Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ja sam na coinotron, ne znam šta mislite o njemu...

U principu je OK, posteno placaju, radi, ponekad je pod DDOS, onda prvo padne sajt ali masine i dalje kopaju an serveru, a nekada padne i taj server (jako retko jednom u 2-3 dana i to na 5-10minuta i kad se vrati masine same dalje kopaju). U toku dana 4-5 puta opadne malo brzina na 60-70%, ali to traje 5-6 minuta i vrati se. Od teorijskih 1000KH/s koje imas kod tebe na ekranu dobijas posle odbijanja fee-a, stalova i tih malih zastoja oko 920-930kh/s (kao da stalno radis 24h sa tim hashom i racunas kalkulatorom) u principu to je to, 2-3 % stall, 2-5% fee zavisno od toga cekas li potvrdu ili ne i 2% gubitci usled DDOS-a, usporenja i sta ti ja znam cega.

Ima i bolji pool, www.litecoinpool.org ali ne primaju nove clanove, tako da....

Poslednja izmena:
Interesuje me da li neko koristi 7850 i koliko khash izvlaci ? koliko je realno izvuci 400 ~ ?

Takodje gledam ove 6950 koje preporucujete ali sam malo skeptican jer ima svega par modela koje stoje na lageru (ako ih i ima uopste)

Pa sad je covjek napisao na temi predvidjenoj za to da mu 4x7850 daju po 400 kh/s.

Imam plocu MSI GF615M/P33 v2, na nju povezem 7950 twin frozen i MSi 7850 1gb.Do sada mi je radila 7950 sama na ploci, sada kada prikacim 7950 i 7850 preko extendera nece da mi pokaze sliku na monitoru i primarna grafika pojaca obrtaje na 100%.Dali je moguce da ploca ne podrzava rad preko extendera?

Ako su nategnute do smrti.

Na 1000/1250 baca 357kh
Na 1100/1250 baca 375kh

Interesantno poshto meni preko 350kh/s napishu u cgmineru, ali na poolu necje preko 350 da napishu agresive je 15 clockovi su 1050/1200. Da li bi dao sva podeshavanja?

Oni koji ne mogu da pošalju LTC sa pool-a notroll.IN javite se na pm. Zavisno koliko imate dobijate od mene određen broj LTC.

Poslednja izmena:
Ne mogu da stavim 7950 na plocu a 7850 na extender jer mi 7950 svojom sirinom pokrije drugi slot za extender.Kada prikacim monitor na Integrisanu grafiku...grafike na extenderima vrte kulere ali ih ne prepoznaje sistem, kao da ih nema. :S

bilo je reči o tome..jednostavno nije kompatibilno sa integrisanim grafikama....

opet pada LTC... da se ne sikiram puno i samo da kopam, a ?
doći će i naših 5 minuta ;)

Oni koji ne mogu da pošalju LTC sa pool-a notroll.IN javite se na pm. Zavisno koliko imate dobijate od mene određen broj LTC.
kako bi to bilo lepo kad bi bilo istinito, ali nema veze ja i onako nisam imao mnogo tamo (0,82LTC) nego mi je zao onih ljudi koji su imali tamo malo veci broj...

nego ljudi koji je bar kolko tolko pouzdan pool za ltc???

kako bi to bilo lepo kad bi bilo istinito, ali nema veze ja i onako nisam imao mnogo tamo (0,82LTC) nego mi je zao onih ljudi koji su imali tamo malo veci broj...

nego ljudi koji je bar kolko tolko pouzdan pool za ltc???

Koliko je istinito proveri. Bolje tić u džepu nego vrabac na grani. Tako da kome nije žao što mu propada tamo može se javiti i ostati bez 10, 20, 30%... Nema šta izgubiti, pool se ionako smanjuje, ne bi me čudilo da se ugasi.

Što se tiče poola ja sam na give-me-ltc, pool-x, wemineltc. Majnovo sam i na notroll.in, koji mi je bio backup pool.

Poslednja izmena:
meni 4850 na 950/800 daje 330. ako povećam memoriju ne vidim neko poboljšanje, tako da je držim ovako...

4850??? :d

Koliko je istinito proveri. Bolje tić u džepu nego vrabac na grani. Tako da kome nije žao što mu propada tamo može se javiti i ostati bez 10, 20, 30%... Nema šta izgubiti, pool se ionako smanjuje, ne bi me čudilo da se ugasi.

Što se tiče poola ja sam na give-me-ltc, pool-x, wemineltc. Majnovo sam i na notroll.in, koji mi je bio backup pool.

Ja sam imao oko 0.88 Ako je to istina u čemu je fora?

4850??? :d

Ja sam imao oko 0.88 Ako je to istina u čemu je fora?

Fora je u tome što sam ja skužio kako poslati, a drugi nisu :)

edit
Situacija je takva da se više ne može poslati na način koji je do sada prolazio. Ako se šta promeni, javim se :)

Poslednja izmena:
Bolje mi je da pokusam sam kroz par dana i uzmem sve, nego da ne vidim nista.

Novi ASIC za scrypt valute!

Ds_HWMc_H.jpg

:d

Da li kopa neko na LTCMine.ru razmisljao sam da tamo pocnem.

Bez'te sa notroll-a, neki cigan NICKSASA pokrao sve novcice!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno