Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Meni je jedini problem bio namestanja BAMT-a na litecoin. A sto se tice podesavanja za win 7, maciji kasalj.

Kako kome. Ja opet imam problem sa ltc-om. Iz nekog razloga mi stalno puca, ceo dan me zeza i ne mogu da namestim.
Reinstalirao sam drivere ali vise ne mogu da instaliram SDK, samo mi izbaci: instal package failure i prekine instalaciju.

Kada pokrenem reaper sljakaju mi druga i treca grafika, prva nece. Menjao sam i raspored grafika, menjao sam i ekstendere i nista. Vidi je win ali nece da kopa nijedna koja je na tom mestu i to je to.

Poslednja izmena:
E i mene je to j*ebalo. Na kraju sam ustanovio da je problem do platform i device. Znaci moras podesiti platform 1 ili 0 (u zavisnosti kako je rasporedjeno) a na svakoj platformi imas i devices, gde je recimo na platorm 0 CPU i recimo primarna graficka, dok je na drugoj platformi GPU 2,3 i 4. Ima jedino tu zezanja, jer ako kompjuter ne dodeli dobre podatke pri prvom pokretanju, nece ni na ostalim namestiti pa moras manual. Kakav ti error izbaci, ili jendostavno pise da rudari a ne daje share-ove?

P.S No comment: )

img000.jpg

Poslednja izmena:
Prvo mi kao pukne driver i prva grafika po pravilu prestane da radi u prvih 2-3 minuta. Nebitan je napon, klok i sl. Druge dve nastave da rade do daljeg ali bacaju 25% stale. Pored toga sherovi idu jako sporo.
Nisam te bas najbolje razumeo za platform i device. Imam 3 grafike na kompu, kako bi ja to sada trebao da podesim?

Cek, mislim da sam skontao. Aj bas cu da ti javim sta se desava.

Poslednja izmena:
Igrom slucaja sam znao kako da je pronadjem jer sam nedavno bio trazio pa eto da znate :D

Ljudi, nikako da sredim stale, prelazi preko 25%.
Koja su podesavanja za 2x7950?
Mnogo mi je veliki stale, a za 9 sati sam zaradio manje od 2 ltc-a.
Ima li neko ideju ili savet?
Sa btc ide lakse ali vidim da se ltc isplati mnogo vise, naravno komplikovanije je ali..

Probah i ja danas ltc....i naravno samo problemi....reaper izbacuje neki error 52...guiminer nece da krene osim kad odaberem def podesavanje za 7950 i onda bacaju 330khs...bilo sta da promenim stane...cgminer ono resenje gde te pita redom podatke pa napravi bat fajl radi lepo imam 2230 sa 3x7950 i 7970 na masini ali na poolu pise da je brzina 7khs...zanima me jeli moguce da je lik napravio tako da kopam za njega ustvari a meni daje mrvice....takodje na poolu bi trebalo da sa ovom snagom imam skoro 30 coina na dan a ja za 8 sati imam manje od jednog celog?!?Moze neki savet isl...sta ciniti dalje

Izgleda da se LTC balon izduvava... profit je sa 5.5 pao na 4.85, vrednost novcica je sa 4.5$ pala na 3.85$, i nastavlja da pada...

WTF?? U sekundi je skocio sa 3.8 na 4.1, pa pao na 3.9, i sad je 4$... Idealno mesto za mesetarenje i spekulaciju :D

Poslednja izmena:
Mene to ne zanima, ja čekam bar 10$ :D

S obzirom da je za bezmalo dan/dva udesetostrucio svoju vrednost, nista nije nemoguce :)

Ne znam šta vas muči ali ovo je vrlo jednostvno. Def napon, podigao klok na 1050/1250 i 7850 puca 360-370 kh/s. Pobao sam prvo Paradigmina podešavanja iz dugog posta ali nisam mogao da prebacim 310 kh/s. Možda i može ako se podešava ali mene je to mrzelo. Video sam nesiceva podešavanja za 7850, stavio njih, podigao vent. na 60% i kartica u kućištu ne prelazi 60 stepeni. Kad otvorim stranicu pada na 57.

Da imam 7950 porobao bih Duletova podešavanja (DuleC).

Iz zezanja sam juče probao i namestio za 10 min. Rešio sam da moju safirku ostavim da "kopa" noću ovaj LTC. Meni je BTC delovao mnogo komplikovaniji od ovoga. Njega nisam ni pokušavao da "kopam" jer moram da obaram napone i sve ono što vi radite (meni je to komplikovano). :)

Edit: Odgovarao sam na ledio-ov post. :D

Poslednja izmena:
Ma normalne su varijacije, jos je litecoin mlad i treba da prelezi tu bolest. Ali ce jednog dana oceliciti kao i mama bitcoin. :p

P.S Jel se zna kad stize ltc na mtgox?

Koja su to podesavanja??
Koji pool koristiti da ima mali stale?

Hvala!

Ne znam šta vas muči ali ovo je vrlo jednostvno. Def napon, podigao klok na 1050/1250 i 7850 puca 360-370 kh/s. Pobao sam prvo Paradigmina podešavanja iz dugog posta ali nisam mogao da prebacim 310 kh/s. Možda i može ako se podešava ali mene je to mrzelo. Video sam nesiceva podešavanja za 7850, stavio njih, podigao vent. na 60% i kartica u kućištu ne prelazi 60 stepeni. Kad otvorim stranicu pada na 57.

Da imam 7950 porobao bih Duletova podešavanja (DuleC).

Iz zezanja sam juče probao i namestio za 10 min. Rešio sam da moju safirku ostavim da "kopa" noću ovaj LTC. Meni je BTC delovao mnogo komplikovaniji od ovoga. Njega nisam ni pokušavao da "kopam" jer moram da obaram napone i sve ono što vi radite (meni je to komplikovano). :)

Edit: Odgovarao sam na ledio-ov post. :D

Aj ukratko objasnjenje jedne stvari:

Pool koji isprobavam je ltc.kattare.com.

Reaper sam podesio ali izgleda pogresno jer kad ga pokrenem izbacuje mi ovu sliku:

Pogledajte prilog 111477

??

Ja sad "kopam" na www.coinotron.com , juče sam kopao na notroll.in , međutim danas popodne kada sam se povezao davao je neke geške na serveru (tako nešto je pisalo, nisam se upuštao u to).

Koristim reaper i samo menjam username, pass i port koji piše na odgovarajućem sajtu. Na svima mi baca oko 360 kh/s uz minimalan stale do 3%.

Ovo je od 21 h iskopala kartica do sada:

U reaperu nisi nista podesavao sem user pass i porta od cointron-a?

Ja sam to podesio, reaper vrti ali na sajtu ne vidim promjenu...

Poslednja izmena:
Ma nece....sad mi kaze da ne moze da se konektuje na server...

Razlikuje nam se sharethreads linija i nista drugo....

Edit:
Nece ni GUIminer da se zakaci na coinotron sa istim podesavanjima !?

Poslednja izmena:
Ja dobijam nervni slom od litecoina. Prva karta mi uvek pukne malo po pokretanju a druge dve toliko sporo bacaju sherove da je mucno gledati. Jedna karta na ovoj masini baca duplo vise nego dve tamo.

Eh bzvz što toliko problema ima(te) sa tim LTC-om. Pa kako ćemo kopati taj LTC kad bude neisplativo sa kartama kopati BTC? :trust: Dobijaćemo fraseve, sad nije problem pošto je zlatni novčić isplativ veoma ali kasnije?...

ma laza za decu, probao sam sa reaperom, reaper pokazuje sve u fulu na oba prozora, sve kao radi lepo ali kad pogledas gpu usage pada na 90-95 %, i na poolu je mnogo smanjen hash

Nazad
Vrh Dno