Ma da imaju matcine za svakog u Srbiji....
Pa da su neka velika firma pa da stoji ta prica , ali jedan limundo..
PA sudovi to nemaju vec moraju salju Dopisne naredbe mpuovima i opstinama za adrese a jedan limundo da ima.
Kako primetite da "nabijaju" cenu?
Zar za tako nesto nije neophodno da znate koji su im "prijatelji" ili koji su nalaozi njihovi duplikati ili rodjaka...
Ne ne i ne ...Infection. :d
Da li ti znaš kolika je Limundo firma i koliko vredi? Uopšte, da li znaš koliko je plaćen? :trust:
Ovde se radi o pravilima i postenju.
Limundo je aukcija.
A kupindo je sajt za prodaju - po fiksnoj ceni.
Kada napravite tu razliku sve je jasno. Ako neko hoce da proda nesto po nekoj ceni, neka to stavi na kupindo.
Ali ako hoce da stavlja na limundo, e to je sasvim druga prica. Tu ne bi smeo da utice na cenu, jer je to aukcija, i kao takva po definiciji ce uvek nositi rizik da nesto proda po mnogo nizoj ceni (mozda cak i dzabe), ali isto tako postoji mogucnost da ga proda po nerealno velikoj ceni. Ako utice na cenu na bilo koji nacin to vise nije aukcija i ne treba obmanjivati potencijalne kupce. To bi trebalo limundo tim da regulise, i cim se primete takve osobe da se odmah trajno banuju.
Upoznaj nas sa slučajem.Zna li se epilog slučaja "kafana marković", ali bar kakvo je trenutno stanje, jesu li ga navatali?
Upoznaj nas sa slučajem.
Upoznaj nas sa slučajem.
Tacno tako.
Na prvi pogled je bezobrazluk,ali ako bolje razmislim i nije los potez limunda,evo zasto:
Od kada su izbacili registraciju/proveren clan preko licne enormno se povecao broj clanova a sa time i kolicina trash-a i prevaranata.
Npr juce je od podneva do ponoci postavljeno ~9000 licitacija. Kada sam bacio pogled svaka peta je bila salveta/cackalica/kliker isl... Makar mi na IT forumu znamo sta je to za jedan server na mesecnom nivou plus kontrola istih,mada za divno cudo u zadnjih par dana brzo se uklanjaju prevaranti/lazna nabijanja cene/zabranjeni predmeti...
Naravno da ne podrzavam nov cenovnik,ima tu i drugih nacina da se regulisu stvari ali ovako je njima najbolje,naravno...
Koliko Limundo vodi brigu o svojim prodavcima, nije im ponudio ni opciju da zavrsene aukcije prebace na Kupindo. Bukvalno igranje sa ljudima od kojih zive.
Uvodjenjem novog cenovnika broj novih licitacija se prepolovio...
Navodno je to cilj limunda da otkloni kako oni kazu "shum" i da samo prave aukcije i pravi limundovci ostanu... Videcemo za 10-tak dana sta ce biti...
TT on HTC
Koliko znam nema vise toga,to bilo nekada davno....
Manje-vise JMBG,njega je relativno lako izvuci (recimo) ali adrese...
banke su glavni provajderi validnih privatnih informacija na tržištu, ne samo adrese i jmbg, već godišnje i mesečne zarade i td. Pa onda ako imate veće prihode od 90% populacije, počinju da vam stižu na poštu raznorazne brošure i ponude. Banke takve informacije regularno prodaju.
*****avaš... O.Oevo meni stiglo obavestenje iz Intese da ce moje podakte da ustupe Delta Generali, a mene samo obavestavaju jer im je poverenik za prava gradjana - mr. Sabic - to nalozio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari