Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Bas to strpljen spasen. Ako ste od ovoga mislli svaki mesec da imate stalan prihod prevarili ste se.

Ma kakav stabilan prihod....sve mi ovo radimo iz entuzijazma :d

Cela prica se vrti oko toga da kopas pa cekas dobru cenu da prodas i moras biti spreman da placas struju i hardware iz svog dzepa pa da unovcavas svakih par meseci , tako je kako je, vecina ce se slozi sa mnom valjda :d

4x7970 sve novo i kvalitetno upakovano kosta maksimalno 2100 dolara.
Pravi 2600 kh/s undervoltovano ili u idealnim uslovima 260 dolara mesecno. Ako oduzmemo 10% od toga koliko je manji WU ostaje 235 dolara
Potrosice 576kw struje ili 45 dolara.
Cisto vam ostaje 190 dolara ili 80 LTC-a.

Sve odmah da prodajete za 11 meseci izvlacite ulozeno i ostaje vam 50% u opremi.
To vam na ulozen trud izgleda malo ?

Tako sam i ja mislio coldej.....no ovo sa LTC-om se bash pokvarilo....narocito na vece zarade tokom dana - vishe mi se isplatilo kada sam svaki dan to menjao u BTC...nego ovako....sada mi je sve u LTC-u i kao nesto cekam ja ...cekate Vi...cekaju svi....a struja mora da se plati....elem kopam i FTC.....kada padne diff - kao i svi verovatno...te me interesuje da li se stvarno i isplati vishe negoli LTC jer period kopanja nikada nije ceo dan ...vec 17-18h...
A za Sasadjak....da za 11 meseci....pa i pre ako se stalno ulazhe novac koji se dobija....samo mi se ne svidja sve ovo sa LTC-om...moje misljenje...mozhda nisam u pravu...no ne mirishe mi na dobro....

Poslednja izmena:
Ma prave klimu da sto jeftinije dodju do LTC i FTC, vise me plasi da se posle ovoga ne srolja BTC, ode dif za BTC na 65mil.

4x7970 sve novo i kvalitetno upakovano kosta maksimalno 2100 dolara.
Pravi 2600 kh/s undervoltovano ili u idealnim uslovima 260 dolara mesecno. Ako oduzmemo 10% od toga koliko je manji WU ostaje 235 dolara
Potrosice 576kw struje ili 45 dolara.
Cisto vam ostaje 190 dolara ili 80 LTC-a.

Sve odmah da prodajete za 11 meseci izvlacite ulozeno i ostaje vam 50% u opremi.
To vam na ulozen trud izgleda malo ?

11 meseci zezanja , naravno da je ocaj...... sve to moze crci, treba obezbediti hladjenje, odrzavanje, nadgledanje, ja sam uzeo graficke jer sam ih za ~2 meseca vise od pola otplatio pa sadasnjim uslovima ne bi uzimao, ima sigurnijih stavri gde uloziti pare

11 meseci pod uslovom da ne bude gore :)
Nije bas da uliva poverenje. Jako je losa situacija. Ja bih pre tu lovu bacio na berzu nego u HW.

Razmisljao sam da kupim jos jednu 7950 ali mislim da cu kupiti lct za taj novac i cekati da malo skoci cena ili izadje na gox pa prodati :) sto kaze Sajber malo berze uz puno strpljena.

A kako vidim i FTC posustaje i krece prema 0.001 ....grozota...ali eto kada mi sam pitao pre par dana da li mozhe gore ------> mozhe :)

Hee izuzetno!! Jel se desavalo vec da zvizne ovako?

Naravno...uvek mozhe gore....ovoliko dugo nikada nije puko ...btc-e.....ljepota....

i meni trebaju , imam na litepool.eu ~5 LTC-a ali pool vec drugi dan ne radi , kopam na litecoinpool.org i vec sad razmisljam o tome da krenem da trazim sledeci pool gde cu da kopam , ovaj litecoinpool.org mi se ne svidja nesto preterano zato sto dinamicki menja share difficalty pa je tako cas 256 cas 128 , ne zna se nikakav red ....

Ja sam na litepool.eu i radi tacno kao sat pred malo mi je isplatio 3 ltc nesto druga vas zeza kod mene je sve uredu stale je manji od 1%

Meni WeMineLTC.com pool radi sasvim korektno već 10-tak dana, preporučujem bar za probu.

Ja sam na litepool.eu i radi tacno kao sat pred malo mi je isplatio 3 ltc nesto druga vas zeza kod mene je sve uredu stale je manji od 1%
cekaj kazes da ti radi litepool.eu??
sto kod mene nece ??
ja kopao tamo mesecima i odjednom ga nema pool???
ja cak ne mogu ni sajt da otvorim...
wtf???

Poslednja izmena:
imao je neki problem juce ali to je bilo na kratko jedno sat vremena evo ga radi odlicno sad bas sam proveravao isplacuje tacno koliko treba mozda daje i malo vise ali izgleda tako mi se cini na mene

imao je neki problem juce ali to je bilo na kratko jedno sat vremena evo ga radi odlicno sad bas sam proveravao isplacuje tacno koliko treba mozda daje i malo vise ali izgleda tako mi se cini na mene
kod mene nece...:S: nebitna je isplata nego ne mogu ni da radim tamo (kopam)... svasta
a cekaj jel mozes web stranicu poola da otvoris?? ja ni to ne mogu ???

Poslednja izmena:
valjda je nesto do samom netu drugo nema sta da bude i ja kopam stalno na njega probaj resetuj ruter ili modem sta vec imas mozda te to zeza
edit:evo druze otvara bez nikakav problem

Poslednja izmena:
@VANE
hvala care resio si problem ...
restartovao ruter i sad sve radi normalno ... svasta ...

Samo cu reci.....ko i dalje sve cuva u LTC-u ima bash,bash velika cojones.....

Pa normalno. Nisi lud sad da prodajes po ovoj ceni. Nebi ni ja prodavao, neka sede. Ako treba cekacu i 6 meseci da skoci cena. Pre ili kasnije skocice sigurno.

Cim se smiri BTC, imate li predstave dokle ce da gura BTC

Nazad
Vrh Dno