Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ChobbyNS
Velika

10% za prodat predmet u potkategorijama
Ostalo

8% za prodat predmet u kategorijama
Odeća
Obuća
Knjige
Aksesoari
Nega tela
Igre i gedžeti
Mobilni brojevi (potkategorija)

2% za prodat predmet u kategorijama
Fotoaparati i kamere, dodatna oprema i rezervni delovi
za fotoaparate i kamere
Računari i oprema
Fiksni i faks (potkategorija)
Mobilni (potkategorija)

Provizija za sve ostale kategorije je 5%

Mnoge radnje nemaju toliki rabat.

Hvala puno.
nisam znao da toliko deru.

Citiram momka sa btc warpa, dodushe ovo se odnosi na kupujemprodajem, ali nije na odmet da se zna.....

Pažnja za sve članove. Na kupujem prodajem se pojavio član sa trenutnim imenom Miroslav Ilić, međutim, pravo ime mu je Sulejman Škrijelj i iz Novog Pazara je, živi u 28 Novembra 54. Vrši prevare tako što nudi zamene za predmete, i jednostavno ih ne šalje, a pritom vas ubeđuje da je sve poslato. To se lako može proveriti pozivom pošte. Ja sam mu poslao sat, on je meni trebao telefon da pošalje, međutim ni traga ni glasa od telefona. Ubeđivao me je da mu sat nije stigao (nazvao sam poštu, a oni su mi potvrdili da je preuzeo paket), i da je on meni poslao telefon, samo se zagubio?! Pripretio sam mu prijavom i ličnim dolaskom, i tada je priznao da je pokušao da me prevari. Sat sam dobio nazad (morao sam i poštarinu da platim). Moram naglasiti da je dečko izrazito glup, s obzirom da je hteo da me prevari, a pre toga mi je dao broj mobilnog koji zaista koristi, i poslao mi je kopiju lične karte. Neverovatan *****. Tako da, čuvajte se drugari.

:d

a mnogo je pametno zamene raditi ja pošaljem tebi ti pošalješ meni :)
lepo oba sa otkupom i ćao

A jel taj Kupindo u vlasnistvu Bencha ?
Mislim - posto je tema o kupindu ovde popularnija od 99% tema o konfiguracijama, operativnim sistemima ili igrama... :smash:

Oni vec imaju tvoje podatke,samo proveravaju da li dajes validne... ako stavis pogresan broj licne ili JMBG ili cak i adresu reci ce ti "no-no"....

Pa nije bas ok jer imaju vrlo azurnu bazu,drugaru 4 meseca kako je promenio adresu u licnoj (MUP) vec nije htelo da primi staru...
Sa druge strane sa tacke mog posla znam bas dosta nasih velikih kompanija koji imaju baze... ko da se dele podaci ko bombone...

Da dodam,pitao lika iz jedne (naravno ne mogu da kazem koje jer mogu biti kaznjen jel...) kako neka aplikacija zna na osnovu samo mog imena da ne dajem validni JMBG,kaze postoji formula...
Aham,u mom imenu pise i datum rodjenja i opstina i pol i sl?... samo je cutao... sve je jasno...

Poslednja izmena:
Biracki spisvkovi sa svim tim podacima su javna stvar, nekad su bili online dostupni , sad opet mogu se nabave samo na druge nacine.
Nemojte izmisljati teorije zavere ..
Nije limundo Tyrell corporation

Ako imate neko lose iskustvo za Limudnom , napisite , za to sluzi tema , a ne za kukanje na provozije i kiborge koje limudno tajno pravi da nas sve unisti.

Poslednja izmena:
Ma kakve teorije zavere... poenta je da Limundo i svaka veca kompanija ima azurne podatke o svim gradjanima Srbije...
Ako zna sve o meni,zna sve i o liku kafana markovic ili nekom njemu bliskom i sl i moze da utice ali nece... a ni ne moze ako se uzme u obzir stanje naseg pravosudja...

Sad ima nova fora na netu,ne samo na Limundu a to je skini i stavi neku lepu i primamljivu sliku maznutu od drugih,stavi na pola cene od aktuelnih i trazi uplatu preko PostNet-a...
Neko je upravo na nekom drugom sajtu tako pokupio preko 30k dinara... na Limundu je to teze izvodljivo,ali je izvodljivo...

Izbegavajte PostNet varijante ako neko insistira na tome...

Ma kakve teorije zavere... poenta je da Limundo i svaka veca kompanija ima azurne podatke o svim gradjanima Srbije...
Ako zna sve o meni,zna sve i o liku kafana markovic ili nekom njemu bliskom i sl i moze da utice ali nece... a ni ne moze ako se uzme u obzir stanje naseg pravosudja...

Sad ima nova fora na netu,ne samo na Limundu a to je skini i stavi neku lepu i primamljivu sliku maznutu od drugih,stavi na pola cene od aktuelnih i trazi uplatu preko PostNet-a...
Neko je upravo na nekom drugom sajtu tako pokupio preko 30k dinara... na Limundu je to teze izvodljivo,ali je izvodljivo...

Izbegavajte PostNet varijante ako neko insistira na tome...

:) Upravo na Limundu je pokupljeno na taj nacin oko 400 000 dinara za cetiri dana... i ceo slucaj koliko znam je usao u drugu godinu ili je tek godinu dana otkada se vodi postupak protiv NN lica... tj. dali su ga nasli ili nisu, uglavnom na tome rade advokati Limunda, a u cilju sprecavanja odliva informacija nisu u mogucnosti da daju bilo kakve izjave...

Ima o tome i tema u Cafe-u Limunda...

Nije to jedini slucaj od 400k dinara, ima ih jos jako puno ali to se bas tako lako ne zataskava, pisao sam cini mi se vec o tome...

Poslednja izmena:
ja radim tamo i to ozbiljnije sa lcd i plazma televizorima,da li na zalost ili ne jos sa sigurnoscu ne mogu reci ali zapao mi je za oko jedan detalj.Kupac koji ga je izlicitirao dosao je licno po njega i preuzeo?Ako je tako uopste nisi bio duzan da vracas nazad niti da bilo sta popravljas,prepravljas jer prilikom licnog preuzimanja (i jos data pozitivna ocena) smatra se da se clan licno uverio u ispravnost jer,ko je bre lud da primeti da nesto ne radi i plati.Nikada nisam imao problema kada je licno preuzimanje bilo u pitanju i kada je tako,ne moze ti kupac dati negativnu ocenu jer,ako je preuzeo licno,samim davanjem negativne okarakterisao bi sebe kao budalu,sto si platio ako ne radi.Mada,imaju oni svojih bubica i glupavih pravila ali sta je tu je,od necega se mora ziveti.

Evo mog poslednjeg lošeg iskustva prilikom kupovine kućišta za eksterni hard disk na limundu:
Em sam prodavca čekao 20 dana da mi pošalje ono što sam izlicitirao, em sam mu na račun platio izlicitirani iznos i poštarinu da bi na kraju prilikom preuzimanja morao ponovo da platim poštarinu jer je tako naveo na adresnici, em mi nije poslao USB kabal za kućište, em strujni adapter koji je poslao ne odgovara za ovo kućište, već je za ko zna šta, a u opisu predmeta je napisao da kućište ima sve dodatke.

Čovek ima 57 pozitivnih ocena, da nema nikad ne bih ni licitirao od njega.

Ne moze da dodje na red od ovih koje banuju iz nepoznatih razloga.

Gledam ovaj oglas i smejem se na sav glas.

Hajde što je čovek nepismen, već isto mu je prodavao dSLR ili polovnog Yugića. Najača fora je što je "aparat kupljen nov bez i jednog okidanja", i što je stativ ustvari "tronožac".

Zdravo xxx,
tvoj Limundo račun je već 17 dana u nedozvoljenom minusu -1375.26 din.
Nakon prvog podsećanja putem e-mail-a novčana obaveza nije izmirena.

Uplatu možeš izvršiti:

- brzo i jednostavno u Pošti putem e-dopune, bez popunjavanja uplatnice
(saopšti da želiš uplatu za Limundo račun i navedi korisnički broj,
račun ce ti biti dopunjen odmah),

- preko opšte uplatnice u bankama i putem e-bankinga.
Podsećamo te da možeš jednostavno izvršiti uplatu
u bilo kojoj banci ili Pošti putem opšte uplatnice.

Uplatnicu popunjavaš na sledeći način:

Broj računa: 160-216125-49
Poziv na broj: 230
Svrha uplate: dopuna Limundo računa
Primalac: Limundo d.o.o.
Milentija Popovića 5b
11070 Beograd

Ukoliko novčanu obavezu ne izmiriš u naredna 4 dana,
na osnovu pravilnika Limunda tvoj nalog ce biti suspendovan.

Ovo Obaveštenje ćeš dobiti i pismenim putem,
zbog čega će tvoj Limundo račun biti zadužen
za dodatnih 220 din (troškovi obrade opomene i poštarina)
Stanje duga nakon opomene iznosi: -1595.26
Pozdrav,
Limundo tim

Kakvi su oni retardi, pa ja nemam reci... OD kad slanje pisma od 33 dinara kosta 220 dinara...

Procitaj pazljivije ;)

^ Poenta je da Limundo lopovi, kao i npr. sve "domaće" banke naplaćuju slanje opomene 220-250 dinara, iako slanje običnog pisma težine do 20g košta okruglo 22 dinara...

Da se to pismo odštampa, kovertira, adresira, i odnese na poštu, treba neko vreme, materijal, gorivo i rad .... ne budite toliko ograničeni.

Ukoliko novčanu obavezu ne izmiriš u naredna 4 dana,
na osnovu pravilnika Limunda tvoj nalog ce biti suspendovan.

Ovo Obaveštenje ćeš dobiti i pismenim putem,
zbog čega će tvoj Limundo račun biti zadužen
Stanje duga nakon opomene iznosi: -1595.26
Pozdrav,
Limundo tim

Kakvi su oni retardi, pa ja nemam reci... OD kad slanje pisma od 33 dinara kosta 220 dinara...
ja nisam dobio pismenim putem, ali su me suspendovali zbog 100 dinara :d
bilo je ako u roku od 4 dana ne uplatim da ce mi suspendovati. bilo leto pa me nesto i mrzelo da po 40+ stepeni idem na postu zbog 100 kinti. reko kad budem isao da platim racune onda cu uplatiti. ali posto su me skinuli sa dnevnog reda i pre 4 dana nisam ni uplatio :d

Sto se svi zalite na Limundo/Kupindo, to je bas super stvar.Prodao sam dzojstik za ne male pare,svi srecni.Bas je super sistem.Nakon mesec dana kupac Kupindu salje sliku bukvalno polomljenog dzojstika i meni stize poruka da sam prodao neispravan/polomljen uredjaj i da uplatim clanu 3000 i jos nesto para njima.Naravo da nisam, i naravno da sam suspendovan. :) Samo me cudi kako sam sasvim normalno isprodavao oko 20 predmeta prethodno i nije bilo problema.Jednom nisam na vreme uplatio njima procenat od prodajne cene, pa su mi nakon 1 dana od uplate reaktivirali nalog,i to je "najgore" sto je bilo do suspendovanja.Nije da me je briga,nisam imao sta vise ni da prodam.Poenta price o zivotu u Srbiji pocev od Limunda pa nadalje je da ces mnogo bolje proci ukoliko si neposten i to je cela filozofija.Na Limundu postoji toliko nacina za kradju da eventualno postaje smesno.

Poslednja izmena:
Nisam likovao kada su zabranili pristup heavybear-u, ali za ovu poslednju negativnu bi trebalo da odgovara ili da vrati novac ako je istina što ovaj kaže.
http://www.limundo.com/Clan/heavybear

@tomic, možeš li da mi objasniš razliku između ispale ovde na Benchmarku i na Limundu? Pošto sam ja ispaljen za mnogo veće pare i to ovde, pa me interesuje to hejtovanje i lajkovanje.

Treba znati pomalo i srpski, reci likovati i "lajkovati" nemaju veze jedna sa drugom.

Nemanja postoji tema ispala na Benchamrk oglasima. Postavio si tamo svoj problem.
Ovo nije tema za to. AKo imas jos nesto da kazes u vezi sa konkretnom ispalom na benchmark forumu , reci otkljucacemo topic i napisi ...
Po 100 put , nemoj ici po forumu i pisati na temama koje nisu namenjene za to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno