okmijun
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.09.2004
- Poena
- 755
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7-7940x
- Matična ploča
- Asus x299 ROG
- RAM
- 128GB DDR4
- GPU
- Titan X Pascal 12GB
Meni samo nije jasno da niko na crno na belo u slucaju gde je LT pogresio nije ovde prezentovao... itekako nemislim da LT ne gresi i da ih ne treba ispravljati, ali juriti samo u duhu lova na vestice meni je licno smesno, jednostavno imam dokaza da sam ja u pravu ili placam skolu barem sto se mene tice
Eto ja svaku negativnu sto sam zalepio kao kupac nije skinuta prodavcu, mada iskreno bas i nemam neku satisfakciju cak ni nemam nista od toga da istog iskljuce pa da me sutra zavrne opet, zasto ovo kazem jer sam dva puta kupio isti HDD sa bad sektorima, prvi put testirao odbio da prihvatim (objasnim da HDD ima 400 bad sektora), nakon par meseci kupim isti i preuzmem ispred zgrade, kad sam dosao kuci skontam da je isti HDD, cak mislim da nisam ni negativnu dao jer sam bio besan na sebe a i znam da kod licnog preuzimanja je moja rec protiv njegove
Tako da me ne razumete pogresno da ne zelim postene prodavce a i pogotovo kupce, ali bolje da neko ima par negativnih pa znam ko je kao ujcemika nego da se sutra pojavi sa 5 naloga sa svim zelenim ocenama
Ja ne verujem šta čitam...2x isti pokvaren HDD? Od 2 različita prodavca?
da nije tužno, bilo bi smešno.
Tvoj slučaj, iz korena pomera teoriju slučajnih dogadjaja u ograničenim skupovima, zaista, ne šalim se.