D
Deleted member 46590
Guest
Pa ruku na srce, ne verdi ni toliko za koliko je izlicitiran.
Nije bas tako. Jeste nije najsjajnije stanje ali taj donji deo je neka guma koja je na osecaj kao somot i bukvalno svako zrnce prasine se vidi kao i bilo sta ako slucajno zakacis![]()
Da prostiš, a koju da mu metnem? [emoji4] neutralna ne postoji više, za negativnu nije. Drugo je kada neko nekog ispali i kaže "neću da ti prodam, drugi mi nudi više". Desilo mi se jednom da mi je predmet pri testiranju pre slanja otkazao poslušnost. Uz adekvatne dokaze, prikazao sam to kupcu, on je razumeo i to je to. Šta je trebao, da mi da negativnu? Naravno u opisu ocene napomenem situaciju.^ Zasto ste razmenili pizitivne?
Meni jedan dade negativnu iz istog razloga.Da prostiš, a koju da mu metnem? [emoji4] neutralna ne postoji više, za negativnu nije. Drugo je kada neko nekog ispali i kaže "neću da ti prodam, drugi mi nudi više". Desilo mi se jednom da mi je predmet pri testiranju pre slanja otkazao poslušnost. Uz adekvatne dokaze, prikazao sam to kupcu, on je razumeo i to je to. Šta je trebao, da mi da negativnu? Naravno u opisu ocene napomenem situaciju.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
kupljena u USA
Made in China.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari