Купујем ретке часописе преко Лимунда/Купинда,тако да немам избора.Od tada, ne samo da zaobilazim limundo u sirokom luku, vec se trudim da im napravim antireklamu gde god mogu.
Prosto receno - profiterski sljam.
Koja je poenta? Pricamo o kvalitetu servisa ili o tipovima prodavaca? KP je servis koji ne preuzima odgovvornost, koji je potpuno neutralan i zna se kako funkcionise.
Limundo ima svoja definisana pravila koja zapravo uopste nisu definisana, ali ih oni sami tumace onako kako im u datom momentu vise odgovara. Stite samo svoj procenat i to im je jedini interes. Zabole ih i za kupca i za prodavca.
A da medju prodavcima ima dileja - ima ih gde hoces, nije bitno da li pricamo o jednom, drugom ili trecem servisu.
P.S. zadivljujuce koliko i na bench forumu limundo ima reklamnih trolova![]()
ma trebao je licno da nosi telefon administraciji,onda bi sigurno stali u njegovu zastitu.ma bezi bre...
zeljko:
"spamujem" jer ti momku prebacas sto nije poslao nazad telefon coveku koji ga je preveslao za pare da bi limundo mozda ostavio negativnu ocenu.da je peta strana na forumu i da limundo postoji fazon pola godine mozda da i stoji tvoja prica,ovo sad je najblaze receno cisto magarcenje.
ZeeGerman, slobodno napisi nick tog prodavca, cisto da se obrati paznja. Nece biti prvi koji je ozloglasen i otkriven ovde.![]()
Mogu da se kladim da je u pitanju ujka :d
Prebacujem ga na jedini logican sled, sad sto tebi to nije jasno to je druga stvar...
@ZeeGerman
Tacno tako kad je prodavac muljator nije lako, mada ako bi ti odbio vratiti predmet i pare snosio bi posledicu iskljucenja i tu je kraj price, ali verujem da je i istom nalog bitan, druga je stvar to sto je isti cekao da ti napravis pogresan potez (verovatno je i sam zeleo da ti otvoris telefon itd) servisiranjem predmeta kako bi on skinuo krivicu sa sebe
Inace imas i kupaca koje se zale na nepostojece probleme i zato se ne treba ocekivat da neko presudjuje, ja sam par puta dobijao ispravne predmete nazad jer neko nezna isti da koristi ili nezna sta je kupio, zato i postoje pravila iako nisu idealna jedino tacno drzanje njih te mogu postediti minusa ponekad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari