GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
Gledam i razmisljam koji sam ja "papak". Ovde se sve lepo vidi. Ode ovo na 9$, to mu je neka cena koja je sada jednaka odnosu ponuda/traznja. U prevodu svaka 3,5 dana napravimo 2048 (rekao bih i malkice vise) blokova i to je dnevno oko 30000 novcica, po ovih 8.8$ to mu dodje 260.000$. E toliko ima svaki dan "zdravih" para koje stizu u LTC. Zasto sam rekoa da sam "papak" pa zato sto sam mogao lepo po 0,025 da zamenim sve LTC za BTC, umesto sto drzim LTC jer ovo ide dole na 0,01 ako BTC ode na 800-900$. Zasto ovo mislim i kazem, pa zato sto je to ocigledno. Za razliku od BTC ASIC-a ovi LTC ASIC-i NISU omasovljeni i NISU isporuceni kupcima. Kineska bagra proizvodjacka je skapirala da joj je bolje da dnevno pravi 260.000$ i da ce na taj ancin svaki mesec zaraditi skoro 8 mil $. Mislim da nece tako lako dati te ASIC-e, za razliku od BTC jer velika i bitna razlika je AVALON, jer taj prvi batch je jako pogurao stvari, pa zatim 2 pa 3. "narod" je dobio ASIC-e i nije bilo sasnse da ga zadrze za sebe. Tsko da ce LTC uskoro na 90+, ne nadajte se tome. Dok god njima odgovara ovih 260.000$ DNEVNO, a ocigledno je da je to jedna "ekipa", uzak krug ljudi, dotle tu "nema leba".