Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja pricam za LTC??? Prso sam, ispitni rok, bolje da ne pisem vise nista dok ne prodje

Meni su karte na 30% od kako je napolju 30c.
Inače su na 26,27%
Valjda prežive leto :D

ltcmine ima min payout na 5 ltc-a a coinotron 1 ako se ne varam, zato sam presao na coinotron

EDIT:
sad pogledah i na ltcmine je min 1ltc, ali uveli su neka ogranicenja, ovo je jedno od njih
"There is 1 withdrawal per 8h limit. WIthdrawal option will be available later."

Poslednja izmena:
nesic1 je napisao(la):
ltcmine ima min payout na 5 ltc-a a coinotron 1 ako se ne varam, zato sam presao na coinotron

EDIT:
sad pogledah i na ltcmine je min 1ltc, ali uveli su neka ogranicenja, ovo je jedno od njih
"There is 1 withdrawal per 8h limit. WIthdrawal option will be available later."
Na coinotronu mozes i manje ali ako podizes manje od 10LTC-a uzece ti proviziju od 0.1 LTC. To je po meni od skroz.

Sa trenutnim diff-om i cijenom, LTC se ne isplati kopati , jer se isplativost izjednacila sa btc-om, a potrosnja struje i zagrijavanje je prilicno vece...

Ne mora ni zagrevanje mi potrosnja da bude veca, samo zavisi kako si podesio. Moje masine npr. ne trose nista vise nego na BTC-u i ne greju se vise naravno.
2 riga, 7x7950, 24/7 sljakaju i struja mi je 6650din. Moze da se smanju potrosnja uvek.
Ali i pored toga, trenutno LTC nije isplativ. Ja sam jos popodne prebacio masine na BTC i tu ce biti dok i ne skoci diff, eto, 2 dana. Posle goga se vracam na LTC pa cemo da vidimo za dalje. Da je dobro, nije...

ako Ltc ne izadje na MtGox i ne dobije neku realnu cenu idemo svi na godisnji odmor lagano podvijenog repa ...

Lepo kopajte BTC i petvarajte ga u LTC za 5-30-60 dana cete imat 3x-5x vise!

ako Ltc ne bude prihvacen za neki oblik placanja kao sto je to BTC ja mislim a nadam se da gresim da nece vredeti nista vise od ovih 0.022

Ovo se sa Zeljkom slazem, ja i cuvam sada sve u LTC-u i cekam skok. Ako ode na mtgox skocice mu cena sigurno. To je ono cemu se nadam.

ako Ltc ne bude prihvacen za neki oblik placanja kao sto je to BTC ja mislim a nadam se da gresim da nece vredeti nista vise od ovih 0.022

Prati forume, masa desavanja se trenutno odvija iza LTC od velikog update wallet-a na 0.81 (alpha verzija je vec izasla na ltc forumu) pa kasnije i na 0.9 optimizacija chain-a, dosta manje provizije za transakcije, itd... Vec su skupili +5000LTC donacije za razvoj, LTCPP-a te novih trzista za isti, LTC je 1000% potvrdjen od MtGox-a ceka se jedino dan!
Oni majmuni na btc-e a i po forumima svi imaju svoj cilj i ne da sire dezinformacije vec ubijaju

šta je isplativo.. UF, evo još jednom : YAC GPU majning ima u temi sa YAC-om, podelio sam iskustvo..

I ja kopam btc, ftc treba da se ceka da mu dif padne i onda da se nagazi, samo da poolovi nemaju veliki broj staleova

ja sam danas presao na coinotronu sa ltc-a na ftc. nema mnogo stelova, fino radi.
isplativost trenutno za ftc je 1.64

Ja sam deo btc pretvorio u ltc i cekam 19.6. da mtgox krene trgovinu sa ltc. Skok je mali/veliki siguran.

Plus diff za btc odlazi opet u qurac u ponedeljak.

Poslednja izmena:
Zavisi sta preferiras, malo menjacnice malo offline wallet, pa na usb+enkripcija+enkriptovani zip sa sifrom

^
da to nije malo kao preterivanje???

Meni nije, verovatno sto sam mali rudar pa mi svaka crkavica bitna

Sa trenutnim diff-om i cijenom, LTC se ne isplati kopati , jer se isplativost izjednacila sa btc-om, a potrosnja struje i zagrijavanje je prilicno vece...

Isplati se i dalje. Cena struje je samo deo zaradjene sume, i samo taj deo troskova (npr 10-15% od prihoda je struja) raste za to malo procenata vece potrosnje (10-20%?), sto na kraju izadje veci trosak za par procenata od ukupnog prihoda.

Dok sa druge strane hashrate je veci pri kopanju LTC-a sto automatski (kod mene preko 10%) povecava ukupan prihod za 10+%

Isplati se i dalje. Cena struje je samo deo zaradjene sume, i samo taj deo troskova (npr 10-15% od prihoda je struja) raste za to malo procenata vece potrosnje (10-20%?), sto na kraju izadje veci trosak za par procenata od ukupnog prihoda.

Dok sa druge strane hashrate je veci pri kopanju LTC-a sto automatski (kod mene preko 10%) povecava ukupan prihod za 10+%

bas tako samo taj veci ucinak vazi za seriju 7 kartica

Nazad
Vrh Dno