Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

@DOX
Pogledajte prilog 121025
u mom slucaju 1648/1798=0.92=92% efikasnosti

u tvom slucaju 620/750=0.82=82% efikasnosti

mislim da je ocigledno da imas proporcijalno 10% manje zarade odnosno bacenih serova

hocu da kazem : ne treba se truditi izvuci najveci broj Kh/s vec najveci WU jer to je broj bacenih serova u minuti a svi vec znamo da se ne placa Kh/s vec SHARE

Poslednja izmena:
cena pada, diff raste...:S:

Zvuci poznato....:D

@DOX
Pogledajte prilog 121025
u mom slucaju 1648/1798=0.92=92% efikasnosti

u tvom slucaju 620/750=0.82=82% efikasnosti

mislim da je ocigledno da imas proporcijalno 10% manje zarade odnosno bacenih serova

hocu da kazem : ne treba se truditi izvuci najveci broj Kh/s vec najveci WU jer to je broj bacenih serova u minuti a svi vec znamo da se ne placa Kh/s vec SHARE

Ne znam da li si primetio ali pored trenutne brzine stoji koji je average, e to je brzina kojom sam kopao pre podesavanja i dobitka od 750Kh/s tako da je onaj WU gore vezan vise za average skor nego za hashrate u trenutku slikanja.

Evo i trenutne brzine za 24/7 kopanje:
Pogledajte prilog 121091

Racunanjem odnosa WU/Hashrate dobija se oko 0.89 sto je priblizno 0.9 odnosno odnosu koji je sam kreator cgminer-a postavio kao realnom tj. normalnom.

Q: My scrypt hashrate is high but the pool reports only a tiny proportion of
my hashrate?
A: You are generating garbage hashes due to your choice of settings. Your
Work Utility (WU) value will confirm you are not generating garbage. You
should be getting about .9WU per kHash.
If not, then try decreasing your
intensity, do not increase the number of gpu-threads, and consider adding
system RAM to match your GPU ram. You may also be using a bad combination
of driver and/or SDK.

64 stepeni sa 60 vent, sklonio sam im onaj veliki kineski vent kad se i on stavi manje su tem-p

@ DOX
eto vidis sa manjim Kh/s imas veci WU ja sam samo na to i hteo da ukazem ....
znci ovako ces bacati vise serova/s, trosices manje struje i na kraju zaradjivaces vise... mada zarada je sve sitnija, postaje beznacajana, da nije te nade da ce LTC izaci na MtGox vecina nas bi bila pred gasenje...

a sto se tice onog WU gore , aj onda nemoj nista da podesavas i daj nam SS sa 3000serova gde kopas brziniom od 750Kh/s cisto da vidimo koliki ce biti WU...

Poslednja izmena:
Pa da li treba WU da je veci od 0,39 po khashu ili manji, mislim sta je bolje?

sto imas veci WU to dajes (bacas) vise serova srazmerno snazi koju imas , trudis se da ti WU bude sto priblizniji prosecnom broju Kh/s.
zeljeni odnos je 0.9 ako predjes preko toga super... ja imam 0.92:d

A kako mi sto kopamo sa guiminerom znamo koliki nam je tak WU ja uvek stavim 18 ili 19 intensity tako daje najvise

pa najlepse je ziveti u neznanj, neznas i ne brines se , vidis kolko ti je najvise Kh/s i mislis da tako bacas najvise serova/minut i to je to ....:D

diff nedvosmisleno pokazuje da je LTC buducnost i to sigurna

Imam jedno pitanje kad vec pominjete taj WU. Primetio sam da kad ukljucim cgminer wu bude bas dobar tipa 95% (average 1640, WU 1600 recimo). Medjutim vremenom posle dva-tri dana WU padne na 1500 ili 91.5%. Tako da posle par dana samo ugasim i upalim cg miner da mi WU bio veci. Kakva su vasa iskustva?

^
da te pitam el ti kopas samo prvih pet minuta ili kopas stalno, nemas potrebe da restartujes cgminer da bi ti se povecao WU jer to je prosek koliko ti efikasno masine bacaju serove u odnosu na Kh/s ???

ako ti je 91.5% WU to znaci da ti masine rade optimalno jer zeljena je (avg. Kh/s)*0.9, sto vise preko 0.9 to bolje

WU ti je statistika koliko napravis serova po minuti, sto duze radi to je tacnija. Za to vreme koliko ti treba da upalis i ugasis napravio bi mozda jos neki neki ser, tako da time samo gubis a ne dobijas nista.

Pool zanima vas WU i U, na osnovu toga vam racunaju zaradu.

Jel to litecoinpool.ru down?

Edit: Vratili su se.

Poslednja izmena:
ja sad pogledao računar posle 2 dana na litepool-u i vidim da ništa nije napravio, jel to pukao server?

Koji koristiti a da ima što manji fee?

WeMineLTC no.1
ovaj LiteGuardian je dobar ali imam mnogo stale na njega

Poslednja izmena:
ja ne mogu da upalim ni sajt, a ni guiminer mi prijavljuje conection problem

Ako ovako nastavi da pada LTC...struja ce nas pojesti....

mene ovaj lutepool sad baš nervira, skoro 3 dana mi je zarobljeno ~10ltc, a cena pada i pada :S

Pa sta ako pada? Pada trenutno, vratice se to. Ako i ti budes podlegao tome i samo ces ucestvovati u jos vecem spustanju cene.
Ljudi kukaju kako ltc pada a prvi su tu da ga prodaju cim btc krene da skace. Ne razumem cemu to onda.

Nazad
Vrh Dno