Kao prvo nije u redu ovako nesto napisati, jer je ovo izvrtanje cinjenica, da si pazljivo procitao te ocene na profilu koji nam prikazujes, primetio bi da je vecinu negativnih clan dobio od (29. Sep. '12 20:16), a da si obratio paznju na poslednju aktivnost clana ustanovio bi da je on vec izbacen(Poslednja aktivnost29. Sep. '12 u 01:21), a pre toga je clan normalno poslovao, a ne varao kako si napisao i dobio 3 negativne ocene u celom periodu postojanja na limundu.
Znaci vecinu negativnih ocena je dobio posto mu je zabranjen pristup. Pretpostavka je da je clan stigao sa nalogom do pred gasenje i onda iz inata licitirao na brdo aukcija kada je vec znao da ce biti izbacen. Nikoga nije prevario za vreme aktivnog ucestvovanja na sajtu. Jedini delimicno nekorektan potez je prodaja kineskog telefona sa losom baterijom, ali sta se moglo drugo ocekivati od kineskog telefona(mada je telefon bio kod clana kupca 23. septembra, a ocenu je dao 10. oktobra, svoju je dobio 23. ). Moj zakljucak je da ovaj clan nije varao ceo taj period, vec je imao par prekrsaja, koji se ne smatraju prevarama. Napominjem da nemam nikakve veze sa navedenim clanom.
Ovaj clan sa telefonima, ne znam zasto je iskljucen, ali pretpostavicu da je zbog duplih naloga i to iz razloga sto je tu jednu negativnu dobio sa tim obrazlozenjem, a video sam kod nekog clana na profilu spisak navodnih duplih naloga od tog prodavca. Jednostavno kad su posumnjali u dupli nalog, stavili su ga pod prismotru i kada je to bilo dokazano on je suspendovan. Mozda ja nisam u pravu, ali taj scenario je najverovatniji, a najmanje verovatno je da su ga suspendovali jer im je provizijama obezbedjivao toliki novac da su zaposleni u limundu zbog njega bili u riziku da budu oporezovani za ekstraprofit

. U svakom bilo bi dobro kada bi limundo na profilu svakog clana napisao zasto je izbacen, suspendovan, pa cak bi bilo dobro da stoji ako je i uhapsen ili ako je pokrenut krivicni postupak protiv istog iz nekog razloga.
Nije covek nestao sa izbacivanjem sa limunda, mislim da nije samo na limundu ni poslovao, e sad je jedino pitanje da li ce davati robu sa takvim cenama koje su izlazile na aukcijama ili skuplje. Kontam da ce stare musterije imati popust kod njega svakako.
Limundo je isto sto i buvljak, moze se naci dobrih stvari za male pare, ali moze se naci bezvrednog smeca za ozbiljnije pare, prevaranata ima dosta, ali svakako ima i postenih ljudi(i kupaca i prodavaca). Retko kad tamo kupujem, a i kad se resim da tamo kupim, uvek sam spreman da se borim da svoja prava kao kupac ostvarim. Nedavno sam kupio nov nekoriscen uredjaj od kupca iz istog grada koji nije hteo da pristane na licno preuzimanje, vec mi je poslao isti post ekspresom pouzecem a udaljeni smo oko 1,5km bar po njegovim podacima. Uredjaj mi je stigao, poslat iz glavne poste u mom gradu za post ekspres posiljke, sa nepotpunom adresom posiljaoca bez pak-a novac mu je uplacen post netom za preuzimanje u posti. Uredjaj naravno neispravan, pa sam morao da se natezem sa tim clanom oko reklamacije, gde je on tvrdio da nije duzan da mi daje nikakvu garanciju, da bi potom poceo da tvrdi da je on isprobao uredjaj i da je bio ispravan(poceo da laze), a odbijao da se nadjemo i da ga zajedno testiramo, a onda poceo da me napada kako sam ja ostetio uredjaj i kako mi on novac nece vratiti niti uvaziti ikakvu reklamaciju jer je eto napisao tako u svojim uslovima prodaje. Onda sam morao da kontaktiram limundo tim(prema pravilniku u cilju resavanja spora), pa onda njima da dostavljam dokaze kako je uredjaj neispravan. Posto mi je bilo sumnjivo, zbog nemogucnosti licno da preuzmem, lepo sam zabelezio snimkom raspakivanje uredjaja, a kasnije i detaljno testiranje. Sa limundo timom sam imao problem jer nisu znali da raspakuju arhiviran fajl ni da pokrenu fajl u .3gp formatu, pa sam onda morao da im glumim tehnicku podrsku i da im saljem detaljna uputstva kako se to radi i tu izgubio vreme dok oni nisu kontaktirali clana i ukazali mu na njegove obaveze. Tada je clan zahtevao da mu posaljem predmet na neku trecu adresu pouzecem post ekspresom(koja nije u nasem gradu), pa onda je usledilo opet ubedjivanje. Da bi na kraju ja zahtevao ili da mi uplati unapred ili da se nadjemo licno. Na kraju je i bilo licno, kada smo se nasli, vise nije bio tako drzak i arogantan preko poruka, prihatio bez imalo galame predmet nazad u istom stanju kao sto ga je i poslao, vratio mi sve pare i moje troskove postarine, izvinio se. Ocenio me je pozitivno, a i ja sam njega iako nisam tako zeleo, ali morao sam prema pravilniku limunda. Clan je nastavio lepo da posluje na limundu, gledam kupi graficku za pci-ex kao neispravnu-netestiranu, pa je onda on postavi sa obrazlozenjem da je netestirana i da je tu greskom uzeo, jer mu treba agp, a na slikama se iz aviona videlo da je pci-ex, tako da je znao sta kupuje, uverio se u neispravnost i laze ljude da je to netestirano(mada danas vec niko se nece upecati na to netestirano, jer se zna da je to 100% vec testirano i neispravno).
p.s. Mnogi su primetili da limundo tim nikada ne persira u komunikaciji sa svojim clanovima - vrlo poslovno nema sta.