Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Poslednja izmena:
Sad jedino da se gleda pored i neki coin koji je u zaletu kao i ltc pre nekoliko dana

Predje ovo $2,5, a dnevno se generise skoro 50 komada. Deluje nestvarno...

Au sunce ti..moraću i ja da probam bar sa jednom kartom LTC. Mogu da mislim kako će diff i ovde da skače

Možda je neko i pominjao, čini mi se da jeste ali ne mogu sad da pronađem, pa bih zamolio nekog da mi objasni sledeći korak.

Iskopao sam sam jedan LTC :D, stigao mi u "novčanik", prebacio sam ga na BTC-e (uzeše mi lopovi 0,10 LTC-a za donaciju :)), sve je lepo leglo i sad imam 1 LTC na BTC-e sajtu.

Mene sad zanima šta dalje. Neko je pominjao menjanje za BTC pa prebacivanje na mtgox. Vidim da mogu LTC da prodam i na BTC-e ali nisam siguran, tj. jesam ali možda grešim, kako posle da prebacim $ na svoj račun.

Šta vi radite sa LTC-om? Gde ih čuvate (sem "novčanika")?

Moje pitanje zapravo glasi: Kako da BTC, kada promenim LTC za njega, sa BTC-e prebacim na mtgox?

Poslednja izmena:
Imas kad odes na finance da izaberes withdraw money

Poslednja izmena:
@Ostoja, znam to, hvala u svakom slučaju. :)

@SS: To mi je trebalo, ono prvo što si napisao. Hvala. Sad čekam da mi mtgox verifikuje nalog (slikao sam telefonom LK :D).

A čekaću da i mtgox počne da radi sa LTC-om. Znam da si već pisao o tome.

Poslednja izmena:
3.7 x isplativost ltc mininga u odnosu na btc trenutno.

Poslednja izmena:
na coinotronu mi je nesto mnogo velik stale 4.5%

Moze li neko da mi posalje ceo Reaper folder, naravno bez username i pass u conf fajlu na davor.mirkovic at gmail.com . Nema sta nisam probao, ali nece da pocne sa miningom.

Ako ti niko ne posalje ja cu, ali kasnije jer nisam sad kod kuce.

Nema sta da omasis, skini reaper s onog linka sto sam ti ostavio (ruski sajt), imas nesiceva podesavanja za 7850 karticu (isto sam ti ostavio link), nategni karticu na 1050/1250, ventilatore na 60% i to je to. Biraj rudnik i menjaj portove kao sto su oni naveli na svojim sajtovima.

A sad glavna stvar. Jel ti pitas za 7850 ili neku drugu karticu? :D

Nece repaer nikako da krene, uspeo sam preko cgminera. Trenutno imam 5770, stize mi 7870XT. Jedino sto mi 5770 daje samo 120 KHash/s, zar ne treba preko 200?

Poslednja izmena:
Momci, sta ovde nije u redu?

Imam 2x7950, sve je defaut, sem sto je takt smanjen sa 1000 na 950 MHz, i taj komp po coinotron sajtu daje 223.7 khash, a guiminer lepo prijavljuje svih ~500 khash po kartici (vazi za obe kartice).
Drugi, slabiji komp ima 2x6850, i on prijavljuje u guimineru po oko 200-210 khash/s po kartici.

Sta ovde ne valja, i da li je statistika na sajtu okej, ili je guiminer ok? Da li je problem mozda u tome sto na ovom jacem kompu imam 8 GB rama, ali je win 32-bitni, i raspolozivo je 3 GB? Ovaj slabiji komp ima 1 GB...

Poslednja izmena:
Upravo zamenio sav LTC za 4.7$.

Dobio sam 10x vise nego sto sam ulozio (kupovao ga po 0,44$ , za dalje me ne interesuje sta ce biti i sta bi bilo kad bi bilo - desetostruka zarada je odradjena ja vise menjacnicu ne gledam :)

Ovo ne valja ni malo. 6,2 puta isplativiji od BTC-a, balon ce puci kad tad. Nasa domaca, ko visoko leti, nisko pada.

Upravo zamenio sav LTC za 4.7$.

Dobio sam 10x vise nego sto sam ulozio (kupovao ga po 0,44$ , za dalje me ne interesuje sta ce biti i sta bi bilo kad bi bilo - desetostruka zarada je odradjena ja vise menjacnicu ne gledam :)

Ti beše povlačiš dolare na kiparski račun sa BTC-e ili radiš nešto drugo?

bole tebe brige..a ja jadnik sto prodaoh juce kad poceo da pada sa 1.5$ na 1.2$.......... :facepalm:

Povlacio ... past tense, dok Kipar nije pukao :)

Jel vi prodajete za dolare ili menjate u btc? Rekao bih da je ova durga varijanta daleko isplativija i jednostavnija.

ja cu da zamenim za btc, posaljem sa btc-e na mtgoh i odatle posaljem na bankovni, ima li nekog jednostavnijeg nacina, koliko mtgox uzima za proviziju?

Nisam to nikada radio a sumnjam da je nesto tako i moguce. A i da je moguce, porez ce te odrati samo tako. Bolje idi mtgox -> menjacnica -> devizni.

pa to, posaljem btc sa btce na mtgoh, tamo zamenim za dolare i odatle posaljem na devizni racun u banci, jesi tako mislio? kako ste vi podizali do sad novac? koji porez?

Poslednja izmena:
LTC zamjenis za BTC
BTC preabcis na mt gox
NA mt gox BTC prodas za dolare ili €
E sad kako dolare ili € prebaciti na devizni racun tu je najveca nepoznata.?( ovo je potrebno za rudare koji nisu iz Srbije)

Moze li se direktno sa MT.goxa lova prebaciti na devizni racun toliko je toga ispisano u ovim temama o litcoinu i bitcoinu ali nigdje nema objasnjeno da li se moze sa mt goxa direkt poslati na devizni racun i kolika je provizija i kakav je postupak.
Ovo bi bilo korisno da neko objasni napise ako treba posebno upustvo ako neko zna kako ide puno bi koristilo vecini ljudi
.

To i mene zanima, necu jos imati nijedan bitcoin da isprobam a nisam u Srb....

^
Cini mi se da je Demios napisao da je povlacio pare direktno sa MTgox-a na devizni racun Inteze. Narucio sam msi 7790 pa cete iz prve ruke dobiti info sto se tice k/hash. Da li neko zna koja su podesavnja najoptimalnija za nju.

Moraces da guglas i sam isprobavas. Barem sam ja tako uradio za bitcoin i 6850...

Pisali su demios i ledio o tome u bitcoin temi ali to je bilo pre bar mesec dana tako da to naci je tesko. I meni ce kad tad trebati kada budem skidao sa gox-a vise od 350 evra posto se tada isplati ;), do tada bolje bitcoinsi.

Btw LTC je novac buducnosti za GPU rudare (mada ko zna sta ce biti ali trenutno razbija) samo sto nigde vise problema nema nego sa podesavanjima za LTC, strasno. Sto su morali da ga zakomplikuju toliko :D, pa za BTC je jednostavno, podesis za par minutica i radi pouzdano..a ovde maltene samo probleme citam no dobro nema leba bez motike :p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno