Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ti ocigledno nisi procitao sta sam napisao. Rekao sam ako cena padne rudari beze sa LTC-a, i to ne kao sada 5-10% tamo-vamo nego mnogo masovnije. Svi ocekuju rast, ali ako padne...Procitaj sta sam napisao.

tako je.

difficulty prati cenu, a ne obratno!

Jos jedan mrzitelj LTC ;)

Stvarno ste neumorljivi, kad cena LTC bude srazmerna BTC onda cu vas pitati da li ste gresili ....

Nevodim mu baš tolko red ali sam primetio da mi kopa za nijansu sporije zadnjih dan-dva.

Jel ima neko problema sa isplatom sa litepool.eu ? Stavio sam treshold da bude 3.1 a sad imam 3.4 i nikako da me isplate...

ma nije problem plati ce ti , meni je isplata podesena na 5 LTC-a i jednom se desilo da sam iskopao jos 1.5 te su mi isplatili svih 6.5 odjednom... bez panike litepool.eu je extra meni je backup litecoinpool.org... :smoke:

Znaci fantastika....nisam prodao pre 10 dana....a ovo pada li pada.....ma sta pada .....ponire.....a diff ce ici gore....otkud sad pa to...ima li gore?

abacus je napisao(la):
Znaci fantastika....nisam prodao pre 10 dana....a ovo pada li pada.....ma sta pada .....ponire.....a diff ce ici gore....otkud sad pa to...ima li gore?
Mislim da stvarno ne zelis da dobijes odgovor na to pitanje :)

Ma, neka proda, pa posle 10 dana, da slušamo žalopojke (ionako ih nemamo dovoljno) kako mu je žao, što je prodao i tako u krug. :wall:

Evo krenuo ltc da se batrga polako;valjda ce da nam se vrati osmeh na lice!

Taman, kada platimo struju ostace nam za zvake. :D

Ne bi da "crnim" ali hardware od pocetnih 1000eur (za novo kupljeni) posle 12 meseci uglavnom ne vredi vise od 660eur, pa racunajte i na to. Na svakih 1000eur ulozenih cisto se na pad vrednosti hardwera gubi ~330eur/godisnje, a to je 27-28eur mesecno.

1000eur uloga .... 27eur/mesecno
2000eur uloga...... 54eur/mesecno
5000eur uloga...... 135eur/mesecno
10000eur uloga..... 270eur/mesecno

Prijatno majnovanje.

Poslednja izmena:
Sto da crnis. Svako ko je ikada kupio HW svestan je toga da mu je cena pala onog trenutka kad ga je izneo iz radnje.
Meni je juce palo na pamet da prodam HW ali sam odustao za sada. Razmislicu jos malo.

Moj ti je savet, onako drugarski (a i ostalima), brzo razmisljajte...

Sto da crnis. Svako ko je ikada kupio HW svestan je toga da mu je cena pala onog trenutka kad ga je izneo iz radnje.
Meni je juce palo na pamet da prodam HW ali sam odustao za sada. Razmislicu jos malo.

zasto to...sadasnje stanje nije bas ok ali znas i sam da ce biti skokova koji ce brzo moci da obezbede povrat investiciji (ili da smanje vreme povrata u odredjenom %). Mislim da je nepotrebno razmisljati o prodaji hardvera jer ce njegova isplativost tek doci. Ono sto je sigurno u ovom poslu je da prvo idu zabe pa babe (diff/skok cene), tako da za ovakvu igru zivaca treba imati zivaca :)

Znas sta je zanimljivo, sto i ti i ja razmisljamo vrlo slicno, samo sam ja u 5. fazi a ti u 3.-4..

The Kübler-Ross model, "five stages of grief"

Denial — "I feel fine."; "This can't be happening, not to me."
Denial is usually only a temporary defense for the individual. This feeling is generally replaced with heightened awareness of possessions and individuals that will be left behind after death. Denial can be conscious or unconscious refusal to accept facts, information, or the reality of the situation. Denial is a defense mechanism and some people can become locked in this stage.
Anger — "Why me? It's not fair!"; "How can this happen to me?"; '"Who is to blame?"
Once in the second stage, the individual recognizes that denial cannot continue. Because of anger, the person is very difficult to care for due to misplaced feelings of rage and envy. Anger can manifest itself in different ways. People can be angry with themselves, or with others, and especially those who are close to them. It is important to remain detached and nonjudgmental when dealing with a person experiencing anger from grief.
Bargaining — "I'll do anything for a few more years."; "I will give my life savings if..."
The third stage involves the hope that the individual can somehow postpone or delay death. Usually, the negotiation for an extended life is made with a higher power in exchange for a reformed lifestyle. Psychologically, the individual is saying, "I understand I will die, but if I could just do something to buy more time..." People facing less serious trauma can bargain or seek to negotiate a compromise. For example "Can we still be friends?.." when facing a break-up. Bargaining rarely provides a sustainable solution, especially if it's a matter of life or death.
Depression — "I'm so sad, why bother with anything?"; "I'm going to die soon so what's the point?"; "I miss my loved one, why go on?"
During the fourth stage, the dying person begins to understand the certainty of death. Because of this, the individual may become silent, refuse visitors and spend much of the time crying and grieving. This process allows the dying person to disconnect from things of love and affection. It is not recommended to attempt to cheer up an individual who is in this stage. It is an important time for grieving that must be processed. Depression could be referred to as the dress rehearsal for the 'aftermath'. It is a kind of acceptance with emotional attachment. It's natural to feel sadness, regret, fear, and uncertainty when going through this stage. Feeling those emotions shows that the person has begun to accept the situation.
Acceptance — "It's going to be okay."; "I can't fight it, I may as well prepare for it."
In this last stage, individuals begin to come to terms with their mortality, or that of a loved one, or other tragic event. This stage varies according to the person's situation. People dying can enter this stage a long time before the people they leave behind, who must pass through their own individual stages of dealing with the grief.

Poslednja izmena:
necemo OFF toliko, LTC ce ici gore sa cenom samo prvo ce diff da ode jedno 20% pa onda ide i cena...bojim se samo FTC-a, kratkorocno dobar ali zeza kopanje LTC-a na duge staze :)

Kapiram ja sta ti pokusavas ali zar stvarno mislis da na sve ovo posmatram toliko povrsno?
Ja nemam faze, samo zdrav razum i matematiku. Samo sto za razliku od tebe ja znam sve faktore koji cine moju racunicu tako da tvoj savet nikada ne moze da bude adekvatan.
Pozurivanje apsolutno nista nece da resi ;)
100-200e gore dole, koga briga za to?

Vi to lose racunate, ja svoje LTC racunam po 10$, najvise bi mi odgovaralo da padne na 1$ pa da svi pogasite masine :)

Nazad
Vrh Dno