Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ja sam jos uvek sa jednim delom masina, jer sam pod vodom, ali se polako prebacujem, mislim da sve jos uvek ceka rasplet BTCa i dok on ne pocne da skace tj. ne bude prestalo da se preti sa kojekakvim dampovima, sve ce stajati, konacno i da vidimo gde ce ti FBI BTC da odu, ostaje jos mtgox i definitivno sta ce biti i sa tim BTC, ako ih ima, i onda moze da krene raketa, tj da ameri priznaju BTC kao sredstvo placanja, i puste dolores niz vodu.

Ovaj magny_cours se ubi da shortuje sto nize, samo je pitanje da li ce moci da ostane budan 24h/7d da ne omasi raketu :d

Kako opasno manipulisu sa LTCom, zivo me intresuje dokle ce da ga obaraju, tj koja je to cifra koja kitovima odgovara da pokupuju od sirotinje i da onda odu na 100$, videli ste kako je lako skocio i onda su ga brze bolje svukli a BTC ostavili do nekle

Ja strpljivo cekam.... Moze i do 2016.

Moze 2016 kako se ovo brzo zahuktava cini mi se da mi je sve teze i teze da se rastanem od Litecoina tj vredece sve vise i vise :)

Kako opasno manipulisu sa LTCom, zivo me intresuje dokle ce da ga obaraju, tj koja je to cifra koja kitovima odgovara da pokupuju od sirotinje i da onda odu na 100$, videli ste kako je lako skocio i onda su ga brze bolje svukli a BTC ostavili do nekle

Verujem da cekaju pribliznu cifru kao i prosli put ~0.01. Sve nize ispod toga je odlicno.

Ja ulecem u ltc od 0.01 pa kako bude opadao sve vise i vise cu ga uzimati. Zatim ga ne prodajem ispod 0.03, pa sta god da mu bude.

Ne verujem da ce tako nisko ali ako dotle dodje i ja cu da dokupim...

Lako moze i to da se desi jer btc krece da skace, taj odnos se lako sroza na 0.01.
Prvo se btc naduva, onda se prebacuju iz btc-a u druge valute koje uzimaju jeftino i posle toga sve drugo sto se kupuje krece polako na gore.
Samo strpljivo i bez brige ;)

Ja počinjem da gubim nadu u ltc, help :)

Daj opet da pričamo ko će koji auto da kupi :type:

Najveci broj alt valuta nece doziveti povecanje vrednosti. Mali broj ce doziveti povecanje vrednosti zbog P&D mehanizma. LTC je najznacajnija alt valuta i tesko je poverovati da ne dozivi povecanje vrednosti ili kroz prihvatanje kao alternativno sredstvo placanja ili kao valuta sa najvecom masom za P&D mehanizam. Morate priznati da su ocekivanja velika i da to moze da utice na dogadjaje na nacin da se oni i ne dese. Ne bi bilo prvi put. Licno ne verujem da LTC ima svetlu buducnost, a to sam obrazlozio time da ga nista vise ne razlikuje u odnosu na uspesan i prihvacen BTC. Uvek je tako bilo, svi su racunali da je to novcic sa kojim ce se ponoviti prica sa BTC ali reprize i reprodukcije nikad nisu premijere i originali. Naravno scenarijo u kojem bi vrednost BTC porasla za red velicine ili vise bi uticao i na alt valute pozitivno tako da nista nije sigurno i ne moze se predvideti.

Što bi rekao Cane: Šta vam fali? Budućnost? Biće...

Trebao si da se vise igras sa btc/ltc parom, ali sad je kasno za short, ali i da padne ltc na 0.01 kad btc dodje do 3000$ ti si na 30$, ja bih licno sa 1/4 otisao sad u xmr na tvom mestu ali nista nije 100%

Malo je sve to *******o kada si vrednost manjeg stana u cashu ulozo u ltc, kao ja :)

Naravno, svestan sam da moram bit spreman da sve to i izgubim, ako bude neka zarada super, ali kao noob za ovo, trenutno zaista osim što će možda biti neki pump, realno ne vidim neku budućnost ltc-a. Dok se kopao grafikama bio je hype oko njega, sada čemu služ, što je bolji od btc-a, što bi neko u ltc ulagao novac..

Neces sve izgubiti sigurno, asic je neki vid sigurnosti, ne moze mreza propasti, kazem ti i da padne ltc i na 0.01 ti si dobar 10k evra kad btc ode na 3k, ako me secanje sluzi da si usao sa 20k na 20$ tako da opusteno, mislim da ce se motati cena oko 10$ jos jedno 3-4 meseca, dosta se ljudi uplasilo asica i GPU mineri pobegli ,a kinezi dumpuju pa se stvari cine losije nego sto jesu. Dok god ulaze pare u btc, bice i ltc OK, tj. nece propasti

Ulagao sam i kasnije, tako da sam sada na nuli negde oko 14$. ***, biće valjda sve ok, popio sam red bull i vraća se optimizam :)

Sto markorim kaze, neces propasti sigurno. Pricali smo mi odavno i ja sam mozda i najvise kriv sto si onda uleteo po toj ceni. Niko od nas nije ocekivao da ce ovoliko da ga srozaju. Samo budi strpljiv i zaradices lepo ;)

Ne, ne brini da ću msliti da je neko kriv, čak i da sve izgubim, svašta piše po internetu, ako neko bude kriv to sam samo ja :)

Idem sada da gledam cenovnike, izašla je nova S klasa kupe (naslednik CL-a) :)

Ne, ne brini da ću msliti da je neko kriv, čak i da sve izgubim, svašta piše po internetu, ako neko bude kriv to sam samo ja :)

Idem sada da gledam cenovnike, izašla je nova S klasa kupe (naslednik CL-a) :)

Naravno, svi treba da idu na svoju odgovornost.

A za LTC se ne brini, prosle godine je odnos isao i do 0.0075, tako da ne panici iako ovoga puta bude isao do toliko. A ako btc ove godine dohvati ~$2500, verujem da ce i ltc bez problema na $100.

P.S S kupe jos nije izasao, u prodaju krece u Oktobru-Novembru - kada i LTC dostigne all time high! Koincidencija? ;)

Vera u neki altcoin je najveća greška.
Pisao sam ranije ali sam ignorisan od strane iskusnih rudara.
Kažete nije prodao kinez...
Prodao je on odavno.
Kinez je imao plan i to nemilosrdan.
Nakopao tonu LTC-a i čim je izašao na Huobi, short-ovao.
Za dve nedelja cena dole 2x i on lepo udvostručio svoj cash.

Napomena: Huobi leverage 2:1, 0 fees.

Poslednja izmena:
ja stvarno ne znam kako svake godine ista prica isti scenario samo su drugi glumci, opet jedni mrace i predvidjaju propast crypto valuta (naravno i LTC-a obvezno), iz zlobe ili iz nekih kugla (Milan tarot) , grafikona (gen@ trtmrt) i samo plase nove rudare, pa ajmo da ponovimo sve ce doci na svoje, dakle necete puci ni ti sto si prodao stan pa kupio ltc, ni onaj sa 4 karte, svi ce i zaraditi , samo ako nemate zivaca nemojte uopste posecivati ovaj i slicne forume jedno 3,4 meseca i bice vam jakooo lepo, a sto se crypto valuta tice svi kazu da ce sad za mesec , dva biti neki mali skok, pa onda izgleda u novembru onaj glavni, tako sada gasite kompove i na pecanje, na devojke, kola ili sta vec, samo bez sekiracije, moze da skodi ozbiljno
:)

Ništa ja ne mračim.
Imaš svuda dokaze, možeš sam da vidiš ako želiš.

Poslednja izmena:
Naravno, svi treba da idu na svoju odgovornost.

A za LTC se ne brini, prosle godine je odnos isao i do 0.0075, tako da ne panici iako ovoga puta bude isao do toliko. A ako btc ove godine dohvati ~$2500, verujem da ce i ltc bez problema na $100.

P.S S kupe jos nije izasao, u prodaju krece u Oktobru-Novembru - kada i LTC dostigne all time high! Koincidencija? ;)

2500$ za BTC, uh preoptimisticno!!!

Nije kuknjava već činjenice.
Poslednji LTC sam prodao po $20+.
Nisam ga pratio kasnije, za to bih već mogao da kukam.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno