Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

kopam ja sad na ltcmine.ru nego ne vidim withdraw dugme/?

Your rewards.

a evo ga, nije bilo malo pre tu, verovatno jer nisam imao nista na stanju

izgleda da ne.
ja sam poslao jos prekjuce ujutru nesto sitno coina ali jos uvek mi nista nije stiglo iako je transakcija bila uspesna i poslalo je.
a od tada nije vise htelo ni da salje samo je izbacivalo transaction failed. od juce uvece pocelo cak da me izloguje kad kliknem na withdraw.
clan singerica je uspeo sebi da posalje 2ltc-a pa je probao i sa mog naloga da posalje coine na isti nacin kao sto je on uspeo ali nista od toga...
izgleda da je notroll skroz puko!

Cao ljudi novi sam na forumu. Zanima me da li neko koristi cpu miner ili koji vec miner za rudarenje litecoin-a procesorom, i da li bi bio ljubazan bilo ko da mi pomogne oko podesavanja programa za cpu majning :). Hvala unapred..

https://bitcointalk.org/index.php?topic=62414.0

Ovaj ti najbolji. Upises broj threadovia, svoje podakte i vozi.

Ali ne znam koliko se isplati, moj ti je savet da ne rudaris procesorom uopste. Vise ces struje potrositi nego sto ces dobiti. Bices u minusu kratko receno. :)

Koliko bi teoretski trebalo da iskopaju ltc-a 2X7950 za mesec dana 24/7 rada?

Pa oko 60 po trenutnom diffu, ali taj diff nije konstantan tokom tih mesec dana.

Ako daju ~1200, prema ltcmine.ru kalkulatoru, to je 2.1 LTC dnevno, a za mjesec dana 63 LTC...

i treba...bolje tako, nego ovi shto nisu skontali da je skam da i dalje cepaju tamo.

Dva sata kopam na ltcmine.ru i jos nista nisam iskopao brojac se nije pomjerio. Ima li neko pouzdan ltc pool?

ja sam trenutno na coinotron-u....ok je ali i njemu chesto prazan hot wallet
pa morash da im pishesh na mejl, i oni kao, evo napunili smo, i prodje isplata....
ltcmine.ru je navodno najsigurnija varijanta ali nekim chudom najmanje se tamo zaradi, ali zato isplate rade trenutno.
i da, on na svakih sat vremena izbacuje koliko si zaradio.

Poslednja izmena:
Meni je notroll bio uvek ok...na stranu problem sa isplatom...kasnio je ali nisam primetio kradju *osim sto mi sad leye 5ltc-a*... radio i po 10 dana bez prestanka.. ja na ltcmine ne mogu 1 ltc da iskopam a da mi ne pukne.

to je moja zbunjena 7850 msi 1gb oc, fabrički klok je 900/1200. trenutno je držim na 950/800 kad budu krenule vrućine krenuću da obaram klok za po 50 da je držim tako na 80 stepeni. pitam brata za mišljenje za temperaturu i dobijem odgovor: sve do 100 je ok :D

Poslednja izmena:
Neće biti. Sve do 80 je dobro. Preko toga su već visoke temperature...

Cudna ta tvoja msi ja sam probao moju na tim klokovima daje nesto preko 300-305kHs inace nije mi jasno kako moze toliko da se greje kad nije opste vruce sad,menjaj pastu pod hitno sta se zamaras toliko nije to zdravo za karticu tako da radi na 20c a tek idu vreli dani

ma kad otvorim kućište onda idu temperature dole, šta ima da menjam pastu, nova je kartica... samo zbog kućišta je, ako otvorim napuniće se prašine jer je na podu. radiće ovako još mesec dana a onda se seli u novo kućište i na sto verovatno, pa ćemo da vidimo tad...

evo screen shot
untitled.jpg

Nisam zaboravio da odgovorim. :)

Reci mi kako si instalirao drajver i koji?Znači šta je bilo kada je bila samo integrisana i šta si tačno radio kada si dodao diskretnu. Ja sam probao sa nešto starijom integrisanom i ili sam dobivao da mi samo integruša radi a diskretna je ili ne prepoznata ili disable , ili sa novijim drajverima da mi je integruša neprepoznata odnosno da koristi Windows drajver ako bi diskretna radila tak da nikako nisam našao funkcionalno rešenje a ne smatram sebe za njubčinu. :)

Sve je bilo već instalirano. I Win 8 Pro WMC, 13.1 drajveri, AMD SDK, itd. Kad je stigla kartica, samo sam je stavio u PCI-E x16 slot u ovu ploču. Najvažnija stvar je što ja na ovoj ploči imam mogućnost da biram koji će se grafički kontroler startovati prilikom uključenja računara. U UEFI-ju imam nekoliko opcija za to, među njima i IGD (integrisana) i PEG (diskretna). I to radi super.

i na sto verovatno

Tada će biti još toplija. Najbolje da je ostaviš dole.

Poslednja izmena:
@hunter, radice ako ne crkne u medjuvremenu, bolje da se napuni prasine nego da se pregrejava, moje rade oko mesec dana van kucista na podu gde su max izlozene prasini i jedva sam poceo da je primecujem po hladnjaku, bolje da izduvas prasinu nego da ostetis karticu

sad ću da ugasim mining, pa ću da pustim jedno desetak minuta da iskulira, pa ću da otvorim kućište i kačim rezultat....
evo je situacija sa otvorenim kućištem:
untitled1.jpg

ne smem da ga ostavim otvoreno, ovde imam mnogo kablova, ako mi se neki umrsi u vent ode mas u propas. idem sutra da kupim mrežicu za komarce na metar pa da zalepim :D

Poslednja izmena:
izgleda da je proradio sajt notroll-a, nisam probao da rudarim!
uspeo sam da posaljem sta sam imao ltc-a na stanju, pa javljam ako stignu...

izgleda da radi i transaction... cheers
jer bas gledam na btc-e u depositu stoji da stize isplata koju sam sad polsao i ona koju sam poslao jos pre dva dana!

Nazad
Vrh Dno