Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam nekome čudan, ja insisitram na porukama, SMSovima i mejlovima. Bilo kakav vid PISANE komunikacije koja ostavlja traga, da ne bude posle zabune .... i ubeđivanja ko je šta rekao.

Slazem se. Nije sve jedno ni prodavcima, a ni kupcima. Pun mi je kufer vise izivljavanja koje kakvih. Kada sam se ja uclanjivao na limundu morao sam da skeniram licnu kartu. Sada je dovoljan samo maticni broj. Prepuni su plagijata i nikom nista. Prodaju se samo tako.

Zar je moguce da zato sto su stranci vlasnici niko ih ne dira?

Pazite od kada ovaj vara i kada su ga iskljucili.

http://www.limundo.com/Clan/Pedjavesna1/Negativne_strana_2

Poslednja izmena:
djape, ti sad to ideš redom ... ??? :) :) :) Pazi, ima 300 000 članova, potrajaće :) :) :)

Kod ovoga o nije neka šteta, osim što moraš ponovo da pokrećeš, ukrao ti vreme .... kupio, nije platio, lupiš negativnu, dobiješ pare nazad, i ajd zdravo ... teraš opet ....

I to se traži da omoguće da neke koji su ti tako upropastili aukciju, da više ne može da licitira kod tebe, da postave kao neku IGNORE listu ... ali ne daju ...

djape, ti sad to ideš redom ... ??? :) :) :) Pazi, ima 300 000 članova, potrajaće :) :) :)

Kod ovoga o nije neka šteta, osim što moraš ponovo da pokrećeš, ukrao ti vreme .... kupio, nije platio, lupiš negativnu, dobiješ pare nazad, i ajd zdravo ... teraš opet ....

I to se traži da omoguće da neke koji su ti tako upropastili aukciju, da više ne može da licitira kod tebe, da postave kao neku IGNORE listu ... ali ne daju ...

Ma ne idem redom, ali su me posteno iznervirali. Kakvi paceri.

Treba da se ide redom...posto niko od nas ko je ranije ili skorije izbacen, ne obraca paznju na to, ali se vidi neregularnost poslova na LIMUNDU na kilometar. Neko je manje iznerviran, a neko vise (kao ja, djape08 i ko zna jos koliko). Meni samo nije jasno, da niko ne moze da im stane na put, posto je ocigledno lopovska organizacija, drze tvoje pare na svom racunu (LIMUNDO CASH), prodaju mnogo neregularnih stvari, plagijata, medikamenata, protiv zakonskih uredjaja i niko im nista ne moze, a oni izbace clana dok si rekao keks, sa obrazlozenjem da to imaju pravo??? Treba ih zatvoriti, samo nagrabusice ovi mali ******i tamo, a nece gazde iz inostranstva (mada ko zna ko tu vodi igru)

Domaći IT piljari nastavljaju:

Zdravo,

Limundo kompanija neprestano radi na unapređenju sistema i kontinuiranim poboljšanjima koja će sajtove učiniti boljim i bezbednijim mestom trgovine.

Da biste nastavili da trgujete na Limundu i Kupindu, potrebno je da pročitate novi Pravilnik društva Limundo d.o.o. i da ga prihvatite.
Pravilnik se nalazi u prilogu.
Ukoliko odbijete uslove definisane Pravilnikom, vaš nalog će biti zatvoren i prispeće vam na naplatu sve obaveze.

Klikom na link odlučujete o svom daljem članstvu.
1. DA! Pročitao sam i prihvatam Uslove korišćenja Limundo d.o.o. internet platformi i saglasan sam da se moji lični podaci mogu prikupiti i obraditi na navedeni način.
2. NE! Nisam pročitao ili ne prihvatam Uslove korišćenja Limundo d.o.o. internet platformi, ili nisam saglasan da se moji lični podaci mogu prikupiti i obraditi na navedeni način.

Ako se ne izjasnite o prihvatanju (ili odbijanju) Pravilnika društva Limundo d.o.o. ni nakon 8 dana od njihovog slanja, smatra se da ste prihvatili pravila i svoje poslovanje možete neometano nastaviti.

Srdačan pozdrav,
Vaš Limundo tim

Prilozi

• Uslovi-koriscenja.pdf
    549.1 KB · Pregleda: 132
Peru ruke od odgovornosti? A uzimaju pare i sakom i kapom? Pustaju nedozvoljene aukcije? I niko nista? Smesno...a videcete, sigurno ce puci bruka, mogu oni da menjaju pravilnike kako hoce, da ne rade cisto, to je sigurno, forsiraju negativne clanove, a masovno izbacuju pozitivne prodavce, to mora da ima neki razlog zasto se radi?

Ako se ne izjasnite o prihvatanju (ili odbijanju) Pravilnika društva Limundo d.o.o. ni nakon 8 dana od njihovog slanja, smatra se da ste prihvatili pravila i svoje poslovanje možete neometano nastaviti.

Da li je ovo po zakonu ? Ako mail ode u spam ti prihvataš nešto što nisi ni video ni pričitao.

Nije. :D Zato sam kliknuo da ne prihvatam pravila i nalog mi je suspendovan. Nalog 100% regularan, čak imam i viška novca na njemu i sve pozitivne ocene, ali suspendovan. :)

Limundo kompanija...

Poslednja izmena od urednika:
Ionako vise na tom virtuelnom buvljaku odavno nista nisam uzeo, niti planiram tamo da zalazim, tako da sam odbio ponudjene uslove.

Ionako vise na tom virtuelnom buvljaku odavno nista nisam uzeo, niti planiram tamo da zalazim, tako da sam odbio ponudjene uslove.

Da je sreca da smo svi kao ti...onda Limundo i ne bi ni postojao...Verujes im, vise godina budes clan, a oni te izbace bez razloga? Pa gde to ima??? Samo na budjavom Limundu

Posto sam ja alergican na ove lopovluke i clanove Limunda, jos jedan clan izbacen sa preko 1000 ocena: http://www.limundo.com/Clan/sharenko

Covek dobija tri negativne odjedanput, a jedna od opisa ocena je : ROBA POSLATA PRE VISE OD GODINU DANA,A NIKADA NIJE PLACENA... Kakvo lupetanje, kakve lazi, a rok za ocenjivanje je 17 dana od zavrsetka aukcije??? I kako se to salje roba,a da se ne plati? Prvo roba, pa pare? To jos nisam cuo, zaista. Godinu dana je proslo i covek mu daje negativnu posle godinu dana??? hahhahaa...kakav *****izam od strane Limunda. Zreli su za zatvaranje, posto je ovo klasicno izivljavanje sa clanovima. A clan je bio skoro 4 godine!!! Da ne poverujes

ROBA POSLATA PRE VISE OD GODINU DANA,A NIKADA NIJE PLACENA...
Nemoj da si pristrasan, vidis da je u pitanju fascikla sa lastisem, covek je godinu dana cekao te pare da bi isao na zimovanje, i sad mu dojadilo.:mad: Bruka kako rade, i steta sto se ne pojavi neko ozbiljan da od njih ostane samo rasprodaja pronalazaka iz kontejnera.

Predlog: Koliko su samo clanova izbacili neopravdano zbog tamo nekog pravilnika koji se ne postuje ili postuje u toj meri da nije ravnopravan, onda je najbolja i sledeca kombinacija:

Osnivanje akcionarskog drustva, potraznja investitora i neopravdano izbacenih clanova za ulaganje u novi aukcijski sajt. Ako se pitate kako skupiti toliko novca za pokretanje, pa kada su mogli oni na sms servisu za 9 meseci da zamuljaju nekoliko miliona eura onda je sve izvodljivo...

3.4.Ova izjava o odgovornosti odnosi se na svu štetu, ili povrede koje bi mogle nastati iz skrivenih mana, grešaka, prekida, brisanja, kvara, kašnjenja u radu ili prenosu računarskih virusa, prekida u komunikacijama, krađe, uništenja ili neovlašćenog pristupa podacima, promene ili zloupotrebe podataka od strane trećih lica, raskida ugovora, ponašanja suprotnog Uslovima korišćenja, nemara i dr.

Dakle neko im hakne server, pokupi bazu podataka i nikom nista...? uff

9.8.Limundo d.o.o. nije dužan da proverava niti da na bilo koji način kontroliše ponašanje svojih članova kada je u pitanju upotreba Limundo d.o.o. platformi.

a ov je za no comment

17.8.2. Limundo Cash nije garancija da će kupcu biti dostavljen proizvod koji je licitirao.

10.6.2 Broj aukcija na kojim član ima pravo davanja ponude je prikazan u tabeli:
Broj ocena Broj aktivnih aukcija
0 10
1 20
2 30
3 ili više 50*
*u toku dana, s tim da se ne računaju aukcije iz kategorija: kolekcionarstvo, numizmatika i flatelija.

Poslednja izmena od urednika:
Ja u zadnjih 200 postova nisam video da je iko zadovoljan? Pa kako onda rade, nije mi jasno? Ko ih brani? Svakako je neko i zvanicno podneo tuzbu protiv tih napaljenih ******a, a nista se ne desava? Znaci, da imaju zastitu ili je placaju nekome. Nemoguce je da oni izbacuju clanove sa obrazlozenjem da to mogu bez obrazlozenja??? Kakav *****izam od sajta

Nismo na pijaci , tako da pripazite na izrazavanje.
Limundo ko i svaki drugi sajt, ne svidja vam se , nemojte koristiti.

^
Tako je!
I malo ste ga smorili sa kukanjem...

Pa ovde je takva tema, glupo bi bilo da se hvale, zar ne? Meni licno, to su losa iskustva sa limundom, a pripazicu na recnik

Kao prvo nije u redu ovako nesto napisati, jer je ovo izvrtanje cinjenica, da si pazljivo procitao te ocene na profilu koji nam prikazujes, primetio bi da je vecinu negativnih clan dobio od (29. Sep. '12 20:16), a da si obratio paznju na poslednju aktivnost clana ustanovio bi da je on vec izbacen(Poslednja aktivnost29. Sep. '12 u 01:21), a pre toga je clan normalno poslovao, a ne varao kako si napisao i dobio 3 negativne ocene u celom periodu postojanja na limundu.
Znaci vecinu negativnih ocena je dobio posto mu je zabranjen pristup. Pretpostavka je da je clan stigao sa nalogom do pred gasenje i onda iz inata licitirao na brdo aukcija kada je vec znao da ce biti izbacen. Nikoga nije prevario za vreme aktivnog ucestvovanja na sajtu. Jedini delimicno nekorektan potez je prodaja kineskog telefona sa losom baterijom, ali sta se moglo drugo ocekivati od kineskog telefona(mada je telefon bio kod clana kupca 23. septembra, a ocenu je dao 10. oktobra, svoju je dobio 23. ). Moj zakljucak je da ovaj clan nije varao ceo taj period, vec je imao par prekrsaja, koji se ne smatraju prevarama. Napominjem da nemam nikakve veze sa navedenim clanom.

Ovaj clan sa telefonima, ne znam zasto je iskljucen, ali pretpostavicu da je zbog duplih naloga i to iz razloga sto je tu jednu negativnu dobio sa tim obrazlozenjem, a video sam kod nekog clana na profilu spisak navodnih duplih naloga od tog prodavca. Jednostavno kad su posumnjali u dupli nalog, stavili su ga pod prismotru i kada je to bilo dokazano on je suspendovan. Mozda ja nisam u pravu, ali taj scenario je najverovatniji, a najmanje verovatno je da su ga suspendovali jer im je provizijama obezbedjivao toliki novac da su zaposleni u limundu zbog njega bili u riziku da budu oporezovani za ekstraprofit :). U svakom bilo bi dobro kada bi limundo na profilu svakog clana napisao zasto je izbacen, suspendovan, pa cak bi bilo dobro da stoji ako je i uhapsen ili ako je pokrenut krivicni postupak protiv istog iz nekog razloga.

Nije covek nestao sa izbacivanjem sa limunda, mislim da nije samo na limundu ni poslovao, e sad je jedino pitanje da li ce davati robu sa takvim cenama koje su izlazile na aukcijama ili skuplje. Kontam da ce stare musterije imati popust kod njega svakako.

Limundo je isto sto i buvljak, moze se naci dobrih stvari za male pare, ali moze se naci bezvrednog smeca za ozbiljnije pare, prevaranata ima dosta, ali svakako ima i postenih ljudi(i kupaca i prodavaca). Retko kad tamo kupujem, a i kad se resim da tamo kupim, uvek sam spreman da se borim da svoja prava kao kupac ostvarim. Nedavno sam kupio nov nekoriscen uredjaj od kupca iz istog grada koji nije hteo da pristane na licno preuzimanje, vec mi je poslao isti post ekspresom pouzecem a udaljeni smo oko 1,5km bar po njegovim podacima. Uredjaj mi je stigao, poslat iz glavne poste u mom gradu za post ekspres posiljke, sa nepotpunom adresom posiljaoca bez pak-a novac mu je uplacen post netom za preuzimanje u posti. Uredjaj naravno neispravan, pa sam morao da se natezem sa tim clanom oko reklamacije, gde je on tvrdio da nije duzan da mi daje nikakvu garanciju, da bi potom poceo da tvrdi da je on isprobao uredjaj i da je bio ispravan(poceo da laze), a odbijao da se nadjemo i da ga zajedno testiramo, a onda poceo da me napada kako sam ja ostetio uredjaj i kako mi on novac nece vratiti niti uvaziti ikakvu reklamaciju jer je eto napisao tako u svojim uslovima prodaje. Onda sam morao da kontaktiram limundo tim(prema pravilniku u cilju resavanja spora), pa onda njima da dostavljam dokaze kako je uredjaj neispravan. Posto mi je bilo sumnjivo, zbog nemogucnosti licno da preuzmem, lepo sam zabelezio snimkom raspakivanje uredjaja, a kasnije i detaljno testiranje. Sa limundo timom sam imao problem jer nisu znali da raspakuju arhiviran fajl ni da pokrenu fajl u .3gp formatu, pa sam onda morao da im glumim tehnicku podrsku i da im saljem detaljna uputstva kako se to radi i tu izgubio vreme dok oni nisu kontaktirali clana i ukazali mu na njegove obaveze. Tada je clan zahtevao da mu posaljem predmet na neku trecu adresu pouzecem post ekspresom(koja nije u nasem gradu), pa onda je usledilo opet ubedjivanje. Da bi na kraju ja zahtevao ili da mi uplati unapred ili da se nadjemo licno. Na kraju je i bilo licno, kada smo se nasli, vise nije bio tako drzak i arogantan preko poruka, prihatio bez imalo galame predmet nazad u istom stanju kao sto ga je i poslao, vratio mi sve pare i moje troskove postarine, izvinio se. Ocenio me je pozitivno, a i ja sam njega iako nisam tako zeleo, ali morao sam prema pravilniku limunda. Clan je nastavio lepo da posluje na limundu, gledam kupi graficku za pci-ex kao neispravnu-netestiranu, pa je onda on postavi sa obrazlozenjem da je netestirana i da je tu greskom uzeo, jer mu treba agp, a na slikama se iz aviona videlo da je pci-ex, tako da je znao sta kupuje, uverio se u neispravnost i laze ljude da je to netestirano(mada danas vec niko se nece upecati na to netestirano, jer se zna da je to 100% vec testirano i neispravno).

p.s. Mnogi su primetili da limundo tim nikada ne persira u komunikaciji sa svojim clanovima - vrlo poslovno nema sta.

Ja za prodaju koristim kupindo. Limundo nisam do sada da ne bi dolazilo do toga da na kraju prodam za cenu koju ne prizeljkujem a da se cimam sa nekim da mi dize cenu to me mrzi i ne radi mi se. Jedino sto mi se ne dopada je njihova provizija koja zna da bude veoma velika kada se prodaju skuplji predmeti. Ono sto moram da radim u zadnje vreme je da redovno trazim od kupaca da mi daju ocenu koja je uvek zasluzeno pozitivna.

Kao prvo nije u redu ovako nesto napisati, jer je ovo izvrtanje cinjenica, da si pazljivo procitao te ocene na profilu koji nam prikazujes, primetio bi da je vecinu negativnih clan dobio od (29. Sep. '12 20:16), a da si obratio paznju na poslednju aktivnost clana ustanovio bi da je on vec izbacen(Poslednja aktivnost29. Sep. '12 u 01:21), a pre toga je clan normalno poslovao, a ne varao kako si napisao i dobio 3 negativne ocene u celom periodu postojanja na limundu.
Znaci vecinu negativnih ocena je dobio posto mu je zabranjen pristup. Pretpostavka je da je clan stigao sa nalogom do pred gasenje i onda iz inata licitirao na brdo aukcija kada je vec znao da ce biti izbacen. Nikoga nije prevario za vreme aktivnog ucestvovanja na sajtu. Jedini delimicno nekorektan potez je prodaja kineskog telefona sa losom baterijom, ali sta se moglo drugo ocekivati od kineskog telefona(mada je telefon bio kod clana kupca 23. septembra, a ocenu je dao 10. oktobra, svoju je dobio 23. ). Moj zakljucak je da ovaj clan nije varao ceo taj period, vec je imao par prekrsaja, koji se ne smatraju prevarama. Napominjem da nemam nikakve veze sa navedenim clanom.

Ovaj clan sa telefonima, ne znam zasto je iskljucen, ali pretpostavicu da je zbog duplih naloga i to iz razloga sto je tu jednu negativnu dobio sa tim obrazlozenjem, a video sam kod nekog clana na profilu spisak navodnih duplih naloga od tog prodavca. Jednostavno kad su posumnjali u dupli nalog, stavili su ga pod prismotru i kada je to bilo dokazano on je suspendovan. Mozda ja nisam u pravu, ali taj scenario je najverovatniji, a najmanje verovatno je da su ga suspendovali jer im je provizijama obezbedjivao toliki novac da su zaposleni u limundu zbog njega bili u riziku da budu oporezovani za ekstraprofit :). U svakom bilo bi dobro kada bi limundo na profilu svakog clana napisao zasto je izbacen, suspendovan, pa cak bi bilo dobro da stoji ako je i uhapsen ili ako je pokrenut krivicni postupak protiv istog iz nekog razloga.

Nije covek nestao sa izbacivanjem sa limunda, mislim da nije samo na limundu ni poslovao, e sad je jedino pitanje da li ce davati robu sa takvim cenama koje su izlazile na aukcijama ili skuplje. Kontam da ce stare musterije imati popust kod njega svakako.

Limundo je isto sto i buvljak, moze se naci dobrih stvari za male pare, ali moze se naci bezvrednog smeca za ozbiljnije pare, prevaranata ima dosta, ali svakako ima i postenih ljudi(i kupaca i prodavaca). Retko kad tamo kupujem, a i kad se resim da tamo kupim, uvek sam spreman da se borim da svoja prava kao kupac ostvarim. Nedavno sam kupio nov nekoriscen uredjaj od kupca iz istog grada koji nije hteo da pristane na licno preuzimanje, vec mi je poslao isti post ekspresom pouzecem a udaljeni smo oko 1,5km bar po njegovim podacima. Uredjaj mi je stigao, poslat iz glavne poste u mom gradu za post ekspres posiljke, sa nepotpunom adresom posiljaoca bez pak-a novac mu je uplacen post netom za preuzimanje u posti. Uredjaj naravno neispravan, pa sam morao da se natezem sa tim clanom oko reklamacije, gde je on tvrdio da nije duzan da mi daje nikakvu garanciju, da bi potom poceo da tvrdi da je on isprobao uredjaj i da je bio ispravan(poceo da laze), a odbijao da se nadjemo i da ga zajedno testiramo, a onda poceo da me napada kako sam ja ostetio uredjaj i kako mi on novac nece vratiti niti uvaziti ikakvu reklamaciju jer je eto napisao tako u svojim uslovima prodaje. Onda sam morao da kontaktiram limundo tim(prema pravilniku u cilju resavanja spora), pa onda njima da dostavljam dokaze kako je uredjaj neispravan. Posto mi je bilo sumnjivo, zbog nemogucnosti licno da preuzmem, lepo sam zabelezio snimkom raspakivanje uredjaja, a kasnije i detaljno testiranje. Sa limundo timom sam imao problem jer nisu znali da raspakuju arhiviran fajl ni da pokrenu fajl u .3gp formatu, pa sam onda morao da im glumim tehnicku podrsku i da im saljem detaljna uputstva kako se to radi i tu izgubio vreme dok oni nisu kontaktirali clana i ukazali mu na njegove obaveze. Tada je clan zahtevao da mu posaljem predmet na neku trecu adresu pouzecem post ekspresom(koja nije u nasem gradu), pa onda je usledilo opet ubedjivanje. Da bi na kraju ja zahtevao ili da mi uplati unapred ili da se nadjemo licno. Na kraju je i bilo licno, kada smo se nasli, vise nije bio tako drzak i arogantan preko poruka, prihatio bez imalo galame predmet nazad u istom stanju kao sto ga je i poslao, vratio mi sve pare i moje troskove postarine, izvinio se. Ocenio me je pozitivno, a i ja sam njega iako nisam tako zeleo, ali morao sam prema pravilniku limunda. Clan je nastavio lepo da posluje na limundu, gledam kupi graficku za pci-ex kao neispravnu-netestiranu, pa je onda on postavi sa obrazlozenjem da je netestirana i da je tu greskom uzeo, jer mu treba agp, a na slikama se iz aviona videlo da je pci-ex, tako da je znao sta kupuje, uverio se u neispravnost i laze ljude da je to netestirano(mada danas vec niko se nece upecati na to netestirano, jer se zna da je to 100% vec testirano i neispravno).

p.s. Mnogi su primetili da limundo tim nikada ne persira u komunikaciji sa svojim clanovima - vrlo poslovno nema sta.

Cudno, da neko ko daje telefone po neverovatnim cenama, ispod svih trzisnih, bude suspendovan pod optuzbom da ima dupli nalog, a prethodno je dva puta proglasavan za prodavca meseca mobilnih telefona.

Taj da je supsendovan tada ne bi mogao da kupuje posle datuma koji si postavio, ali stvarno ne mogu da se natezem.

Sve u svemu prevaranti.

@Rusi
šta je razlog da prodaješ na kupindu i plaćaš proviziju a ne na KP gde nemaš nikakve troškove ?

Kakva se provizija placa na kupindu?Ja jos nisam prodavao,samo kupovao pa me interesuje koliko naplacuju proviziju?

@ChobbyNS
Velika

10% za prodat predmet u potkategorijama
Ostalo

8% za prodat predmet u kategorijama
Odeća
Obuća
Knjige
Aksesoari
Nega tela
Igre i gedžeti
Mobilni brojevi (potkategorija)

2% za prodat predmet u kategorijama
Fotoaparati i kamere, dodatna oprema i rezervni delovi
za fotoaparate i kamere
Računari i oprema
Fiksni i faks (potkategorija)
Mobilni (potkategorija)

Provizija za sve ostale kategorije je 5%

Mnoge radnje nemaju toliki rabat.

Taj da je supsendovan tada ne bi mogao da kupuje posle datuma koji si postavio, ali stvarno ne mogu da se natezem.

Sve u svemu prevaranti.

Ne natezemo se nego ti namerno izvrces cinjenice ili se stvarno toliko ne razumes u to kako sistem limunda funkcionise. Ne ulazim u to previse, ali da ti objasnim bez potrebe da se natezemo. Pogledaj malo bolje, clan koga si naveo kao primer je izbacen datuma kada sam napisao. On nije mogao da "kupuje" posle tog datuma nikako, ali ako pogledas bar jednu od tih aukcija on to nije ni radio, on je dana kada je izbacen dao ponude na licitacijama i to takve da zagarantuje sebi pobedu na njima(naravno nije imao nameru nista da kupi, vec je to radio iz inata). Bio si clan na limundu i znas i sam kako to funkcionise, on je dao na primer na svakoj aukciji ponudu od recimo 100000, a limudno agent je licitirao za njega i njegova trenutna ponuda je uvek bila veca od ostalih ucesnika(ako pogledas u bilo kojoj od aukcija, trenutak njegove prve ponude je pre izbacivanja, to je bila prva i poslednja njegova ponuda, a limundo agent je kasnije davao ponude u njegovo ime i to ponekad nekoliko dana posto je izbacen). To je propust limunda sto automatski ne ponisti ponudu clana koji je izbacen, ali tako im funkcionise sistem. Pored toga ide ocenjivanje, pa se moze desiti da neki clan dobije ocenu mnogo kasnije u odnosu na zavrsetak aukcije, tako je i kafanamarkovic dobio pozitivne ocene mnogo meseci posto je bio izbacen.

Sto se tice prodavca mobilnih, imas njegove kontakte pa mozes razresiti misteriju zasto je izbacen sa limunda, lepo ga kontaktiras, kazes mu za vasa prethodna trgovanja(kupovao si vise puta od njega preko limunda), pitas ga i za to, a pitas ga i za trgovinu, verovatno ce ti dati neki popust kao staroj musteriji(valjda ste poverenje izgradili). Video sam da je bio prodavac meseca, a to samo znaci da je prodao najvise telefona u tom mesecu i to njihovo top prodavac ili kako se vec ta glupost zove nije ama bas nikakvo merilo osim broja prodatih predmeta u odredjenoj kategoriji. Ako drugi kazu da je bio povoljan, ok, ali nije sigurno radio na svoju stetu, imao je zaradu.

Limundo skripta nije toliko savršena, a o propustima je među prvima na svim mogućim poljima. Ko se snađe mahinacija na pretek, ali nije to poenta. Poenta je da kada se nalog suspenduje, sve aktivnosti koje su nastale pre suspenzije i dalje stoje na snazi i skripta ih izvršava. Optimalan način jeste i blokada svih drugih aktivnosti koje je taj član načinio pre suspenzije, tako ni korisnici više ne bi mogli da daju ocene, sve ponude bi se automatski povukle...itd... to bi Limundo trebao da uradi, ovako nema ama baš nikakvog efekta ako se član suspenduje, a njegove aktivnosti na nalogu traju.

Sigurno bi manja šteta prema prodavcima bila kada bi se i ponude stopirale, tj. vratile na stanje poslednjeg člana koji je licitirao kod tog prodavca, a kupac koji je suspendovan njegova ponuda uklonila jer nije više član Limunda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno