Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

E ljudi...postoji li mogucnost da mi posaljete config file za graficke 5850 i 5770 na rig-u su mi. Inace koristim CGminer 2.11.3 i sve mi je to na win7.
Znaci samo da mi posaljete config file pa cu ja onda lako da podesim ostalo...imam problema sa tim...

BTW 7870 su jedini modeli koji slabo rudare LTC...ne znam zasto ali nije do podesavanja vec je do same kartice...svi modeli imaju problem sa LTC.

E ljudi...postoji li mogucnost da mi posaljete config file za graficke 5850 i 5770 na rig-u su mi. Inace koristim CGminer 2.11.3 i sve mi je to na win7.
Znaci samo da mi posaljete config file pa cu ja onda lako da podesim ostalo...imam problema sa tim...

BTW 7870 su jedini modeli koji slabo rudare LTC...ne znam zasto ali nije do podesavanja vec je do same kartice...svi modeli imaju problem sa LTC.
Za 5770* ja dobijam isto na cgmineru i na guimineru, s tim da je preko guiminera mnogo lakse podesavanje...
Na scrypt dobijam nekih 208 kh/s, dok na sha-256 215-220 mh/s.

Ja sam zamolio da mi posaljete cofig file za te 2 graficke a nisam pitao koliko dobijate :) Btw moja ne ide preko 200.

sve cene odose u qrc, btc pao, ltc pao, diff skace, jel ima jos nesto da nas strefi

Config pls :D

Sto se tice cena i svega ostalog...sve ce to doci na svoje...strpljenja ljudi, samo polako ;)

sve cene odose u qrc, btc pao, ltc pao, diff skace, jel ima jos nesto da nas strefi

Ne pitaj. Sad kad se pojavi NVIDIA miner i kad nevidija karte pocnu da bacaju duplo vise hasha od AMDa :d

danas stigla safirka vapor-x, nisam nesto eksperimentisao sa njom, zapazio sam da ima hladnjake na memoriji, naponskoj i jos nekim cudima sto mi se svidja
kopa btc na 1052 gpu i 625 za mem, fan 54%, temp 54'C", vrm1 63 "C, vrm2 53'C, daje oko 550Mh

sad cu da potrayim jos neka podesavanja iy proslih postova

Poslednja izmena:
e sve uz moj#ga, bas htedoh da kupim nekoliko komada 7950 da iskoristim kapacitet ploce ali sada uz sve ovo veliki znak pitanja, cenim da ce za oko 2 meseca da se vidi kakvo je pravo stanje, ili potapanje kupusa ili i dalje smo u poslu, da li se zna datum izlaska nove serije ati grafika?

danas stigla safirka vapor-x, nisam nesto eksperimentisao sa njom, zapazio sam da ima hladnjake na memoriji, naponskoj i jos nekim cudima sto mi se svidja
kopa btc na 1052 gpu i 625 za mem, fan 54%, temp 54'C", vrm1 63 "C, vrm2 53'C, daje oko 550Mh

sad cu da potrayim jos neka podesavanja iy proslih postova

7950?

Da 7950 je u pitanju, razmisljah da uzmem tf3 jer je jeftinija ali narucih ovu, clan foruma JoKa mi je izasao u susret, sve korektno sa njegove strane, a na moja smaracka pitanja sajber uvek odgovarao sa vaporom i eto pade da vidimo, sad nemam vreme da ga podesavam pa ce stojati ovako, inace ne radi bas u hladnim uslovima.. Zavisi u kom pravcu ce krenuti cela ova prica, mozda uzmem i tf3 cisto da uporedim karte, tj koje nadjem jeftino po oglasima..
Zna li neko kad izlazi nova serija ati kartica?

dualx daje bolje rezultate nego vaporx..
provereno :) na vecem broju komada :D

i pokajaces se ako imas priliku da probas dualx pored te vaporx.. opet govorim iz svog iskustva.. temperature su slicne na oba modela.. ali sam ocekivao za nijansu bolje rezultate..

Na vaporx imaju cak 2 x 8pin naponski.. kao na 7970 :) dok na dualx imaju 2 x 6pin i dosta bolje odradjuju posao..

daleko od toga da je to losa karata ili slicno.. ali nije ispunila ocekivanja s obzirom da je u pitanju toliko hvaljen vapor :D

I sasd nas sve ispoj*bu i uvedu BBQ coin (BQC), ako ste pratili berzu neko je kupovao velike kolicine ovog novcica, jedna od njih je i 700k tog novcica, ostale su malo manje.. Ako uvedu ltc lepa vest za nas jer mozemo koliko toliko da opstanemo

Uh, ala bi bio vetar u leđa da LTC skoči na 10-ak dolara, a BTC na 150-200. :D

koliko imas sa dual-x om, mozda probam i nju ako je nadjem jeftino, jel ovo znaci da radi na oko 1V?

Pogledajte prilog 116291
bitno mi je da je karta hladna, jer mi stoji u sobi gde spavam, a trenutno me uspavljuje hor sa 5x7850 i ove 7950

Poslednja izmena:
Nema veze Khs sa proizvodjacom kartice vec pre svega sa hladjenjem i koliko si spreman da je potegnes....

Sto da se pokaje?!? Vapor je hladniji i tisi od Dual-x. Kakva je karta ispod to zavisi od Safira jer imaju 30 verzija ali cooler se samo u ventilatorima razlikuje, hladnjak je isti, to je bitno.
Sto se tice toga koliko koja karta pravi... To zavisi od modela do modela. Jednostavno ne mogu ista podesavanja na sve karte. Ja sam moje Asuse juce spustio na 1020/1000 i bacaju cak i koji hash vise nego na 1020/1250. Giga i Vapor traze veci klok memorije i to je to.

Risime, na kojim klokovima drzis te karte za LTC?

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno