Ja sam par puta zaradio u ovakvim situacijama. Vise puta od toga sam izgubio sto $ sto kriptovalute. Sve u svemu jesam u plusu nije da nisam, ali je taj plus toliko jadan da mi je lakse bilo da sam samo drzao prve ltc koje sam kupio na 0,5$ i sada bih na ovu cenu bio 400% u plusu. Da ne pominjem mnogo manji stres itd itd... Da ne pominjem da sam u pojedinim trenucima imao preko 100btc a sada ih bas i nemam. Jeste tada btc bio debelo ispod 40$, i jeste da sam neke pare morao i da potrosim. Ali sve u svemu za preko 6 meseci nisam uradio nista pametno osim sto sam ispunio sebi zelju da se drndam po kriptoberzama, da se budim nocu, kunjam danju, i propustim gomilu dobrih prilika zbog posla kada jednostavno ne stignem da pogledam berzu po par sati u trenucima kada su bile velike oscilacije. Sve u svemu, od kraja avgusta drzim samo neki ltc u rarovanom walletu i berzu pogledam cisto iz zanimacije. Nije to za mene, zivci se trose, kinta se ne zaradjuje amaterski. Cela ova prica sa kriptovalutama me podseca na srbiju gde svi lazu i mazu jer niko ne ide u zatvor. Evo stigao mail od avalona, ciste stare zalihe i krenuce kampanju za gen 2 za novi presale? I sta je najtuznije od svega? Naci ce gomilu veveritza, pokupiti avansno gomilu love, i ajd jovo nanovo. Ponovo ce kopati tudjim parama, dizati cenu btc-a kada puste preorder, i rusiti je kada puste sav taj btc na berzu kada im zatreba fiat. Hvala, ali ne hvala. Izaci cu malo iskusniji iz ove price i nadam se dovoljno bogatiji da kupim sebi ponesto, ukoliko ltc nekada malo skoci nagore. Ovako se nije izgubilo nista, zaradilo se nesto svakako, pa idemo dalje.