čuj i ja sam putovao van zemlje, ili sam čak putovao u drugo mesto u istoj zemlji na nekoliko dana i tih dana sam deaktivirao predmete. nije ispoštovao rok za javljanje, nisam mu ja kriv.A zasto neozbiljan sto nije bio dostupan kad si ti hteo da se cujete, mogu se setiti X razloga zasto, evo na primer bas u ovom periodu godine roming van Srbije (skupa zanimacija da se tako pregovara i dogovara sem ako se ne prodaje nesto veliko, motor, auto)...
da, i te patike su identicne kao moje. U detalj
Stvarno, zar nema neki "нике патике фан клаб" pa da se tamo raspravlja o tome ?????Ja samo citam i ne verujem o cemu se ovde pise![]()
Ako navedem opcije preuzimanja:
a naknadno sam video da zivi na Dorcolu. sta da nisam bio kuci ?
Pa bio čovek u komšiluku pa svratio na rakijicu. Za neke stvari ima smisla lično preuzimanje, kao recimo za osetljive stvari pa neki insistiraju na tome.Ako navedem opcije preuzimanja:
post ekspres otkupnina
placanje pre slanja
i pritom u uslovima prodaje navedem: nema licne isporuke
dolazim u situaciju da mi je narusena privatnost. Dosao je fini dekica, al ovo je srbija, realnost da taj fini dekica moze da ima sina huligana koji ga je poslao i zanimljivo mu sto ja prodajem nesto, i voleo bi da uzme ... Uspostavljanjem aukcije kao ugovornog odnosa, stranka dobija moju adresu, ali ja kao prodavac insistiram na tome da ne dolazi do licne isporuke. covek je ni 5 ni 6 dosao do moje kuce a naknadno sam video da zivi na Dorcolu. sta da nisam bio kuci ? sta je sa cinjenicom da se nismo niti dogovoirli tako, niti je to definisano uslovima prodaje ? kapiras
zamisli da prodajes 10 stvari nedeljno (ja prodajem vise) i da ti svih 10 ljudi bane na gajbu, u proizvoljno vreme ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari