Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ubo sam nova optimalna podešavanja za moju karticu. :)

Komp mi radi normalno, mogu da ga koristim sasvim normalno, a kartica baca i dalje oko 366 kh/s. Smanjio sam agregaciju na 13 i podigao threads_per_gpu na 2. Temperatuja je 60 stepeni u otvorenom kućištu, dok parno grejanje radi punom parom u stanu.

Kod:
worksize 256
vectors 1
aggression 13
threads_per_gpu 2
sharethreads 1024
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 8192

To ova 7850 iz potpisa?
Za moju 6850 sa 900/1050 kolokovima sam postavio sledeca podesavanja za 203 kh/s:

Kod:
worksize 128
aggression 13
threads_per_gpu 2
sharethreads 18
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 4800

Poslednja izmena:
Da, ta mi je i "crkvena i mrtvena". :D

Što tako malo sharethreads ?

Za moju 6850 sa 900/1050 kolokovima sam postavio sledeca podesavanja za 203 kh/s:

Za najbolji učinak rudarenja LTCa, memoriju pomnoži sa 0.7 i dobićeš optimalnu GPU freq.

Što tako malo sharethreads ?

Koliko sam ja skapirao: što manje sharethreads - to manje odbijenijh (rejected / stale). Ovo se naročito oseti u manjim pool-ovima. "Mana" kod malog sharetreads je što se program češće konektuje na pool...

Poslednja izmena:
Imate li neke savete za 7660D što se reaper-a tiče?

SS ako je 1050 mem, onda je gpu 735....?

E sad, ako dignem mem onda ide i potrosnja gore koliko sam shvatio?

Edit:
Za 905/1150 dobio sam 230 kh/s.

EDIT #2
Probao sam sa 0.7 ali dobijam jako niske cifre kh/s. Po 140-150...

Poslednja izmena:
Probaj mem. najviše koliko je stabilna pa spusti GPU da bude ~ x0,7 od memorije.

Poslao sam mučno zarađenih 0.10257842 BTC-a, za dve noćne smene kopanja, sa BTC-e na Mt.Gox. Upravo tada im je pukao sajt pa sam pomislio "kako došlo tako i otišlo". :D

Međutim, proradio je MtGox i sredstva su tu. Žena me tera da prodam odmah, tj. da ih pretvorim u €, kaže "evro je evro, a taj tvoj BTC sada jeste sutra nije". Ja se junački ne dam i čekam kraj meseca. :)

Dobar si, ja cekam jos malkice na 0.1 :) I kraj mjeseca :p

Edit: Gdje se moze vidjeti odnos LTC BTC tj koliko BTC-a mogu da kupim za LTC ?

Poslednja izmena:
E, to već ne znam. Ja se još njakam sa proxy-em. Kada mu ubacim ono "pa scrypt" puca pri pokretanju. Kada ga pokrenem bez toga onda samo bleji... :D

Evo šta se dogadja ako nije dodato ono "pa scrypt"

Poslednja izmena:
Aj spakovacu ti moj notrollin setup pa kacim na dropbox....Samo ces morati promijeniti neke stvari...

Poslao sam ti p.m. Pazljivo citaj, nije komplikovano i nemoj da za****s neko slovo ili broj ili tako nesto pri mijenjanju litecoin.conf-a....

Noobu :p

Zahvaljujući Grineu kopam LTC fino sa 5850. Spušteni klokovi na 675 za sada jer jedino tu ne puca. Temperatura 62 stepena. Ventovi vrte na 62 isto. Već je iskopano 0.01 LTC. Živeli :d

Prerano se izmalerisah :D čačkati klokove ili čačkati reaper?

Poslednja izmena:
Moj setup:

litecoin.conf
Kod:
host notroll.in
port 6332
user x
pass x

protocol litecoin

worksize 256
aggression 15
threads_per_gpu 1
sharethreads 20
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 8192
long_polling yes

reaper.conf
Kod:
kernel reaper.cl
save_binaries yes
enable_graceful_shutdown yes
long_polling yes
platform 0
device 0

mine litecoin

116hmrq.png

Dobijam ukupno oko 100 kH/s. Prvi put u životu ovo radim, pa ako imate neke sugestije, samo izvolite.

Pretpostavljam da ova prva slika, slika reapera ne valja, jer i meni tako krene da izbacuje posle nekih 4-5 minuta kopanja. Javiće se neko od iskusnijih da nas posavetuje :d

Za kopanje sa procesorom ne znam ništa.

Sto se reapera tice, sve su to individualna podesavanja koja ce se svima razlikovati.

Ja sam trenutno na 905/1150 sa malo izmijenjenim reaperom i ~250kh/s. Vidjecu do ujutru koliki ce biti prosjek pa mijenjam...

imam na coinotronu 75% stale, kako je kod vas?

ltcmine umro danas popodne, primoran sam na notroll.in (isto previše buđavih) i neki novi koji se skoro "otvorio"

notroll odlicno radi.... coinotron mi samo disconnect daje. Nisam ni 40 min povezao za citav dan juce.

Zna li se kada će MtGox krenuti sa LTC, nije baš mala provizija za prebacivanje BTC sa BTC-e.com?

Nazad
Vrh Dno