Pitanje je sta je cilj onih koji prave bull. Evo kako je to izgledalo na BTC u aprilu/majuBez obzira na izlazak ltc-a na Gox, njegova buducnost je daleko neizvesnija. Mislim da ce biti tesko da ltc ponovi istoriju i krene stopama btc-a. Iz samo jednog jedinog razloga, jer to sada gotovo SVI zele i ocekuju. A stvari jednostavno ne funkcionisu tako.
.

Nije stvar tu u ponavljanju istorije. Stvar je na koliko oni hoce da on dobaci i kada ce krenuti istovar.
To ne radi ekipa poput onog fontralalasa sa btc-e kako li se zove, koji pred svaku "akciju" drzi cas odbrane i zastite.
Oni spreme par desetina miliona dolara i guraju na silu u slucaju BTC 20 dana a mi svaki dan mislimo ovo je nebo ne moze vise da raste.
I taman kad pomislis daj da kupim danas jer ovo vec 20 dana ide svaki dan 10% gore oni rese da se istresu
Nije to slucajno to su profi ekipe koje tacno znaju psihologiju mase i preko table osecaju kad je vreme da se istovare.
Za tako nesto treba sigurna menjacnica i zbog toga bi bilo idealno da se mtgox oporavi, ubaci LTC pa da se preko njega sve ovo izdesava na LTC.
Sad malo nase teorije zavere al mozda im i jeste to plan pa zato otezu dolazak LTC-a na Mtgox (mnogo bi tu profitirao i Mtgox), cekaju prolece da ga muski odrade.
A ja sam skroman, dacu im moje po 10$ neka nesto i oni zarade ne moram prodati po 20$