Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

@[SAJ]ber Kurajber
steta ja bas hteo da ti ponudim 3BTC za mining rig :p

Vi to lose racunate, ja svoje LTC racunam po 10$, najvise bi mi odgovaralo da padne na 1$ pa da svi pogasite masine :)

Cuti bre pusti ih da gase pa, pakupuj rigove za 2BTC kao nesic graficke :p

Poslednja izmena:
Vi to lose racunate, ja svoje LTC racunam po 10$, najvise bi mi odgovaralo da padne na 1$ pa da svi pogasite masine :)

+ ∞!

2000 komada je u steku (ako bog da bice i 2,5 soma) i cenim ih 10$ pa makar ih prodao u aprilu 2015-te, ionako mi se ne zuri. A sad kad bi cena pala na 1$, prodao bih pola rudnika i kupio ltc za sve pare. :)

To bi uradio i ja. Stek vise nemam sticajem okolnosti tako da sam poceo i druge opcije da razmatram.

Ne znam sta da kazem sem daj Boze da bude kao sto kazete. Jedna 10-ka bi bila dar s neba :D

Speed Stratum Miners Round Exchange Diff. Profitability
LTC 3642.9 MH 100% 1790 0:4 h 0.02500 851 3.23
FTC 1801.1 MH 100% 628 0:8 h 0.00139 161 3.78

Poslednja izmena:
Zavisi sa kojom se solucijom ti osecas sigurno. Ja sam u pocetku sve slao u wallet, sad lagano drzim na pool-u pa idem u menjacnicu (virtuelnu) ... Tvoj izbor... Nema tu "bolje" ili "losije"

Zavisi sa kojom se solucijom ti osecas sigurno. Ja sam u pocetku sve slao u wallet, sad lagano drzim na pool-u pa idem u menjacnicu (virtuelnu) ... Tvoj izbor... Nema tu "bolje" ili "losije"
Instalirao sam wallet i odradio je sinhronizaciju.Da li mozes da mi objasnis kako da prebacim u zaradjen LTC u wallet.Koristim coinotron pool i uneo sam svoju wallet adresu na pool...

Instalirao sam wallet i odradio je sinhronizaciju.Da li mozes da mi objasnis kako da prebacim u zaradjen LTC u wallet.Koristim coinotron pool i uneo sam svoju wallet adresu na pool...
na coinotronu samo namestis minimalnu kolicinu koina koje zelis da prebacis i ubacis adresu svog novcanika , i kad budes dostigao zeljenu svotu coinotron ce ti sam poslati , naravno tvoj wallet mora biti update-ovan i da bude online da bi primio transkaciju ...

Ne mora. Može kasnije. Uglavnom, kad god bude učitao novčanik, primiće transakciju.

izvini, ali mislim da nije tačno - ne može da primi transakciju ako nije skinuo block u kome je transakcija.. novačnik mora biti online, ali i ažuran makar do bloka u kome je transakciija..

izvini, ali mislim da nije tačno - ne može da primi transakciju ako nije skinuo block u kome je transakcija.. novačnik mora biti online, ali i ažuran makar do bloka u kome je transakciija..
u pravu si, blok iz koga je transakcija mora da bude sinhronizovan sa novcanikom da bi llegli novcici...

Jeste ali ti novcici nemaju gde da odu osim na njegovu adresu, nema nazad. Moze da sinhronizuje novcanik, kad god hoce npr za godinu dana i novcici ce biti tu.

Jeste ali ti novcici nemaju gde da odu osim na njegovu adresu, nema nazad. Moze da sinhronizuje novcanik, kad god hoce npr za godinu dana i novcici ce biti tu.

Pogodak! Na to sam mislio, kad god se oseti potreba da se sinhronizuje blockchain :d, zato sam rekao da može kasnije.

Ja recimo nisam imao sinhronizovan wallet vise nedelja iako sam poslao novcice i nakon nekog vremena usao sam, update-ovao se i legli novci u nekom od skinutih blokova sa neta...

BTW trenutni licni rekord sa karticom:
Pogledajte prilog 121001

1070/1770 na 1.175v (stock)

tako nece dugo ....

750KHs na 7970

dzabe ona tera 750 ka mu je WU na 620

ja mugu da natetam 7850 na 1.1mh ali sa 100% hw error

^^

Koja su ostala podesavanja,osim sto je karta na 1070/1770...
Jedino sto nisam rekao su voltaza za memoriju - 1.644v i ovo: --shaders 2048 --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256 --lookup-gap 2. Fan na 58 (maximum da nije bucno a da hladi dobro)

tako nece dugo ....
Realno i nece ovo je bio samo test na koliko mogu da je "nateram" da baca stabilne hash-eve.

dzabe ona tera 750 ka mu je WU na 620
Pokazi mi neki SS gde je WU isti kao Hashrate ?

ja mugu da natetam 7850 na 1.1mh ali sa 100% hw error
Za 7970 nije mnogo 750 Kh/s, doduse najcesce uz vodu i slicno da bi na duze staze radilo ali to sto si ti naveo je preveliko uporedjivanje :D

Nazad
Vrh Dno