GoranM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 945
tesko da je iko kupio u tom momentu, vec su imali order-e otvorene ko zna od kad......
Naravno da je bio taj sistem, order na niskoj ceni... i vidis prosao.
tesko da je iko kupio u tom momentu, vec su imali order-e otvorene ko zna od kad......
Jel sad momenat kad treba da se zabrinem? :d
Zeljko, da nisu onog tvog Fontasa pokrali mozda?
Ne muva, znam ko je ovde kupio na forumu po 4$![]()
Ja sam stotku po 5.2![]()
NaopakoSamo da ne ispadne preskupo...
Naopako
Posto si ti poceo mraciti (kao i prosle godine pred skok) znaci da smo pri kraju loseg perioda
Da je lako ovo sve istrpeti (iako smo svi unapred znali sta ce se desavati) svi bi bili milioneri.
Ja sam sortovao neki deo po 0.0162 i iskreno meni je 0.011 na koliko sam stavio da opet kupim nekako daleko.
A ako se zatvorim onda ce mi 0.008 biti jako blizu
Verujem da ce preko noci LTC lobi (a on postoji i te kako iako izgleda da ga nema) katapultirati cenu na minimum 0.02 i to ovaj put pre velikog skoka BTC-a.
Zato mi sortovanje na ovu cenu nosi previse rizika jer zbog 20% dobiti se lako moze propustiti taj veliki skok.
Ovaj put sam skromniji po pitanju cene na koju planiram sve istresti i verovatno ce to biti na nekih 0.03-0.035 LTC/BTC.
Ne ocekujem vise one ogromne padove BTC-a ukoliko ameri donesu zakonsku regulativu a bez nje nema ni skoka, pa ona varijanta prodacu sve, pola povuci a pola ostaviti da kupim isto mislim da vise nece vaziti.
msm da si dobro uradio.
Sto komada si kupio po 5.2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari