Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ode ltc do dna ovog puta, ko je umeo da proda na 0.036 taj je vajdio dobrano a mi kojima je to bilo malo mozemo samo da cekamo i nadamo se :S:

Puce LTC ko dinja.

Ja pokupovao malo NMC-a, TRC-a, NVC-a i XPM-a po ovim diskontnim cenama, jedno petinu portfolia :).2/5 mi je BTC a 2/5 USD. Dolare ne diram, to je za svaki slucaj, ostalo je podlozno prelasku iz jednog u drugo-trece-...:)

Nisi video da je NMC pukao treba hard fork ili nesto trece, mozda i nov coin ;)

LTC ce tek skociti, ovo je sve manipulacija david pate-a koji ima 10% u LTC i sve je dumpovao i nije jos nista kupi.. a naravno da zeli ali kontam "jeftino"

Fontas na drugu ruku verovatno ima dosta LTC-a pokusan je pump pre neki dan (kad sam i ja usao u LTC), i svi su se smejali kao zele da skoci za 10% a ne za 2-3%, zato je i fontas trenutno u dump fazonu, nemozes ti pumpat kad ti se raja smeje i dupuje na tebi...

fontasa totalno razumem on jednostavno radi sto masa prati i zeli (potajno) ako dumpuju na njega i on radi dump, itd, naravno da na kraju iskesira pa kud koji mili moji, dok david pate radi ono sto on misli da treba da bude (zamisli u svojoj glavi)

Poslednja izmena:
Nisi video da je NMC pukao treba hard fork ili nesto trece, mozda i nov coin ;)

LTC ce tek skociti, ovo je sve manipulacija david pate-a koji ima 10% u LTC i sve je dumpovao i nije jos nista kupi.. a naravno da zeli ali kontam "jeftino"

Fontas na drugu ruku verovatno ima dosta LTC-a pokusan je pump pre neki dan (kad sam i ja usao u LTC), i svi su se smejali kao zele da skoci za 10% a ne za 2-3%, zato je i fontas trenutno u dump fazonu, nemozes ti pumpat kad ti se raja smeje i dupuje na tebi...

fontasa totalno razumem on jednostavno radi sto masa prati i zeli (potajno) ako dumpuju na njega i on radi dump, itd, naravno da na kraju iskesira pa kud koji mili moji, dok david pate radi ono sto on misli da treba da bude (zamisli u svojoj glavi)

Ja ne kontam ljude. Pa sta ako ima bug u kodu/algoritmu? Namestice ga i kraj price. Ja lepo nakupovao na 0.0025 i bas me briga, ako ode gde sam stavio sell zaradicu bas dobrano, a ako pukne na 0 izgubicu manje nego na ltc-u kad sam usao na 0.028.. a izasao sa 10% gubitka. Tako da me ne pale te price, samo gledam da kupim kad se neko uspanici. Vise me brine xpm, toga sam isto malo kupio, manje od 400 komada pa i ne mogu puno puci, al je stvar ega da se ne zeznem:)

Dok BTC ide ludacki gore svi alt-vi trpe, XPM je cisto dump/pump ma koliko algoritam bio interesantan i ljudi ga voleli dok se kopa samo sa CPU dugorocno nema sanse

NMC nemam pojma, dev je slabo aktivan, ako poravi cena ce se vratiti, ako izadje nov coin ice dole...

Mogao bih BTC visoko skočiti. Sada je pitanje koliko će LTC pasti i da li ću povući pravi potez :D

ma i LTC kad padne fontas i david pate treba da kupe bar 700K zajedno pa racunajte

Licno bih voleo da LTC od sutra vredi 0 ( nula ) samo zbog Fontasa i Drveta oprostite Platana !!!
Iako ih i sam imam dosta.

Licno bih voleo da LTC od sutra vredi 0 ( nula ) samo zbog Fontasa i Drveta oprostite Platana !!!
Iako ih i sam imam dosta.

David pate je kriv dosta on je gurao cenu dole bez razloga.... fontas je pokusao par pumpa koja su skoro totalno pukla, znaci krivi su ljudi niko nikog ne tera da dumpuje i prodaje nisko, ja sam prodao kad sam uvideo da imam bar jos mesec dana vremena da kupim LTC po nizoj ceni, prosta stvar, es ad jedino ostaje pitanje da li cu u pravom momentu vratiti se LTC...

Nece oni kupiti skoro nema sanse. Dogod BTC raste, ne treba im ltc. A posle ovoliko nedelja propadanja ltc-a, svi ce jedva docekati mali skok pa da se istovare. Ltc trenutno zvuci kao losa investicija, ljudi su isfrustrirani i jedva cekaju da ga se ratosiljaju. No, samo mali nagovestaj goxa menja stvar...

Videt cemo sledecih 12h sta ce biti, baidu je velika stvar, ako kinezi krenu da ga prihvataju...., cim stane rast BTC naravno vracam se LTC i nema trgovine do gox-a a posle bum videli

Eno sad neki mali pump LTC i buy wall, ako nije zamka....

Poslednja izmena:
Evo ovako coblee aka kreator LTC veceras bio na BTC-e chatu 2 sata odgovarao na milion pitanja da sumiram:

LTC i dalje long term, pre svega prvo berza za USA pa servis za trgovce pa na kraju prikupljanje trgovaca ....

- MtGox kaze pricao sa njima i oni imaju svoje probleme ali rade na midas-u i zele da dodaju LTC, njegovo ocekivanje 4-6 nedelja
- BTC Chna! vlasnik iste mu je brat??? kaze da ce u narednom periodu ici da ih poseti, i oni zele da dodaju LTC ali za sad i oni imaju prvo neke probleme da rese pre nego sto se to desi
- Bitstamp pitao ga kaze da je komunicirao sa njima i da nema definitivan odgovor da ili ne, zna samo za susakanja oko LTC i bitstampa ali nista od njih licno
- Coinbase naravno on se zalaze da se to desi, nije nista spekulisao

Znaci za sad novost je BTC china, sto takodje ne bi bila mala stvar jer su kinezi bas u porastu, ali kontam nista pre novembra/decembra

Ko je sta tu rekao ja ne znam, al jedino sto znam, jeste da sam izgubio vise od 60% drndajuci se sa ltc. Ne Znam kako je kod Vas situacija, al sam Ja licno debelu skolu prosao sa ovime. 18btc-a mi se pretvorilo u cela 6 na kraju svega ovoga.

Hmm žao mi je...*** šta da se radi, kalkulisanje povlači sa sobom rizik, tako sam i ja pametovao u aprilu i nisam prodao kad je trebalo, znam otprilike kako se osećaš. Znam da nisam zadovoljan ni kad igram na "sigurno" jer je veoma mala zarada. I ja sam sad u minusu delom jer nisam sve LTC-e prebacio u BTC ranije, sad se pitam šta da radim...

A te priče sa LTC biće ovo biće ono, možda na kraju i bude ali do tada treba biti pametan..

E ljepote.....FTC je izgleda umro.....sada sledi rast diff-a na 1200...mozda ne ovaj put.... ali sledeci sigurno....

Strava i uzas... ko je menjao po 0.03+ i cuvao BTC taj je dobar... Ja nisam jedan od tih :)

Samo sto netreba sad uletati u BTC pa posle se vracat u LTC jako rizican posao... BTC itekako moze da padne svakog momenta 20-35% i tad treba se vracat u BTC

ja sam propustio voz, sad neka ide do koliko hoce bicu samo posmatrac, a ako ga usvoji paypal ili ebay ili ko vec onda prelazim u btc jer ce mu cena ici gore, pretpostavljam?

Vrh Dno