Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

A mene i dalje izbacuje na početnu stranicu gde traži logovanje, ionako pošto sam se već ulogovao tik pre toga..

hmm meni i dalje ulogovan, gde god da se prebacim (nena više one log-out greške koja je trajala dva dana).. nemam ništa na njemu više, tako da ne mogu da probam, ali samo sam kliknuo na "withdraw" dugme, i posle par minuta bilo u wallet-u.. trajala 10-tak konfirmacija.

I ja sam sve novcice prebacio na berzu, huh...

A sto se tice automatskog izlogovanja, meni to radi samo kada pokusam prebaciti sa drugih masina. Sa ove moje masine sve normalno proslo, dok recimo na ostalim masinama i na latopu ili telefonu izbacuje log in.

meni ne radi, pise incorect adres, stavio sam onaj program da refresuje na 5 sekundi pa cu videti

Jel imao neko problema sa teamviewerom (crn ekran i blok kockice oko kursora) ?.. traje sve dok ne nakacim DVI kabl i monitor... onda i kad raskacim, normalno radi teamviewer i kada se ugasi pa ponovo upali remote pristup.. možda zbog Trixx-a koji se automatski startuje ili tako nešto ?

.. imam dve 7950..

Jel imao neko problema sa teamviewerom (crn ekran i blok kockice oko kursora) ?.. traje sve dok ne nakacim DVI kabl i monitor... onda i kad raskacim, normalno radi teamviewer i kada se ugasi pa ponovo upali remote pristup.. možda zbog Trixx-a koji se automatski startuje ili tako nešto ?

.. imam dve 7950..

Ne daj Triksu da sam krece !

@prashinar Ocisti cache i radice ti.

Poslednja izmena:
Pokušavam da nađem, ali mi ne uspeva. Koliko Khash/s daje obična 7870, ne Tahiti LE?

mene izloguje takodjer, a radilo jedino sa te makine, dok se sa drugih izlogovalo....radilo, mislim na neizlogovanje :D...pare i dalje tamo zarobljene

Vidim da vama odbija transakcije sa notrolla, drugar kopa na notrollu, i kada ubaci adresu i klikne update on ga samo izbaci da opet mora da se loguje, i tako stalno.. Ne stize ni da kaze da ne moze da posalje LTC.
Jel se to jos nekom desava??

evo ostavio sam ga da klikce na isplatu na notrolu celu noc i sad pogledam i novac poslat, sad cekam da legne

Vidim da vama odbija transakcije sa notrolla, drugar kopa na notrollu, i kada ubaci adresu i klikne update on ga samo izbaci da opet mora da se loguje, i tako stalno.. Ne stize ni da kaze da ne moze da posalje LTC.
Jel se to jos nekom desava??

Ovaj problem imam i ja sa notroll-om. Gde god da klinem, uvek sam izlogovan.

Jel ima neko podesavanja za VTX 6850? Kako god da ga stavim ne prelazi preko 250 kh/s

probaj sa ovim podesavanjima:

thread concurrency 8192
vectors 2
gpu threads 1
worksize 128
intensity 18

ja imam sapphire i powercolor, obe rade na 900mhz core clock.
sa tim podesavanjima daju ~260Kh/s

Poslednja izmena:
Puca LTC kao i sve ostale alternative, dugo se i drzao. Evo ga na 0.0252 :banghead:

da, shteta :(
on nam je bio jedini spas....sad smo ga ugasili....kad skoche dif, struja i temperature....chupavo na kvadrat.

Skocice to. Do juce su kukali ljudi i na btb a jutros je bio na 180% isplativosti u odnosu na btc.

negde procitah da drze btc ovako nisko do nekog samita ili cega vec za bitcoin koji se odrzava u petak, mozda ce posle toga da skoci

A mozda ce da i da padne :)
Salim se, ocekujem samo da ide gore. Reci ti meni kako si i koliko novcica povukao sa notrolla? Imam 18.8 komada tamo i nema sanse da ih maknem danima.

1.6 :D cini mi se da kukaju da je problem za vece isplate, jesi ti pre nekoliko posta stavio da koristis onaj dodatak za kliktanje? reloadevery? njega skines za firefox i namestis na 5 sec (ReloadEvery 17.0.0)

evo sad bio malo pao kupih 15 komada po 2.96501

Ozbiljno?! :d

Pa sta mislis ko je napisao u temi za to, nemoj da me zezas? Izgleda da nemaju vecu kolicinu da isplate, ta sica prolazi.

Nazad
Vrh Dno