ovo jos mesec dana i cao. Ako se nesto drasticno ne promeni, mozemo kolektivno da gasimo kartice.
O cemu pricas covjece?
Pa nije guiminer pravljen za ljude koji imaju JEDNU karticu po rigu, isto tako ni taj cgeasy.
KAD POKRENES CG MINER, IMAS PODESAVANJA ZA SVAKU KARTICU KOJA TI JE NAKACENA I TO NIJE NIKAKAV PROBLEM.
KAD POKRENES GUI MINER, IMAS PODESAVANJA ZA SVAKU KARTICU KOJA TI JE NAKACENA I TO NIJE NIKAKAV PROBLEM.
Imas tutorijale po netu, pa ako mislis da ja ne znam sta pricam/pisem, onda pogledaj, ja odustajem.
Kako onda meni rade 2x 7850 i 5770?Pogledaj tutorijal za CGeasy na netu, lepo covek kaze da je samo za 1 karticu to pravljeno....znaci podesavanja preko cgeasy mogu da se nameste samo za 1 karticu, ako imas vise dzabe ti je.
A ova greska je najverovatnije driver, tako da cu morati sve da install ispocetka kada smognem snage i vremena.
Zato svi kupuju tf3 za vodeno. Moze da se klokuje jako dobro, jos bolje ako se dobro ohladi.
ovo jos mesec dana i cao. Ako se nesto drasticno ne promeni, mozemo kolektivno da gasimo kartice.
jedno pitanje
zasto svi kopate LTC kad je malo ili nista isplativiji od BTC-a ???
postoji neka nada ili nagovestaj da ce cena da mu skoci , ovo konstantujem zato sto mu je cena bila veca kad je diff bio 110 nego sad kad je diff 650???
dobijam 652Kh, 1100gpu/1250mem/56'C/56% vent/VDCC 0.992V/MVDDC 1.500V/VRM1 66'C/VRM2 66'C
da li da smanjujem klokove? mada vidim da se kartica ne greje mnogo ili gresim, ovo je prvo koje sam probao, sad da procackam temu za podesavanja
1050gpu -> 623-630Kh
ovo ti je ok to je na guimineru sa intenzitetom 20. ja moje karte drzim kad rade ltc na 1050 sa intenzitetom 13 i daju ~570mh al se manje greju ...dobijam 652Kh, 1100gpu/1250mem/56'C/56% vent/VDCC 0.992V/MVDDC 1.500V/VRM1 66'C/VRM2 66'C
da li da smanjujem klokove? mada vidim da se kartica ne greje mnogo ili gresim, ovo je prvo koje sam probao, sad da procackam temu za podesavanja
1050gpu -> 623-630Kh
Za svaku kartu je leti manje vise ogranicenje radna temperatura. Treba biti umeren i dozvoliti im da prezive naredna 2-3 meseca. Meni je tako dovoljno 648KH/s na 950 Mhz i 0,96V.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari