Ma nije to nego čekao prvo da nađe nekog Srbina da mu otme !!!
Brate krade pa imaOn stalno to prodaje, nekad ima i one plave i crvene. Ja mislim bez preterivanja da je uvaljao bar 5 soma kablova
p.s. koja je razlika izmedju 5, 5e i 6
Ima ovde i više duplih naloga
Možete vi tako sa opomenama non-stop u krug, poenta je da se osmisli mehanizam koji će destimulisati navedene pojave.
Moje mišljenje je da opomenama nećete ama baš ništa postići, s obzirom da je korisnik otvorio dupli nalog sa jasnom namerom, kao i da se pumpanje cena opet vrši sa jasnom namerom.
Niko ovde nije veverica da kao ne zna šta radi, pa će vaša opomena uroditi plodom - sistem opomena je potpuno bespredmetan za ove osobe.
po meni to je dovoljno tezak prekrsaj za momentalno banovanje
+1Ali makar za pocetak da vrate vidljivost kupljenih/prodatih predmeta medju ocenama korisnika.
@Animal
Izvršili smo proveru. Bili ste u pravu za veštačko podizanje cena.
Članovi su sada upozoreni i upućeni na pravila Limunda.
Ako ste vi kupac na ovoj aukciji, niste dužni da kupite predmet.
U slučaju da dobijete negativnu ocenu od ovog prodavca, javite nam i obrisaćemo.
Hvala na pomoći! :wave:
Moje mišljenje je da opomenama nećete ama baš ništa postići, s obzirom da je korisnik otvorio dupli nalog sa jasnom namerom, kao i da se pumpanje cena opet vrši sa jasnom namerom.
Niko ovde nije veverica da kao ne zna šta radi, pa će vaša opomena uroditi plodom - sistem opomena je potpuno bespredmetan za ove osobe.
Dobili smo PayPal , možda se smeši i ebay.rs , pojavio se i KP i odvukao dobar deo profita . Drugovi Limundovci , prst na čelo . Razmislite .
Da li je ovo Njuznet?Mnogi članovi su ovo radili zato što uopšte nisu znali (niti razmišljali) da to predstavlja kršenje
pravila fer trgovine i samim tim kršenje naših pravila.
Hvala svima na komentarima. Pitanja su potpuno na mestu.
Ranije smo imali praksu momentalne i trajne suspenzije kada član veštački podigne cenu na aukciji.
Iako je ovo delovalo kao najbolje rešenje i praktikovali smo ga, ispostavilo se da nije baš tako.
Mnogi članovi su ovo radili zato što uopšte nisu znali (niti razmišljali) da to predstavlja kršenje
pravila fer trgovine i samim tim kršenje naših pravila.
Odlučili smo da idemo u smeru edukacije. Sada, ako primetimo podizanje cena,
člana edukujemo o tome šta je dozvoljeno a šta nedozvoljeno na Limundu.
Ukoliko i pored obaveštenja član nastavi sa takvom praksom biće trajno suspendovan,
kao i svi nalozi koji su u tome učestvovali.
Sigurnost shvatamo veoma ozbiljno. Ipak, trajna suspenzija u dosta slučajeva
nije dobro niti najbolje rešenje. Član koji je suspendovan je često revoltiran
što mu nismo dali još jednu šansu, a onda pokušava da otvori još jedan ili mnogo duplih naloga
kako bi naneo štetu drugim Limundovcima. Rezultat je bio da umesto da se posvetimo
edukaciji i dobrim članovima, imamo mnogo posla zbog članova koji su revoltirani.
Obaveštenje (pre trajne suspenzije) se pokazalo kao mnogo bolja praksa na Limundu.
joker i ringeraja -
kolko god zvucalo bezveze, ovaj put je Limundo u pravu, trcite pred rudu.
Ako neko ima profitabilni posao i vec uspostavljen sistem ocena i musterije, nikako mu nije korisno da mu profil bude blokiran. Ako primi upozorenje, i bude opomenut ili pred suspenziju (limundo sistem kazni), on ce poceti da obraca paznju, ili ce naredne aukcije pocinjati sa vecom cenom umesto male pocetne + vestacko podizanje. Pritom nece imati pojma kako je uopste "otkriven" tako da ce morati da zaustavi, bar na kratko, sva krsenja pravila. Konkretno bi bilo idealno kada bi Limundo tim bio u stanju da konstantno, sam, pronalazi ovakve likove i da im salje zuti i crveni karton, bez da ih "kopamo" mi sa bench-a ovde.
Igoritza,
Potpuno razumem na šta misliš, ali ti na ovo gledaš iz pozicije prodavca, a ja iz ugla kupca.
Dakle, ako neko ima profitabilan posao, određen broj pozitivnih ocena i mušterije vrlo dobro zna i upućen je u sistem veštačkog pumpanja cena, tako da to ne radi slučajno, po sistemu, "ups, nisam znao", nego je bezobrazan i alav, a takve po meni treba proterati.
Znam da bi bilo idealno kada bi Limundo otkrivao ovakve likove, ali oni ne pokazuju ni najmanji trud oko toga, apsolutno sve ignorišu, bitna i jedino bitna im je provizija, pa kud puklo.
E, zato nikad neće biti ništa više od trećerazrednog lokalnog buvljaka, što sada fakat jesu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari