GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
tesko da je iko kupio u tom momentu, vec su imali order-e otvorene ko zna od kad......
Naravno da je bio taj sistem, order na niskoj ceni... i vidis prosao.
tesko da je iko kupio u tom momentu, vec su imali order-e otvorene ko zna od kad......
Jel sad momenat kad treba da se zabrinem? :d
Zeljko, da nisu onog tvog Fontasa pokrali mozda?
Ne muva, znam ko je ovde kupio na forumu po 4$ 😉
Ja sam stotku po 5.2 😉
Ja sam stotku po 5.2 😉
Naopako 🙂Samo da ne ispadne preskupo...
Naopako 🙂
Posto si ti poceo mraciti (kao i prosle godine pred skok) znaci da smo pri kraju loseg perioda 🙂
Da je lako ovo sve istrpeti (iako smo svi unapred znali sta ce se desavati 😛 ) svi bi bili milioneri.
Ja sam sortovao neki deo po 0.0162 i iskreno meni je 0.011 na koliko sam stavio da opet kupim nekako daleko.
A ako se zatvorim onda ce mi 0.008 biti jako blizu 🙂
Verujem da ce preko noci LTC lobi (a on postoji i te kako iako izgleda da ga nema) katapultirati cenu na minimum 0.02 i to ovaj put pre velikog skoka BTC-a.
Zato mi sortovanje na ovu cenu nosi previse rizika jer zbog 20% dobiti se lako moze propustiti taj veliki skok.
Ovaj put sam skromniji po pitanju cene na koju planiram sve istresti i verovatno ce to biti na nekih 0.03-0.035 LTC/BTC.
Ne ocekujem vise one ogromne padove BTC-a ukoliko ameri donesu zakonsku regulativu a bez nje nema ni skoka, pa ona varijanta prodacu sve, pola povuci a pola ostaviti da kupim isto mislim da vise nece vaziti.
Ja sam stotku po 5.2 😉
msm da si dobro uradio.
Sto komada si kupio po 5.2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari