Tuga... to sto ti prodajes kopije ne znaci da je to ispravno ;(
Licno... thinkpad su se retko kvarili ali od kupca sa 15 ocena sta da ti kazem, i da primi pouzecem moze da bude unutra totalno neispravan...
A i po pravilima je da postuje uslove prodaje, aj da ima vise ocena i duze nalog
Ja nevidim razliku da ide pouzecem ili da mu uplatis prvo, jer ti kad preuzimas robu prvo kuriru platis i da je unura cigla ti kes nemozes dobiti nazad...
Pise licno ali kaze nije mogao kada je vec bilo ponuda da promeni, pa je u porukama kada je pitao drug rekao da nije nikakav problem aksom da se salje.
Brate, nije on osvojio lap top vec izlicitiraoA ako pise samo licno preuzimanje, kad ga ovaj zavrne za pare, limundo tu nema nista jer nisu postovani uslovi aukcije. Ja da sam kupio tako neku stvar licno bih otisao, nek sedne na voz ako je iz Bgda i za 500 din ima povratnu i siguran je sta uzima.
Ovde se 1000 ti put javljaju pacijenti koji hoce S4 sa Limuna-Korejanac i ubedjuju sami sebe a i sve ostale da je original
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari