Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Miki92: Možda se zadesila greška, ako je imao više prodaja u istom danu pa pomešao otkupe. Možda se neko u ovom slučaju raduje što je otkup platio 0 umesto 1300 :) vreme će reći, kad mu se vrati pošiljka ustanoviće grešku pa se javiti, ako je pošten a ne prevarant. U svakom drugom slučaju, negativna i ćao. 100 dinara nek mu za lek trebalo.
Sent from Tunguzija.

pozdrav svima
evo moje lepe strane limunda . moze lio neko da mi objasni da li je ovo normalno. pogledajte ocene ob
https://www.limundo.com/Clan/GoranKliska
ja kupim memoriju od njega 4g ,platim postarinu, on mi posalje memoriju od 1g sa nalepnicom stampanom na stampacu ,koja i ne lici na memoriju u oglasu, vratim mumemoriju, opet platim postarinu dam mu negativnu ocenu, kad limundo obrise njemu negativnu i prebaci je meni???? i poslen sat i nesto raspravljanja preko limundo chata skinu mi negativnu i banuju me sa foruma. natravno njermu su ostale sve pozitivnre i pehar za uglednog prodavca ??????
verujem da ce mi i nalog biti obrisan u narednih dan dva zato sto necu da odustanem od toga da njemu daju negativne ocene za sve memorije koje je prodao ovako a ima ih poprilicno

Heh, malo stariji post ali morao sam da se osvrnem, verovatno ima mnogo primera ovde ali nista nisam citao nego sam nehotice naleteo na ovaj deo.

Politika Limunda, skidaju negativne sakom i kapom, *** valjda kapiraju da ce prodaja ici bolje ako clanovi nemaju negativne i kako je sve bajno i sjajno, odavno to rade i nije nikakva novost.

Protiv toga nema odbrane, cim se bunis odmah te oduvaju, kao sto si rekao banovi i ostalo, zato nikad nece ni biti ozbiljni (za mene) i tamo kupujem samo sicurije kojima je cena mala pa i ako padne neka ispala ne svrbi me mnogo.

Raznih situacija ima. Pre par godina kupio sam zvucnike na Limundu. Licitirao sam ih par dana ranije i nisam se ni nadao da cu ih kupiti posto licitacija nije bila bog zna kakva. Pogledam posle moja ponuda prosla, recimo upola koliko je trebalo da dostigne.

Kada sam se nalazio sa covekom za preuzimanje pitam zasto je za toliko malo novca prodato on mi odgovorio da im je rokno server i da zadnjih pola sata niko nije ni mogao licitara, uz to je imao jos 4-5, mnogo ozbiljnijih predmeta sa zavrsetkom u isto vreme i da je pukao ozbiljnu kolicinu para, popi*deo covek, msm potpuno razumljivo.

Naravno da nije dobio ni izvinjenje od njih a kamoli nesto drugo i popio ban na forumu jer se bunio.

Ali ništa me ne nervira kao ovaj *****ski sistem poruka. Imam 3 konverzacije sa tri člana po par poruka i ne znam gde se nalazim.

Sram vas bre bilo.

Zato što opet moraš da ulaziš u svaku poruku i nepregledno je. O onih milion RE u subjectima da ne govorim. Haos. Ja bih razumeo da je u pitanju neki početni sajt koji nema budžet i ljude za slične stvari, ovi postoje milion godina i imaju klijentelu, zaradu, sve što treba.

Ovo sam video da guraju sponzorisano po FB, a na Aliju bagatela. Još sam hteo da pitam vredi li čemu pa da naručim, stoga hvala na postu, odvratio si me. :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Heh ja mogu da govorim iz "bliskog" iskustva, dobijen telefon kao poklon i nakon, sad mislim da je već godinu dana, i dalje čuči u kutiji. Hoću da kažem da postoje ljudi koji ne vole da se privikavaju na novo sve dok ih okolnosti ne nateraju :)

majka moje bivse devojke je dobila s4 na poklon kada je izasao i stajao je neotpakovan cak i kada je izasao s5 :/

Da li se neko susretao sa aukcijama/oglasima gde prodavac nudi kao garanciju kopiju fiskalnog racuna ?
Zanima me da li je to ostvarivo i da li je neko uspeo tako nesto da reklamira/zameni i slicno ?

Da li se neko susretao sa aukcijama/oglasima gde prodavac nudi kao garanciju kopiju fiskalnog racuna ?
Zanima me da li je to ostvarivo i da li je neko uspeo tako nesto da reklamira/zameni i slicno ?
Ja sam skoro uvek uz kopiju doduse svoju ostvario garanciju. Racun izbledi cesto, uvek za sve skuplje stvari iskopiram.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kopija fiskalnog je validna jer kod fiskalnog je zapravo bitan broj izveštaja.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

U Emmi-ju mi uvek kažu da skeniram/kopiram fiskalni jer bledi vremenom.

Ustvari da malo zakomplikujem, stvar je precizno u sledecem, a odigrala se na Limundu tako da ima delimicno veze sa temom.

http://gigatronshop.com/mobilni_tel...ual_sim_bela__poklon_huawei_mediapad_t1-93305

Dakle telefon + na poklon tablet, prodavac je prodavao tablet na aukciji uz naznaku da nema garancije na tablet, da je nov ne koriscen, dobijen uz telefon ali da ide bez garancije.

Ja ne budem lenj, okrenem gigatronov call centar i pitam da li garancija ide samo na telefon ili na oba uredjaja, sacekao sam par minuta i kolega koji se bavi sa tim kaze da garancija ide na oba uredjaja sto je i logicno po meni, medjutim na racunu stoji sledece :

Screenshot_1.png

E sada mene zanima da li je neko konkretno imao slicnu situaciju i sta se zapravo desava, ovde nigde ne pise nista niti ima ikakav podatak za taj tablet pa kako dokazati posle za tablet ako se desi da mora garancija da se poteze za isti ?

Nije dobro kucan racun.
Na fiskalnom bi morao da stoji i tablet po recimo ceni 1din da bi ga skinuli sa stanja.

E sad prodavca naravno boli uvo za to, jer on to hoce da proda.

Poslao sam im napismeno da ne lupam glavom ja, sliku racuna i sve pa cemo da vidimo sta ce da odgovore.

Mora garancija i na poklon

U slučaju reklamacije vrate onaj 1 din sa računa? :)

Haha knjizno razduzenje, oslobodjeni PDV-a od 0.20

Onoliko koliko je koštao poklon.

Gledaj ti znaci klasican slepac nema covek kako drugacije da nazove osobu koja kontakt formu svede na 250 karaktera, da sam hteo sms da kucam poslao bih sms a ne ovako. Nasao sam neki mail drugi njihov medjutim nema odgovora, odem ja u radnju kod mene, pokazem kako izgleda racun i objasnim situaciju i sta mi je rekao njihov kolega preko telefona... Kazu ako ti je rekao tako onda je tako, to su neki vezani vec sam zaboravio kao paketi ili nesto slicno i ima kod po kom se oni poznaju, tako da u slucaju reklamacije preko tog koda se pronadje sta je bilo u pitanju... Ja reko sigurno, kaze sigurno.

https://www.limundo.com/Clan/Miodrag1989/Negativne

po negativnim ocenama ovog clana vidimo da nece da proda predmete, jer mu se ne svidja cena koja je postignuta na aukciji, prodaje predmete koji nisu kao opisani, primi uplatu, a ne posalje telefon i prodaje kradenu robu

nalog naravno jos uvek aktivan i sa 10 negativnih ocena

"Sva roba stiže sa strane ne kradem ne otimam već posteno plaćam uzimam nalazim dobijam poreklo nije važno sve ide na licitacijama i za svakog ima po nesto zanimljivo i interesantno
-detaljan opis sve kako jeste
-a ljudi se ljute
Za one pametne clanove nudim poseban popust"

i ovakav opis clana -.-

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno