Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa to je vise nego anemican i slab rast diffa i mreze, toliko slab da se moze i zanemariti.

Pogledaj sta se radi sa BTC-om, eno student je pisao u btc temi, za 30% rast diffa i to na onoliku snagu, e to je rast a ne ovaj jad i beda od 3.42% na slabasnu i tanusnu mrezu od skromnih 369,570 MH/s.

Pa za mesec dana diff na LTC je sa 9000 otisao na preko 13000 sto je cirka 45%. Toliki rast diffa BTC nije imao kada su se tek pojavili ASIC uredjaji. Deo scrypt ASICA je otisao i na druge coine ali to je mali deo.
To nije bitno za cenu, ali je dobar predznak da ce ici gore. Bitno za cenu i BTC i LTC je ulazak svezeg novca jer ovo sada je presipanje iz supljeg u prazno i vestacko odrzavanje visoke cene BTC kroz razne shit coine. Zamislite kada bi se sav BTC iz raznih shitova povukao i nasao na berzama u paritetu USD/BTC, kolika bi bila vrednost BTC. Ja mislim da smo sada negde na nivou juna prosle godine.

Pa za mesec dana diff na LTC je sa 9000 otisao na preko 13000 sto je cirka 45%. Toliki rast diffa BTC nije imao kada su se tek pojavili ASIC uredjaji. Deo scrypt ASICA je otisao i na druge coine ali to je mali deo.
To nije bitno za cenu, ali je dobar predznak da ce ici gore. Bitno za cenu i BTC i LTC je ulazak svezeg novca jer ovo sada je presipanje iz supljeg u prazno i vestacko odrzavanje visoke cene BTC kroz razne shit coine. Zamislite kada bi se sav BTC iz raznih shitova povukao i nasao na berzama u paritetu USD/BTC, kolika bi bila vrednost BTC. Ja mislim da smo sada negde na nivou juna prosle godine.
To nije problem https://www.youtube.com/watch?v=eogWXtDVfOo :D

[YOUTUBE]EA6I2lMTw5I[/YOUTUBE]

:D :D :D :D :D :D :D

Ne moze nas filozof "genije" kaze da je kraj i propast svega osim btc-a, jadni mi ;)

Na tome bi mnogi da kupe zato mi je nekakoo i nerealno da bas dotle dodje...

Pazite se samo da ga ne preplatite :p Ne znam ko ce da vam proda za 4-5$?
Uskoro ce to biti smesna cifra sve i da kopate asic-om tako da... Ne nadajte se previse ;)

Pazite se samo da ga ne preplatite :p Ne znam ko ce da vam proda za 4-5$?
Uskoro ce to biti smesna cifra sve i da kopate asic-om tako da... Ne nadajte se previse ;)

Pa ASIC-u treba 3 meseca da kopa na ovom difu i sadasnjoj ceni da bi se isplatio. Sve i da nece cena mora gore i to dosta.
Tesko da ce cena ici jos dole. Jedino da krenu da dele LTC na poklon, tako da ce ovi na 4-5 $ kupovati neke druge valute, mozda blackcoin ili FTC.

Poslednja izmena:
Pa to je vise nego anemican i slab rast diffa i mreze, toliko slab da se moze i zanemariti.

Pogledaj sta se radi sa BTC-om, eno student je pisao u btc temi, za 30% rast diffa i to na onoliku snagu, e to je rast a ne ovaj jad i beda od 3.42% na slabasnu i tanusnu mrezu od skromnih 369,570 MH/s.

e moj zemljace, sta ti poredis rast ltc-a koji se koriguje na svaka 3 dana, od rasta btc-a koji se koriguje svakih +10
prvo ih izjednaci da budu uporedivi, pa onda uporedjuj, 3-4 % na svaka 3 dana, nije uopste malo kad tako gledas

Pa ASIC-u treba 3 meseca da kopa na ovom difu i sadasnjoj ceni da bi se isplatio. Sve i da nece cena mora gore i to dosta.
Tesko da ce cena ici jos dole. Jedino da krenu da dele LTC na poklon, tako da ce ovi na 4-5 $ kupovati neke druge valute, mozda blackcoin ili FTC.

a zašto bi svaki posao morao da bude isplativ i zagarantovano uspešan?

mislis dole, svi hoce sto pre da isplate investiciju

Pa mozda su glupi ili nisu ucili da racunaju, jer sa ovom cenom ce ASIC isplatiti mozda za 6-8 meseci, pod uslovom da diff raste nesto malo. Ovi dumpovi mi lice na igranku koju prave trgovci i izvalce LTC od rudara. Ja ne prodajem ni jedan, naprotiv kupujem.

Ti ne kapiras da vecinu mreze drze proizvodjaci ASICa i da njega 50 MH kosta 200-300$ ..njima bi se i na 2$ isplatilo da prodaju.

Uhhhh
ltc hashrate is 520,138 MH/s of 1,563,140 total MH/s
:smoke:

Dzoni, sve je to ok ali ti polazis od toga da su oni boodale i da ce stvarno prodavsti za te pare. Veruj mi da nisu, to su kinezi premazani s nekoliko slojeva farbe ;)

Jesu, al je zanimljvo da se svaki put kad kupi nesto kod Kineza, covek zapita bas "kako im se isplati da prodaju po ovoj ceni?" :)

Poslednja izmena:
Litecoin Difficulty: 13,133
Estimated Next Difficulty: 14,332 (+9.13%)
Adjust time: After 714 Blocks, About 1.1 days
15K vec u sledecoj promeni :D

Jos par dana kopanja, do prvog, a onda idemo na drkanje:S:

Litecoin Difficulty: 14,493
Ovo je vec poprilicno ozbiljna cifra. Zadnjih 15-ak dana mreza je u konstantnom porastu. Ovo je nehumano za bilo kog GPU rudara u slucaju da je neko ostao. Samo neka ide diff, super je to.

Nazad
Vrh Dno