltc i sve ce biti ok.
stamp polako pocinje da grca kao i gox, ne predvidjam mu takvu sudbinu,ali ovih dana ce da bude svega

17.49$ :smoke:
jel prodajete na spominjanih 20 ili ... :d

Polako, samo strpljenja :)

Vidim da ovde malo ko ima pameti da unovci svoju ludu srecu... vec cekate da se skrsi pa ce vam onda biti djavo kriv :)

Ove kriptovalute su fantastican dokaz koliko je ljudska glupost velika.

Sad ce biti zabavno kad FED na sledecem sastanku ipak odluci da sve to treba zabraniti, da Ben kaze da je napolju dan ja bih izasao napolje da tri puta proverim :)

glupost ili ne ovde smo zbog zarade pa moze da bude sta hoce

edit: prizivaste, eto ga

Lazo, priznaj da si spakovao jedan rig i da potajno "kopaš" kriptovalute u podrumu. :D

Ma koj jedan rig? Pa svi znamo da radnici eps-a trose megavate koje ne placaju. Ima taj 500 kartica u podrumu i kopa li kopa. A ovo mu ovde maska, kao hater, kao ovo, kao ono... Pa koj ce vrag na forumu za kriptovalute, samo da mraci?

ljudi a kako cemo sad da podignemo ove hiljade dolara kad stignu?? sta sa poreskom.... ??

Ako ako samo ti pricaj o hiljadama. Ima poreska na rigove gprs da ti zakaci pa ces placati porez oma na iskopano :). I to po njihovoj tarifi za ltc.

Ne pricajte o tome javno, sta god da se odlucis da uradis. Pricajte kako ltc skace i kako pada sneg napolju.

Do sada je poreska zakacila nekoga da citucka ovde. Nadajte se da nije, ali ja verujem da jeste. Setite se samo koliko fbi agenata igra second life... Da sneg pada, zima je dosla, ja razmisljam da kupim jedne goratex patike... Da ne nosim samo cizme, nije bas toliko hladno. A vi?

zanimljivo, a ja gledam cizme, sidi vortice ili sidi st nekeko mi prirasle za srce

Poslednja izmena:
Ma imam 3 para cizama. Planika, hitec i kupio jednu nike bizuteriju na rasprodaji nedavno. Ali nijedne goratex patike. A video sam danas extra salomon patike, kupio covek za 9k dinara u intersportu. Jos da se odvucem da vidim dal imaju moj broj... A sneg pada :). Ajmo vedre teme, dok nam ne pobrisu postove zbog off-a :).

Nazad
Vrh Dno