Ma isplatice ali pitanje kad i u kojoj valuti
Cujem da sepa prolazi brze ali to zavisi od iznosa i zemlje i preko koje banke ide..., iako su najavili kao da su blizu resenja po pitanju banaka jos nista zvanicno
Isto kao sto uvode ltc jos od aprila...
Apsolutno gresis. LTC je 2-3 meseca konstantno spustan do ivice isplativosti. Vera nikada nije nedostajala osim kod onih malobrojnih koji su podlegli pritisku i predali se. To sto je pao diff znaci i da su ostali presli na neke druge valute koje su u tom trenutku bila malo vise isplative. Kad se cena LTC-a malo vratila u normalu, vidis i sam, ide diff preko 1300. Ljudi sad i pojacavaju, diff je otisao za 30% a ici ce jos gore. Ici ce i cena gore ali ne nista drasticno jos neko vreme. Sada se pumpa BTC i skoro sva lova je tamo preusmerena, za to vreme odnos btc-ltc pada. Kad krene btc da pada (a nece jos) onda verujem da ce pristojan procenat btc-a preci u LTC.
Sa ovim diff-om ovo je jako niska cena LTC-ai to mora gore za 45% sigurno, oko 5e. Bicemo ponovo u situaciji od pre meseca dana kada je kopanje bilo na ivici isplativosti ali opusteno, treba cuvati novcice, cekati dobru cenu i onda naplatiti zadnjih 5-6 meseci makar. Sve ce to da dodje na svoje![]()
@student
LTC nije zaziveo i naravno da je delom kockanje... ali ako se to desi svi ce biti na dobitku, takodje trenutno nemozes ocekivat rast LTC jer bi to bio neopravdan pump i ne bi bio delotvoran
Meni si ti potpuno nejasan. Ako ne ocekujes rast, zasto ne predjes u valutu kod koje ocekujes rast, ovo je kao da cuvas dinare 1993. Ja ocekujem neki rast, odnosno ocekujem zescu korekciju btc-a, samo sto sam prerano izasao iz btc-a, pa mi bilo glupo da ga ponovo kupujem po visoj ceni, a ltc mi na 3.1$ izgledao lepse nego btc na 290. Ali sada se vidi da sam manje profitirao
Ko gubi? Pogledaj cenu u eurima ili dolaru pa reci jel gubis. Ako se vec orijentises prema btc-u onda si usao u pogresnu valutu jer ne gubis nista osim mogucnosti da zaradis. Mi ne gubimo sa LTC-om, samo drugi na BTC-u vise zaradjujustudent je napisao(la):Gledati kako svaki dan gubimo 2-3% je zaista frustrirajuce. Uleteo sam u ltc pre par dana
Trenutno je tako da sam 300 ltc zamenio na 0.034 imao bih cca 10btc i sad ALI SAD oko 4300$ ( ko zna mozda bi prodao i btc po 109, 140, 184$ kao sto jesam 15 komada) ovako sad imam vrednosti 300x4.1$.
Ali sta cemo ako LTC izadje na 20$ npr a btc ostane ili padne...?
Onoga tenutka kada si iskopao onoliko LTC novcica koliko si tada mogao kupiti umesto opreme ti si na istom a plus imas hardver.I opet mislim da niko ne treba da ulozi ni eur u hardware, posto je investiranje u coine uvek bilo i uvek ce biti isplativije.
Onoga tenutka kada si iskopao onoliko LTC novcica koliko si tada mogao kupiti umesto opreme ti si na istom a plus imas hardver.
A vecina nas koji smo kupili/dokupili kartice u maju smo ili na tom broju ili blizu do njega.
A ostaje nam oprema koja i dalje kopa...
Da li je neko testirao razliku izmedju litecoinpool pps i give me ltc. Trenutno kopam na litecoinpool ali razmisljam da predjem na give me ltc zbog manjeg fee-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari