aj ako ti nije tesko probaj jos sa 13.2beta6 drajver kod mene samo sa taj driver daje koliko treba
Kartica ne prepoznaje drajvere, radi samo sa ovim 7790_12.101.2.1-130313a ,
Poslednja izmena:
aj ako ti nije tesko probaj jos sa 13.2beta6 drajver kod mene samo sa taj driver daje koliko treba
Premalo. Pa toliko (i vise) izvlaci 7790. Ali dobro, guiminer je uzasan i gledaj sto pre da ga zamenis za neki krsteniji miner. Preporucujem Reaper - brz, efikasan, jednostavan.
Zavisi koliki aggression postavis.... Moze da bude vrlo upotrebljiv po cijenu manjeg kh/s.
Za osrednju upotrebljivost 10-12.
Samo da dodam da se smanjenjem setovanja za aggression postiže to da je računar upotrebljiv, a da bi ste dobili istu, ili približno istu, vrednost Mh/s kao i sa velikim setovanjem za aggression povećajte threads_per_gpu vrednost.
znaci to je to koliko para toliko muzike a bas sam se ugrejao za nju
Ne znam šta da ti kažem. Da nisam pokušao i testirao pa ajde.
Mislim da to ipak zavisi od slučaja do slučaja. Svako može za 30-ak minuta da istestira svoju konfiguraciju. Metodologiju sam vam dao gratis.![]()
imas opciju withdraw na notroll ali prvo uklucis novcanik da se sinhronizira i ako si ubacio adresu sa njega stizu odmaKako da sve ove coince sa razlicitih pool-ova prebacim u wallet?
Edit:
Snasao sam se.
Ja sam od tog reapera odustao, error 28 sta god sam probao. GuiMiner mi savrseno radi, 218 KHash sa 5770.
Hm, ja sam smanjio t_p_g na 1 i dobio 250-260 umjesto 230-240. Kako sad to?
Tesko da moze sve za pola sata da se sredi, posto ovde pored GPU/MEM ima jos dosta parametara koji uticu na brzinu. Plust toga izgleda da nema stabilnog poola. Recimo juce sam namestio reaper i dobijam oko 315 khash/s sto ce reci oko 2 LTC-a na dan, medjutim posle 12 sati imam 0.75 tj gubitak od nekih 25% sto nije bas malo.
Meni je isti rezultat i sa 1100/1300 i sa 1050/1250 kao da ga nesto drugo ogranicava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari