Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ma proglasavanje pump-a ili dumpa nema smisla, svi na btc-e gledaju svoju korist i cim krene pump oni ce da dumpuju..... u prevodu nema sanse da uspe...

vraca se na 150... e sad ko ima "poverenje" moze da kupi i ceka bar 200 ponovo.

Ma proglasavanje pump-a ili dumpa nema smisla, svi na btc-e gledaju svoju korist i cim krene pump oni ce da dumpuju..... u prevodu nema sanse da uspe...

Zapravo je uspeo. Najavio je pump. Prethodno se napunio jeftinim coinima, pa ih je postepeno prodavao od 17h do 01. Od najave do trenutka "pumpa" skocila je cena sa 160 do 260. Dakle zaradio je solidno. Mislio sam da ce primeniti perfidniju taktiku, zrtvovati 100-nak BTC-a i dogurati blizu "targeta", da bi mu svi slepo verovali. A ovo uraditi sa LTC, koji vredi mnogo vise i uzeti silnu lovu...

Zaboravice narod ovo za 3 dana, uradice to sa LTC samo je pitanje vremena.

ovde izgleda samo cacani otvaraju blokove. 2 su na listi a risim je malopre ispao sa liste.Pogledajte prilog 120502

Fontas je seronja koji retko kad nesto uspe, a i kad mu prodje, od toga voli da napravi 2,5 puta vecu predstavu od istine.
Masu puta izbaci rezultate posle dogadjaja, a to je smesno...

Ovaj put je imao neke rezultate ali cesto je corak.

Poslednja izmena:
^^

Slazem se. Kad mu se posreci onda kaze kako je uspio ono sto je naumio a kad kiksa onda ispadne da se zezao.

Kad se samo setim kada sam bio jedno mesec dana u prvih 7 na litecoinpool.org i kopao izmedju 100 i 200ltc dnevno eeeee to su bila vremena. :D

Sto kaze drug kopali smo 2500 LTC dnevno i sve menjali za BTC :D

Zna li iko zasto retardirani Trixx poslije nestanka struje ne pamti podesavanja kartica?
U pitanju je masina sa 4kom Sapphire 7950 Dual-X kartice sa default naponom 1.25v, pa se tako bespotrebno griju i trose znatno vise nego na 1.0-1.05v koliko im treba za 960/1250mhz.
Msi afterburner im ne moze otkljucati napon.

Zna li iko zasto retardirani Trixx poslije nestanka struje ne pamti podesavanja kartica?
U pitanju je masina sa 4kom Sapphire 7950 Dual-X kartice sa default naponom 1.25v, pa se tako bespotrebno griju i trose znatno vise nego na 1.0-1.05v koliko im treba za 960/1250mhz.
Msi afterburner im ne moze otkljucati napon.

Teraj to sa AfterBurnerom. Moze, imas opcije pa podesi. Meni Sapphire 7970 tera AB samo tako. Skini najnoviji. Podesis Low level hardware, pa jos voltage control i restartuj ga

Poslednja izmena:
@ GoranM

Afterburner je zadnji, beta 11, i cini mi se da sam pokusavao otkljucati napon sa njim, ali da nisam uspio... Pokusacu ponovo sutra.

vidis jedini problem sa AB-om je to sto nece da kontrolise na svim kartama napon, dok sa druge strane trixx nakon restarta nece da povrati podesavanja koja su bila vec moras manuelno, odnosno da kliknes na profil koji zelis...

Poslednja izmena od urednika:
Ovo mi bas pravi problem prilikom nestanka struje, jer onda naponi ostanu na 1.25v i napajanje se ugasi (Chieftech 950w Nitro) poslije 20ak min, i onda biti prisutan kod masine da upalim radnika i prvo smanjim napone preko retardiranog Trixx-a i onda pustim mining.
A AB ne moze otkljucati napon na Sapphir-kama...
Ima li iko neko rjesenje ili da pokusam sa jos nekim programcicem regulisati voltazu?

Poslednja izmena od urednika:
Probao sam da poteram guiminer alpha scrypt 0.4 LTC na 5770 ali mi izbacuje COMMAND LINE OPTIONS SET A DEVICE THAT DOESNT EXIST koja je zvrcka tu da li su mnogo stari drajveri ili nesto drugo mada vidi [0-1] Juniper

navija da padne da kupo posto zasta i da skoci gore...sad je i trader

ma jok, ovo nisam prodavao, cak sam ga i kupovao a on ode dole, ovo je vise kao protest ;D , prodao sam ftc a on umesto da pada raste,, sve obrnuto

To je fontas vec je rekao da mora da kupi tonu LTC koje je prodao... narvno cilj mu je da odori cenu i zaradi jer je prodao po vecoj, mislim da 40K treba da kupi

Imaju oni nekad i svojih pozitivnih funcija, jedino oni mogu da efektivno pumpaju cenu, ali isto tako mogu da je obaraju do besvesti ako misle da ce tako zaraditi

Nazad
Vrh Dno