ovo govoris iz empatije prema ljudima koji sede kuci, imaju internet, "nemaju leba da jedu" al zato imaju komp i monitor, i interneta i vremena da postave 4200 aukcija djubreta ? aj samo izracunaj 2000 ponavljajucih aukcija koliko vremena treba da se postavi - nek je 20 dnevno ne moze vise (uslikati, kropovati, upload, tekst, popunjavanje forme, provera...) dakle jedna osoba koja ima 2000 aukcija ponavljajucih u beskonacno je te aukcije postavljala 100 dana minimum. jedna rec kao zakljucak - neradnik. Ne zanima me dal ima rak ili sidu, to je osoba koja sa namerom prodaje smece i sto mi u vojsci govorismo "vata krivine". Izgovor da ta osoba "zivi od limunda" tek tada nema vrednost jer je za to vreme koje je ta ista osoba utrosila da se "igra prodavca" mogao da radi za minimalac u srbiji, jede leba i parizera, i onda ulozi u vredniju robu ako bas oce na limundo da radi. a NE da prodaje pokvaren punjac za nokiu.
Moj deda je umro u 68 godini od srcanog udara - na gradjevini. sa 20 nemackih maraka dnevnice u dzepu. tako da meni licno pordavac djubreta na limundo nema apsolutno nikakav izgovor zasto je u toj konkretno finansijskoj situaciji da mu zivot zavisi od prodaje shpajz tegle za 30 dinara.
ovakva praksa unistava Limundo kao najveci srpski aukcijiski sajt i nijedan normalan kupac ne zeli da posecuje sajt gde na 30 predmeta u kategoriji "isticu" ukupno 1 ili 2 imaju kupca. Tek kada se smece ocisti i kada Limundo skupi kohones da pregrmi taj period tranzicije iz djubrovnika u pravi aukcijiski sajt, svi komplet ce da profitiraju. Kupci, Prodavci i Limundo.