Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

moze jedno newbie pitanjce. ...
Na koji nacin se moze na licni racun povuci novac sa btc-e. Da li je moguce kreirati validan nalog na Bitstampu i vezati svoj devizni racun.
Ako neko moze da me uputi bio bih mu veoma zahvalan.

nema onog studenta da sada kuka na LTC, sedi i cuti ko zaliven
:)

kazi mi kako moze sa btc-e kad mi nismo u sepa ? jel tako sto popunis svoje podatke pa oni posalju pare na racun ... kako ? ili moram da imam neki nalog na nekom 'payxxxx'

za npr EUR widthraw:
perfect money
EU BAnk Transfer (SEPA)
Okpay
payeer.com

za bank transfer stoji
Benificiary Name:
IBAN:
SWIFT:
Benificiary Address:

Name Of Bank:
Bank address:

jel tako moze?

kazi mi kako moze sa btc-e kad mi nismo u sepa ? jel tako sto popunis svoje podatke pa oni posalju pare na racun ... kako ? ili moram da imam neki nalog na nekom 'payxxxx'

Jao Đuro, pa gde sad nađe. Vidiš da je frka. :)

Sad BTC-e možeš da šalješ $ (najbolje $) na OKPay, pa sa OKPay na svoj račun (čini mi se da mora da se verifikuje nalog).

Druga varijanta je da na BTC-e kupiš BTC, pošalješ na Bitstamp (sad valjda mora da se verifikuje nalog, ranije nije moralo), pa sa Bitstampa šalješ $ (jeftinije je slati $ ma šta ti drugi pisali :p) na svoj devizni račun.

Sale zahvaljujem ... inace namerno sam sad pitao bas zato sto je frka malo ljudima da skrenem paznju da im lakse bude...:)

Imam i ja nesto litecoina za prodati. Pa ako moze taj zemljak i meni da se obrati. haha :)

Izađem na 10 min iz kuće, kad se vratim ono skočio LTC na 8,25$.

Sad više do jutra ne mrdam nigde. Nacrtao sam se ispred monitora i čekam. :D

ovo je tek pre pump.... kinezi, veci holderi BTC kao taj Max Keiser koji konta BTC je naduvan, sad ulazim u LTC jer zna da mediji, berze lako mogu da ga nagruvaju 20-30x

ta varijanta uz proviziju mi je ustvari najbolja ... pitao sam zbog backup varijante ... sve je ok

Poslednja izmena:
ta varijanta uz proviziju mi je ustvari najbolja ... i tako cu i ici ako bog da, nego moram da pitam zbog backup varijante

Znaci ako bi morao da prodam za pare na btc-e, prodam za usd i drzim pare na btc-e i kako onda widthdraw ? to je pitanje ... a to pitam za svaki slucaj ako budem morao ....

Ako neko zna kako se radi direct btc-e transfer na privatni racun, neka mi kaze ... molim

Ne može direktan transfer, već sam ti napisao kako jedino može.

Ne možeš ti to tako lako odraditi sa BTC-E. Najbolje ti je kada prodaš da odmah kupiš BTC i proslediš na mtgox ili bitstamp koji isplaćuju na devizni i to je to.

Ne. Kad nisi na 3,4 nemoj ni sad :)

@sunce, a to jeste ceo dan buljim u komp, rasprodao sam vise od pola na 3.x i 4.x reko ce da padne malo pa da kupim kad ono PLjAS, sad cas ocu cas necu, na 5.x pa na 6x pa na 7.x itd

Ljudi, ide to jos gore, samo opusteno. Ne prodajte nista. Ja cu na 20$ da prodam mozda 100 komada za troskove a ostalo ceka 50 i vise. Za sads ne planiram ni 0.1 da prodam.

Ako ode na 20$ mislim da zmajns nece moci da nas isprati :D

Tu si Sajberrrr zabrinuo ssm se za Brata mog... koliko bese ti inja cekamo??? :)

Nazad
Vrh Dno