A ni ja necu imati sabertooth plocu:smackbum::smackbum::smackbum:Odoh na spavanje... Mozda sanjam daljinac koji sam platio a koji nikad necu dobiti... Pozdrav svima![]()
Au kakva sigurnost u pm.Koliko god kudili na Limundo, isti ipak daje kakvu -takvu sigurnost, jer uzima lične podatke od svakog člana. Na kupujemprodajem je sasvim drugačije.
Ipak, od sebe samih niko nas ne može žastititi.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...17-Beograd-Uhapsen-zbog-prevare-sa-telefonima
Evo jedne slicne price...Na zalost, ja sam jedan od ostecenih.
Do sada nismo dobili nista, a kako sudinica kaze, ukoliko on ne bude imao novca da nam vrati, oni ga ne mogu naterati!
Ako ne mozes da pomognes ne pravi se pametan, bez ljutnje ali nama nije do sprdnje...Znaci ovaca za shishanje kolko oces nije ni cudo sto se ljudi okrenuli tim prevarama kao iz crtanog filma, kad ima ko da naseda. To nam je tako na nivou cele drzave!![]()
Ako ih ne pecnes nece reagovati.^ ova ti je dobra, mada ako ce da nam pomognu bolje da ih ne cackamo...
Ajmo svi da licitiramo ja odoh
ja ga i nekrijem-bar ne pred vama na benchu
A jel i vi imate utisak da su skoro svi predmeti slikani na istom laminatu?
A jel kontaktirao ko njegovog brata? Jel ima nekih informacija od njega?
Mora da mi je promako taj post ! Sorrypa sve slike je skidao sa ebay...par postova pre sam dao i direktne linkove ka ebay i limundu ista slika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari