Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ljudi, posto sam odustao od kopanja BTC-a, sad treba da predjem na LTC.
Dajte savet da li da kopam preko reaper-a ili kako vec?
I ako moze podesavanja..
Probao sam da podesim reaper ali nece da radi, odmah me izbaci, pa sad treba da pocnem sve ispocetka..

Hvala!

Pozdrav

2 gb je premalo što se win tiče. Jer kad sistem uzme svoje jako malo ostaje za kartice. Al ne verujem ni u priču da svakoj treba 1.5gb jer na 4 graf trebalo bi preko 6gb rama, a ja na 4gb tc 24k, al samo ako sa setx-om odradim to za mem. Ne razumem zbog čega se kaže da treba više od 4gb ako meni 4x msi 7950 daju 663khs po kartici. Šta se onda dobija sa 8gb?
E da i skontao sam da je svejedno imao jednu ili 4 graf što se memorije tiče. Za preko 8k tread c. treba bar 4gb, al nema potrebe za više.

Kod mene radi posao 3Gb DDR2 za 2x7950 TC 19k i nesto. Kad sam probao preko 20k nije htelo tako da verovatno je tu negde limit. Win7 x64, cgminer

LiteCoin Update
We hate to apologize yet again for the delay in implementing Litecoin, but the fact of the matter is that it depends on a variety of factors, including completing all of the above before we launch. We're looking forward to the rollout, but at this point are reluctant to speculate on when. We are sorry to keep Litecoin enthusiasts hanging.
:trust:

@saj
da...znamo :(

@jordan
zashto stajesh choveku na muku?

@all
uskoro se menja dif na ltc....

Poslednja izmena:
Trebala bi mi mala pomoć oko LTc mininga.Da ne duzim koristim cgminer i krene sa miningom i počne samo jednom izbacivati poruku "Stratum from pool 0 requested work restart" ili Stratum from pool 0 detect new block?? Neko zna nesto o ovome?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Stratum from pool 0 detect new block

ovo sam i ja vidjao nemam pojma sta zanci...

Koji pool koristite,posto mi je svaka nova poruka ova,uopste nece da krene ocitavanje na sajtu?

Ma priznaj prokockao si sve LTC-ve na kladionici i ruletu! :p

Ima li 'leba od ovoga? Nisam ulazio dosta dugo na forum, i ne pratim desavanja, vidim da je danas cijena pala sa 2.68 na 2.58, kada ce i da li ce izaci na gox ovaj shit?

nece jos stavili su obavestenje na sajtu, i mLogo se izvinjavaju

Bas tako *****a'ta situacija. Ja sam deo zamenio na 0.0355 i sad mi se stvarno ne menja a bojim se da ce jos dole.

On se već danima održava na 2,6-2,7 ,tj već dve nedelje,a što ga tako drže možda saznamo za 2 godine :)

Vise lufta za manipulaciju botovima, vise transakcija, vise profita

Sta se ovo desava sa ltc-om? Ja kupovao po 0.028 i 0.065 jer sam mislio da nece ici ispod toga kad ono ide i dalje dole.

Izgleda da mu se sprema cena za Gox, spustaju mu cenu da bi ga kupili jeftino, pa onda na berzu (gox)

fontas i koolio su dumpovali LTC velike kolicine kako bi pumpali NMC, kad je pump NMC pukao i kako kazu fontas je izgubio ~60BTC na tome sad kupuje LTC sto znaci da cenu odrzaava na dole zato je stavio sell wall da bi LTC povratio po nizoj ceni i tako nadoknadio gubitak...

neki nas lik? bilo bi lepo da svi imamo informacije pa da tovarimo strance :)
stavih buy na 0.0261

Nazad
Vrh Dno