Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto onda prodaje ako nije u mogucnosti da izvrsi kupoprodaju? Deaktivira predmete dok je van Srbije...

A zasto neozbiljan sto nije bio dostupan kad si ti hteo da se cujete, mogu se setiti X razloga zasto, evo na primer bas u ovom periodu godine roming van Srbije (skupa zanimacija da se tako pregovara i dogovara sem ako se ne prodaje nesto veliko, motor, auto)...
čuj i ja sam putovao van zemlje, ili sam čak putovao u drugo mesto u istoj zemlji na nekoliko dana i tih dana sam deaktivirao predmete. nije ispoštovao rok za javljanje, nisam mu ja kriv.

Meni se cini da rece da je oglas star mesec i po, ako je bilo slabo interesovanje mozda je covek i zaboravio na to (desava se i meni posle 10-ak dana, kamoli 40-ak), da ne ispadne da ga branim ali ako neces da kupis onda nemoj, pljuvati ljude jer se nisu javili isti dan kao neozbiljne, muvatore ili sta znam je malo bezveze...

Danas naletio sam na prevaranta...eto isplati se ako pratis aukcije....u pitanju je graficka kartica otisla pre nedeleju dana, neispravna, kuler vrti sliku nema.
Sada se prodaja kao ispravna testirana i nikad otvorena...a prodavac ima preko 500 pozitivnih ocena...no comment...

Ne bi da raspršim ničiji balon ali one NIKE AIR MAX TN TUNED PATIKE - BR 43.5 - NOVO! su očigledan fejk. Flywire je samo nacrtan

Evo na kd kako izgleda flywire (ove narandžaste trakice što idu oko pertli)
kdelite11024x1024.jpg

evo na lebron 10 low

nike-air-max-lebron-10-x.jpg

A ovo je na tvojim "original", samo nacrtan
untitled.png

Poslednja izmena:
Ne, 999,99% sam siguran, jer je prodavac pobedio na aukciju gde se vodio kao neispravna kartica...a ko zna, mozda taj prodavac ko je prodao karticu kao neispravnu nije primetio da je ispravna...ja bih voleo da postoji ovde mogucnost bez cenzure da postavi slika sa privatnih poruka i slika nekih aukcije da ljudi sami vide sta se tamo desava...

Namučio sam se da nađem baš taj model koje su original

nike-air-max-plus-cool-g.jpg

Flywire se lepo vidi da ide ispod znaka nike, vidi se da postoji ispod materijala

Strasan si poznavalac :) Namucio si se - za dzabe.

Prvo - TN modela imas milijardu. sa ovim, sa onim, na ovaj ili onaj nacin, regularna izdanja, NikeID izdanja, specijalna izdanja, event editions, itd. Flywire dodatak MOZE da bude ovakav kakvog si ga stavio, moze da bude punktovan, izvezen, itd, ispod ili iznad materijala. Pritom moj nije "nacrtan" vec se nalazi ispod, a limundo softver za kompresiju JPEG-a je kriv sto se to ne vidi. Flywire pritom nije samo ukras vec "provuceni kablovi" koji nude dodatno ojacavandje patike kroz materijal

Drugo - ovaj model koji si "nasao" je fejk, jer ovo nije TN, TN nema ovakav vrh. Gde god da si iskopao sliku, u pitanju je neki "airmaxonline" sajt kakvi nude kopije i nebuloze. Nike trenutno u ovom trenutku, ZVANICNO nudi Flywire modele: Flyknit, Lunar, KD, Paul Rodriguez <<< nijedan drugi model koji ima Flywire nije original, osim ako je u pitanju stock patika.

Trece - Ovo na Lebron 10 NIJE flywire, vec regularni dizajn patike. Ne postoje "flywire" dodatci za branded kosarkaske modele, Flywire je dodatak na dizajn Air Max modela uglavnom, i modela kojima je zaista potrebna dodatna suspenzija

Cetvrto - poslacu ti sliku racuna iz svajcarske, radnja Metro Boutique, Rue de l'Ale 31, gde mi zive sestre, u privatnoj poruci, uz potrebu da se sam uveris gde su kupljene jer ovosto radis ispada krajnje jadno - koristis privatne informacije da pricas o tome javno na forumu, iako je Weasel opomenuo stranicu pre da to nije u redu, i da se iskulira sa time. I onda pritom izigravas nekakvog sudiju i arbitra, a pritom se ne razumes.

Prvo i poslednje - cekajte da dodje Mige i presudi :d

Bolje skolni one structure dok sada nisam postavio slike. Brate svih cetiri modela koje trenutno prodajes su fejk. Nema razloga da se ljutis, da nisu ne bi ih prodavao za jednu ili dve crvene.

Evo skolnio sam sliku da ne bude da proveravam ikoga, ko hoce naci ce

Evo za lebron flywire to je najpoznatiji sajt za tike, sada da li na njima pise flywire tm ili ne, to je svakako flywire.

http://solecollector.com/news/nike-air-max-lebron-x-low-easter-new-images/

The LeBron X Low construction features a Hyperfuse upper, full-length Air Max and Dynamic Flywire for the ultimate cushioning and lock-down on the court.

Sto se tice pm-a, ne idem i ne gledam ko si. Pricas kako ti je lik vratio sa limundoa kao fejk, sto i jesu, ja sam otisao da proverim. Ostalo me ne zanima. Ocigledno lik iz donje mionice ima net a i zna covek.

Stvarno me za razliku od nekih koji su se zakacili za tebe na ovom forumu ne zanimas kao osoba. Samo ako vec postavljas jednu stranu price moze ko god hoce da se ukljuci u raspravu.

Poslednja izmena:
TN nisu fejk, original su, i umesto da se fokusiras na konkretnu raspravu iako si se "namucio" prebacujes argument na nesto drugo jer si pored sve "muke" ostao pobijen u raspravi. Svaka ti cast ;)

Savovi na ovim patikama su ravnomerni, i patika je u detalj IDENTICNA kao i ona u prodavnici, pa ako ikad dodjes iz NS-a u beograd, nudim 100 evra javno, u opkladu da odnesemo moje patike u Sportvision koji se navode kao zvanicni uvoznici Nike-a i da uporedimo. To sto si ti okacio je samo bezobrazan potez da me diskreditujes cinjenicom da rucno uslikane i fabricki uslikane slike ne mogu da budu iste, i pritom losa jpeg kompresija Limunda.

Javno dajem obecanje da cu platiti tebi na ruke 100 evra ako nadjes razliku izmedju Skyline (a ne Structure modela, toliko se razumes u patike, do mojega, kad ne znas sta je Structure) koje ja imam i koje su u prodavnici.

da, i te patike su identicne kao moje. U detalj. Ne razumem sta si hteo da kazes sa Flywire kablovima, gde idu i sta i kako. Idu isto kao na slikama sa ovog poslednjeg linka. U slojevima:

Materijal
flywire kablovi
providni materijal sa vatricama
znak

iskljucujem se iz dalje rasprave. Znam odakle mi patike, uzela mi je sestra koja baca novcanice kao Branka katic. Ako su fejk donesene iz Svajcarske, okej. Poenta cele price je da mi je lik vratio zbog NikePlus senzora jer je mislio da je u pitanju rupa u patici.

Poslednja izmena:
da, i te patike su identicne kao moje. U detalj

Koliko ja vidim tvoje imaju djon i onaj plasticni spic kao sa Nike Air Max Plus (pogledaj sare na tvojima, a pogledaj na sneakernews linku kakav je djon na 1.5) evo vidi ovde

Gornji "platneni" deo kao sa Nike Air Max Plus 1.5

Patike imaju krizu identiteta. To nije cudno za kineze, ne kazem da nisu iz Svice, ne kazem da nisu placene 100 i nesto franaka. Ali to nije original patika. Ako je kupila u radnji treba da ih vrati.

Poslednja izmena:
Ja samo citam i ne verujem o cemu se ovde pise ;)

Tema nije nike patike, tako da dosta vise sa tim!

Ljudi weasel je stvarno cool lik ovde i uglavnom ima bas dosta zivaca, al ajde da ga ne vucete vise za ***** , batalite patike otvoricemo novu temu ako treba . ;)

Limundo -

dolazi covek zvoni na vrata :) izlazim, reko - izvolte ?

"ja doso da kupim sto sam osvojio"

:d

kralj, neki dekica sa Reno 4, iz fazona popio rakiju (de da odbije), uzeo sta je osvojio, ode kuci :) mislim, apsolutno protiv svih uslova prodaje i pravila, al sta ces, bar je pristojan.

dotakao bi sad inace temu privatnosti, al smo ustanovili da nista od vracanja aukcija ispod ocena.

a šta je protiv uslova? što ti je došao kući? pa mnogi insistiraju isključivo tako jer ih mrze da se cimaju da se nalaze sa ljudima po gradu...

Ako navedem opcije preuzimanja:

post ekspres otkupnina
placanje pre slanja

i pritom u uslovima prodaje navedem: nema licne isporuke

dolazim u situaciju da mi je narusena privatnost. Dosao je fini dekica, al ovo je srbija, realnost da taj fini dekica moze da ima sina huligana koji ga je poslao i zanimljivo mu sto ja prodajem nesto, i voleo bi da uzme ... Uspostavljanjem aukcije kao ugovornog odnosa, stranka dobija moju adresu, ali ja kao prodavac insistiram na tome da ne dolazi do licne isporuke. covek je ni 5 ni 6 dosao do moje kuce a naknadno sam video da zivi na Dorcolu. sta da nisam bio kuci ? sta je sa cinjenicom da se nismo niti dogovoirli tako, niti je to definisano uslovima prodaje ? kapiras

zamisli da prodajes 10 stvari nedeljno (ja prodajem vise) i da ti svih 10 ljudi bane na gajbu, u proizvoljno vreme ..

Mislim da ova svadja oko originalnosti patika samo dokazuje koliko je suludo tvrditi da je nesto kopija ili nije, jednostavno nema smisla (tacno, nesto je lako detektovat da je kopija nesto skoro nemoguce i ko je limundo ili ko vec da presudi, niko cak ni proizvodjac verujem da nemoze tek tako jer ko zna ko sve za njih radi i kako)
Ko oce blizu 100% original, ode na sajt proizvodjaca nadje legalne zastupnike i kupuje direktno od njih (pa i plati i ludacke marze a ne visi po netu i trazi najeftinije pa posle kukumece) sa svih ostalih oglasa zaboravi da postoje, ako pati za originalom lepo nek plati sve sa 100% marzama
Ko zeli da rizikuje proceni slike itd... i kupi to sto mu se nudi, ako posle ufura da nije original ili sta vec to ostavi za sebe, jer kad kupuje nesto van zvanicnih kanala treba da zna da i sam prihvata rizik
Jednostavno slike loseg kvaliteta, ne vide se detalji NE kupuj!, nemozes da procenis da li je to sto zelis NE kupuj...

Poslednja izmena:
Meni je vishe suludo da se prodavac boji da neko dodje po neshto shto je "osvojio" ovaj drugi.
Ako zivimo u istom gradu, a ti napises da saljes samo kurirskom i ne bi da se nadjemo, da dodjem kod tebe....
Ja krecjem sa pretpostavkom da si ti prevarant, samim tim cjesh imati nize krajnje cene aukcija posto iskreno smatram da mnogi tako razmishljaju i ne zele da dobiju cigle, cepanice i slichno postom da ustede 1/2L goriva.

Au kakve recenice.

Ako navedem opcije preuzimanja:

post ekspres otkupnina
placanje pre slanja

i pritom u uslovima prodaje navedem: nema licne isporuke

dolazim u situaciju da mi je narusena privatnost. Dosao je fini dekica, al ovo je srbija, realnost da taj fini dekica moze da ima sina huligana koji ga je poslao i zanimljivo mu sto ja prodajem nesto, i voleo bi da uzme ... Uspostavljanjem aukcije kao ugovornog odnosa, stranka dobija moju adresu, ali ja kao prodavac insistiram na tome da ne dolazi do licne isporuke. covek je ni 5 ni 6 dosao do moje kuce a naknadno sam video da zivi na Dorcolu. sta da nisam bio kuci ? sta je sa cinjenicom da se nismo niti dogovoirli tako, niti je to definisano uslovima prodaje ? kapiras

zamisli da prodajes 10 stvari nedeljno (ja prodajem vise) i da ti svih 10 ljudi bane na gajbu, u proizvoljno vreme ..
Pa bio čovek u komšiluku pa svratio na rakijicu. Za neke stvari ima smisla lično preuzimanje, kao recimo za osetljive stvari pa neki insistiraju na tome.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno