Sav moj ltc je u $, tako da se nadam LTC od 1$ iskreno![]()
ode ltc do dna ovog puta, ko je umeo da proda na 0.036 taj je vajdio dobrano a mi kojima je to bilo malo mozemo samo da cekamo i nadamo se :S:
Ja pokupovao malo NMC-a, TRC-a, NVC-a i XPM-a po ovim diskontnim cenama, jedno petinu portfolia.2/5 mi je BTC a 2/5 USD. Dolare ne diram, to je za svaki slucaj, ostalo je podlozno prelasku iz jednog u drugo-trece-...
![]()
Nisi video da je NMC pukao treba hard fork ili nesto trece, mozda i nov coin
LTC ce tek skociti, ovo je sve manipulacija david pate-a koji ima 10% u LTC i sve je dumpovao i nije jos nista kupi.. a naravno da zeli ali kontam "jeftino"
Fontas na drugu ruku verovatno ima dosta LTC-a pokusan je pump pre neki dan (kad sam i ja usao u LTC), i svi su se smejali kao zele da skoci za 10% a ne za 2-3%, zato je i fontas trenutno u dump fazonu, nemozes ti pumpat kad ti se raja smeje i dupuje na tebi...
fontasa totalno razumem on jednostavno radi sto masa prati i zeli (potajno) ako dumpuju na njega i on radi dump, itd, naravno da na kraju iskesira pa kud koji mili moji, dok david pate radi ono sto on misli da treba da bude (zamisli u svojoj glavi)
Licno bih voleo da LTC od sutra vredi 0 ( nula ) samo zbog Fontasa i Drveta oprostite Platana !!!
Iako ih i sam imam dosta.
Pa dobro, pomenuo je i PateaIzdrzao si 24h ali ne mozes vise od toga?
E ljepote.....FTC je izgleda umro.....sada sledi rast diff-a na 1200...mozda ne ovaj put.... ali sledeci sigurno....
ja sam propustio voz, sad neka ide do koliko hoce bicu samo posmatrac, a ako ga usvoji paypal ili ebay ili ko vec onda prelazim u btc jer ce mu cena ici gore, pretpostavljam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari