Ja pricam za LTC??? Prso sam, ispitni rok, bolje da ne pisem vise nista dok ne prodje
Na coinotronu mozes i manje ali ako podizes manje od 10LTC-a uzece ti proviziju od 0.1 LTC. To je po meni od skroz.nesic1 je napisao(la):ltcmine ima min payout na 5 ltc-a a coinotron 1 ako se ne varam, zato sam presao na coinotron
EDIT:
sad pogledah i na ltcmine je min 1ltc, ali uveli su neka ogranicenja, ovo je jedno od njih
"There is 1 withdrawal per 8h limit. WIthdrawal option will be available later."
Sa trenutnim diff-om i cijenom, LTC se ne isplati kopati , jer se isplativost izjednacila sa btc-om, a potrosnja struje i zagrijavanje je prilicno vece...
Ftc je trenutno 1.18 na coinotronu. Ja se prebacio pre par minuta. Pa makar bilo isplativo i veceras pa je za vajdua sta je isplativo, neki savet?
Imamo covjeka unutra!Lepo kopajte BTC i petvarajte ga u LTC za 5-30-60 dana cete imat 3x-5x vise!
ako Ltc ne bude prihvacen za neki oblik placanja kao sto je to BTC ja mislim a nadam se da gresim da nece vredeti nista vise od ovih 0.022
Sa trenutnim diff-om i cijenom, LTC se ne isplati kopati , jer se isplativost izjednacila sa btc-om, a potrosnja struje i zagrijavanje je prilicno vece...
Isplati se i dalje. Cena struje je samo deo zaradjene sume, i samo taj deo troskova (npr 10-15% od prihoda je struja) raste za to malo procenata vece potrosnje (10-20%?), sto na kraju izadje veci trosak za par procenata od ukupnog prihoda.
Dok sa druge strane hashrate je veci pri kopanju LTC-a sto automatski (kod mene preko 10%) povecava ukupan prihod za 10+%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari