- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Ovo što aca kaže uopšte ne mora da bude fikcija. Kako je moguće da se to dešava?!
*****avaš... O.O
Edit
Ček, zar Banca Intesa nije u nekoj vezi sa Delta Đenerali osiguranjem? To je obadvoje Miškovićevo (ili ima neke veze sa njim)?
Koliko Limundo vodi brigu o svojim prodavcima, nije im ponudio ni opciju da zavrsene aukcije prebace na Kupindo. Bukvalno igranje sa ljudima od kojih zive.
Nema dugmeta??? Laughing nego nema ni odgovora prihvatljivog ...Evo jedan odgovor.Zdravo, nažalost, više ne postoji mogućnost automatskog prebacivanja aukcija iz dela Moj Limundo >> Završene na Kupindo i predmeta sa Kupinda iz dela Moj Kupindo >> Neaktivni na Limundo. Ukoliko želiš, možeš prekinuti aukcije koje su u toku i bez ponuda, s tim da je potrebno da imaš u vidu da se prekidanje aukcija naplaćuje 50 dinara, nakon toga možeš iste predmete postaviti na Kupindo.
Pozdrav,
DanijelaLimundo tim
Ozbiljno razmisljam da preostalih 300 aukcija prekinem za samo 15000 din, i da ih džabe postavim na kupindo.Neverovatrno...
Vec?
TT on HTC
Našao sam preko neta da je član Rajax pazario isto i prošao slično kao i ja, tj. prevarant je neki Armin Cosovic iz Relje Krilatice 33, 36300 Novi Pazar Koristi mobilne sa brojevima 065/6050707 i 064/0595559
Koliko vidim Rajax mu je slao pare pa se zna i matični broj prevaranta, 2005991783945
Dabogda za lekove sve te pare dao. Ne bi mi uopste bilo zao. Takvih ima i previse, nakotili se. Dobrog naroda ima sve manje.
EDIT: Bila je ranije opcija kod brzih posta (AKS i slicni) da onaj ko salje cekira tamo pri slanju da kupac moze da otvori paket pre nego sto ga plati. Da me ubijes ne mogu da se setim sada kako se ta opcija zove, ali znam 100% da je postojala. Trazite to od svakog iole sumnjivog prodavca. Cak i ako ne postoji to kod svakog vi trazite od prodavca da obavezno to cekira, pa ako pocne nesto da se buni, neka vam i to bude upozorenje.
koju je kupac cisto stavio da mu bude najveca, zbog garancije, iako kupac nije spreman da plati taj iznos.
I meni baš nije najjasnije ovo.koju je kupac cisto stavio da mu bude najveca, zbog garancije, iako kupac nije spreman da plati taj iznos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari