Cisto za vasu informaciju...24h volume za NMC na BTC-e je veci od Gox-a celog. Kompletan BTC-e ima najmanje 2x veci volume od Gox-a.
Ljudi pokusajte gledati realno, meni je sav kes na BTC-e i nije mi svejedno pa tu se nezna ni ko je vlasnik ni gde su u "sibiru" hostavani, GOX sa svim svojim manama je i MAMA i TATA za sad!
Cim LTC dodje na gox ja tamo cuvam kes... za brze trgovine posluzit ce druge berze ali sigurnost je ipak GOX za sad!
Pa ne daje Gox nalog bankama u digitalnim valutama, nego u regularnom novcu. Ti bas sve verujes sto Gox kaze...
A kako ih blokiraju samo dat trebas uraditi withdraw a kod depozita ne blokiraju1. sto se tice podizanja para sa Gox-a valjda mozes malo razmisliti i zakljuciti da je problem u bankama koje su pocele da blokiraju digitalne valute (zamisli zasto)...
A kako ih blokiraju samo dat trebas uraditi withdraw a kod depozita ne blokiraju![]()
Sva ova kasnjenja se nekako poklapaju sa pucanjem LR.Ti Goxovski izgovori mogu se nazvati jednom recju...bullshit. Ja sam ih prvi hvalio, i cudio se kako sam zatrazio isplatu u sredu oko 15h po nasem vremenu, a u petak su me zvali iz banke da mi jave da su legle pare. I pre aprilskog kraha i posle. Kada je bio ogroman pritisak, i na uplate i na isplate, i kad su imali ogroman profit, promet, nazad u martu, aprilu, sve je islo glatko. A sad odjednom su se banke setile da im virtualne valute smetaju...Kako da ne.
E evo ima sad da "boli" neke ovde.
Tako i LTC na GOX za 2 nedelje, mesec dana moze da bude 40$ a moze i da opet padne na 3$, ja znam ako se ovo prvo desi da cu iskoristiti sansu![]()
Pazi, prema Forbesu na planeti trenutno ima 1426 milijardera, a njihovo bogatstvo je ukupno 5.4 biliona (ili sto bi Ameri rekli triliona). Sve kriptovalute trenutno vrede oko 1.3 milijarde zajedno. Pa sad zamislite koliko je to zapravo malo globalno. Ja sam se bio napalio u martu kada sam video kojom brzinom se to povecava, ali me je pucanje balona dobro otreznilo i tada sam shvatio da to sve nece ici ni priblizno tako brzo.
E sad ti i te srpske teorije zavere. A zamisli kakav bi to bio trip, jednog dana se probudis i odes na gox, a tamo poruka domain for sale![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari