Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Za ltcmine.ru treba koristiti njihov proxy.

mislim da sam upravo pronašo još optimalnija podešavanja. :D

Klokovi i podešavanja su isti, nisam ih menjao, međutim povećao sam threads_per_gpu = 3 i dobiosam da mi kartica daje shares na svaki sekund. Nakon 360 sekundi to i dalje traje.

Pogledajte prilog 111683

Edit: aggression je na 13, to nemam nameru više da podižem.

Edit 2: Auuu, kakva greška, sad tek vidim HW error. :d Vraćam se na threads_per_gpu = 2.

Poslednja izmena:
Poštovani, imam na izbor 3 grafičke kartice, ali nemam priliku testirati prije nego uzmem:

HD7750
HD6670
5830 extreme

Koja od ovih 3 bi trebala davat najviše ¨KH/s

Koji je ovo pool Sale?

Da, za ltcmine.ru treba proxy

http://db.tt/HPI5dSKp

Evo mog reaper-a.
Obrisite shortcut za mining proxy exe koji postoji. Napravite novi. Desni klik, properties i u polju Targer na kraju reda dodajte -pa scrypt

Nakon toga pokrenete shortcut. Zatim u folderu reaper pomijenite litecoin.conf prema svojim podesavanjima kartice i ostalog. Unesite user i pass svog workera. Nakon toga samo pokrenite reaper. Trebalo bi da radi.

@krunoslav
od ponuđenih najvviše bi trebalo da da 5830.

@vane34
6950 - oko 400 Kh/s po onome sto sam video na netu.

ja bih sačekao još, da vidim kako će se razvijati situacija. Mislim da će još ići dole LTC sada.

ala ga zmajns upregao na coinotronu. :D

# User Kh/s coins

2 zmajns 59321.4 389.47

Uspio sam rijesiti jucerasnji problem (error 28/52/56) - prebacio se na coinotron, i promijenio port na 8332.

imam 2 masine sa po 3x7850 2gb ddr5, medjutim ne mogu ni pod razno doci do cifre od 350/360KH/s po kartici, tj neki ~1050KH/s po masini.
940KH/s dobijam na default (900/1200MHz), a max sam uspio izvuci oko 980KH/s sa 1010/1200MHz - svi ostali klokovi daju manje.

conf:
worksize 256
vectors 1
aggression 19
threads_per_gpu 1
sharethreads 1024
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 10240

PS. MISLIM DA BI SVI U SLEDECIM POSTOVIMA TREBALI PORED PODESAVANJA NAPISATI I KOJA KARTICA/E JE/SU U PITANJU, jer se puno dobija na preglednosti - ovako je mrka kapa (nadjes necija podesavanja i onda trazis na 10 stranica da vidis koju karticu covjek ima).

Poslednja izmena:
PS. MISLIM DA BI SVI U SLEDECIM POSTOVIMA TREBALI PORED PODESAVANJA NAPISATI I KOJA KARTICA/E JE/SU U PITANJU, jer se puno dobija na preglednosti - ovako je mrka kapa (nadjes necija podesavanja i onda trazis na 10 stranica da vidis koju karticu covjek ima).

Moja je u "Moja mašina", to može svako da stavi. :)

Ovi što rudare sa više mogu u potpisu da ih nabroje.

@Splinter: probaj sa gpu_thread_concurrency 16384 (to je neki max za 2 GB rama).

i moja je u moja masina, sutra cekam da mi stigne jos jedna 7850 danas mi stigla isto jedna, sada vidim da su nestale, tj ja kupio i dok otisao do banke da uplatim, vratio se ono pise nije vise u ponudi, znaci sve se rasprodale, sad samo cekam da me zovu i kazu na zalost nemamo vise grafickih ahahahah

nego jel zna neko gde mogu naci extendere, narucio sam preko dx-a ali dok mi ne stignu steta da grafe stoje besposlene

ja više stvarno ne znam šta da radim sa ovim ltc :S nikako da namestim da mi radi, jedini miner koji radi je gui, ali on kopa ~400khash :S

skocila cena sa 3.1 -? 4.1 :D ko ga znao

sta znam jedino da probas drugi miner?

ja više stvarno ne znam šta da radim sa ovim ltc :S nikako da namestim da mi radi, jedini miner koji radi je gui, ali on kopa ~400khash :S

koji Win imas? na kojem pool-u si se registrovao i jesi li napravio worker-a? koji port koristis?
i okaci podesavanja...

Jesam li ja jedini koji ne moze da nadje i skine reaper?

Izašao novi cgminer 2.11.4, pa probajte.

radi ali je stale u pocetku mali i ako ne gledas postane veliki i malo pa izbaci Wrong Coin ili Weird response from server
@air
ima, bar ova moja od 1gb

I ja sam tu uzeo, ali je slajder zakljucan. Sa kojim softverom ga menjas?

Pozdrav, nov sam u ovome imam 6670 2 GB Rama, koja cu najbolja podesavanja za reaper za ovu karticu?
Komp mi je svakako ukljucen 24 sata, pa da probam da kopam litecoine?

Nazad
Vrh Dno