ja sam na coinotron, ne znam šta mislite o njemu...
Pa sad je covjek napisao na temi predvidjenoj za to da mu 4x7850 daju po 400 kh/s.
Pa sad je covjek napisao na temi predvidjenoj za to da mu 4x7850 daju po 400 kh/s.
Ako su nategnute do smrti.
Na 1000/1250 baca 357kh
Na 1100/1250 baca 375kh
Interesantno poshto meni preko 350kh/s napishu u cgmineru, ali na poolu necje preko 350 da napishu agresive je 15 clockovi su 1050/1200. Da li bi dao sva podeshavanja?
Ja imam 100 isplati mi! LdxXMTWKHXvXB4X2yk6SmpzFmiQkmTP73c :dOni koji ne mogu da pošalju LTC sa pool-a notroll.IN javite se na pm. Zavisno koliko imate dobijate od mene određen broj LTC.
kako bi to bilo lepo kad bi bilo istinito, ali nema veze ja i onako nisam imao mnogo tamo (0,82LTC) nego mi je zao onih ljudi koji su imali tamo malo veci broj...Oni koji ne mogu da pošalju LTC sa pool-a notroll.IN javite se na pm. Zavisno koliko imate dobijate od mene određen broj LTC.
kako bi to bilo lepo kad bi bilo istinito, ali nema veze ja i onako nisam imao mnogo tamo (0,82LTC) nego mi je zao onih ljudi koji su imali tamo malo veci broj...
nego ljudi koji je bar kolko tolko pouzdan pool za ltc???
meni 4850 na 950/800 daje 330. ako povećam memoriju ne vidim neko poboljšanje, tako da je držim ovako...
Oni koji ne mogu da pošalju LTC sa pool-a notroll.IN javite se na pm. Zavisno koliko imate dobijate od mene određen broj LTC.
Koliko je istinito proveri. Bolje tić u džepu nego vrabac na grani. Tako da kome nije žao što mu propada tamo može se javiti i ostati bez 10, 20, 30%... Nema šta izgubiti, pool se ionako smanjuje, ne bi me čudilo da se ugasi.
Što se tiče poola ja sam na give-me-ltc, pool-x, wemineltc. Majnovo sam i na notroll.in, koji mi je bio backup pool.
4850??? :d
Ja sam imao oko 0.88 Ako je to istina u čemu je fora?
7850, typo4850??? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari