Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fora je sto on uopste nema tu plocu i procesor kao ni ostalo sto prodaje. Lik ladno skine slike sa neta i onda postavi aukciju u prevodu prodaje maglu. Zato je i postavio gomilu aukcija u isto vreme sa skupim i trazenim stvarima jer zna da sto prevari za 7 dana sa ovog naloga to mu je to, posle nema vise.

Ubico lasica malo pre kada si ostavio link ka kafanamarkovic imao je 5 negativnih ocena a pogledaj sada 9 sve negativne je danas zaradio zbog ovolikih para mozete da podnesete tuzbu i to svi koje je zeznuo na licnu kartu kojoj limundo zna podatke i duzni su te podatke da predaju policiji ali prvo ti moras da odes u policiju da prijavis dobices obrazac za prijavu od limunda i sa tim obrascem ides u policiju nakon cega oni kontaktiraju limundo i istog casa izdaje se poternica za clanom cija je licna karta

sada cu da pustim poruku ovima sa limunda sto ih je zavrnuo da dodju na ovu temu bas me interesuje sta ce biti

Poruka pustena trazite od limunda obrazac za prijavu clana

Poslednja izmena:
Evo kako izgleda taj obrazac sa sajta kupujemprodajem :
Predmet: Prijava prevare od strane NN lica.
Poštovani,
Ja sam vec izvesno vreme korisnik internet portala KupujemProdajem.com. Ovom prilikom želim da
prijavim da sam prevaren od strane drugog korisnika pomenutog portala i da sam slucaj prijavio
administraciji KupujemProdajem.com. Oni su me uputili da slucaj prijavim Vama kao nadležnom
istražnom organu koji od njih može tražiti podatke vezano za drugog korisnika.
Zato Vas molim da se obratite portalu KupujemProdajem.com na adresi: KupujemProdajem d.o.o.,
ul. Dragiše Mišovica 1b/15, 18000 Niš, kako bi pomogli da se identifikuje NN osoba koja me je
prevarila i kako bi ona u toku daljeg postupka mogla da se procesuira.
Procenjena vrednost za koju sam prevaren: 3000
Kako je došlo do prevare:
Trazi avans unapred i posle uplate ne posalje dogovorenu robu.
Nazvao sam ga da se lepo dogovorim sa njim i on kaze da sam ja lepo prosao jer zeznuo je dosta
njih i za vece pare.
imam njegov broj mobilnog,maticni broj ulicu, broj kuce to mi je on dao:
Armin Cosovc
2005991783945
Relje Krilatice 33
36300 Novi Pazar
Imam i potvrdu o uplati para u posti ali to nisu neke pare problem je koliko je njih prevario na tu
pricu
imam arhivirane poruke od njega gde mi trazi jos para da uplatim i onda mi sigurno salje paket.
Zavedeni broj slucaja u administraciji KupujemProdajem.com: 23. Molim, u Vašem zahtevu
obavezno priložite ovaj broj kao i fotokopiju ovog pisma kako bi administracija
KupujemProdajem.com mogla što brže i tacnije da pronaðe podatke drugog korisnika.
Moj korisnicki email sa kojim sam registrovan na KupujemProdajem.com:
[email protected]
ID oglasa korisnika koji me je prevario:
URL oglasa korisnika koji me je prevario:
Moje ime i prezime: Jevtic Radovan

A ovo treba da se uradi kada se popuni obrazac:

Poštovani,
1. Molimo odštampajte pdf pismo u prilogu ovog emaila i odnesite ga u obližnju stanicu MUP-a. MUP će nama poslati zahtev za otkrivanje parametara logovanja lica za koje sumnjate da Vas je prevarilo.
2. Zamolite nadležno lice MUP-a da u zahtevu našoj administraciji obavezno navede Vaš broj slučaja: 23, kao i da prilože fotokopiju Vaše prijave.
3. MUP zahtev može poslati na:
KupujemProdajem d.o.o.
Dragiše Mišovića 1b/15
18000 Niš
4. Po dobijanju zahteva mi ćemo nadležnom licu MUP-a odgovoriti sa nama poznatim podacima o licu za koje sumnjate da Vas je prevarilo.
5. U zavisnosti od visine iznosa dalje procesuiranje je ili po službenoj dužnosti (MUP i tužilaštvo) ili po privatnoj tužbi (Vaša inicijativa).
Srdačno
KupujemProdajem.com

A sta bi bilo da je drug otisao tamo dali bi mu dao ovu plocu ili bi izmislio neki razlog kao nisam kuci sada nek dodje drugi put itd.ipak ova ploca i ovaj procesor vrede duplo vise od 14.446 din

Verovatno tako nesto, a zato sto vredi skoro duplo vise zato sam i bidovao... A sobzirom sta je sve islo po dobrim cenama kontao sam da je ispalo iz kamiona ili tako nesto....

sto ga nisi ocenio kao svi mi?
Ceo dan sam u guzvi, a hteo sam nesto da opletem ali eto ostavio sam finu negativnu...
Sta mislis ko je zapoceo poruke sa "fliptrip (284)" , decko je dao prvu negativnu i odatle je sve pocelo (pozdrav za Dekija).

Policija ga ispod 10.000 din. (ili 30.000 bese), nece krivicno goniti.
Takav nam zakon.
Ostaje na tebi da ga licno krivicno gonis, ako zelis da ispravljas krivu Drinu, racunaj da ti treba oko 300 evra za sve sudske troskove
koji ce ti biti namireni ukoliko dobijes parnicu.

Ne može ga krivično goniti, već samo po privatnoj tužbi, ali ne isplati se jer je samo pisanje tužbe trošak od oko 7500 dinara. Čak i ako mu pošalješ samo opomenu pred tužbu, i to košta.

E pa da se javim i ja... Do sada mi se javilo 19 ili 20 ljudi koji se smatraju ostecenim kao i ja. Prvo me je kontaktirao clan Zlaya(7):

Mozete li mi reci da li ste preuzeli ili dobili paket od korisnika "kafanamarkovic"?

Platio sam unapred i paketa jos uvek nema a korisnik je nedostupan i na limunu se ne javlja... Pa me samo zanima da vidim sta dalje da preduzmem ili je samo sa mojim paketom problem...

Tada mi je prekipelo jer svaki dan cekam paket koji sam platio elektronski 10 minuta nakon isteka aukcije.lik se javio u ponedeljak - paket poslat. Do cetvrtka nista nije stiglo, a onda ovaj mail zabrinutog clana.

Cim sam mu dao negativnu, veliki broj ljudi pocelo je da se javlja... Niko nije dobio robu, a svi su uplatili unapred... Cifre su od par hiljada do 23000 dinara. :((((

u je vec sada je doslo do 11 negativnih

Poslednja izmena:
Jedino ja zeznuo i stisnuo neutralnu, poslao sam poruku limundu da promeni u NEGATIVNU.

Meni je najjace "-SLIKE SU SLIKANE NOKIJOM 8800" haha, kao svi treba da padnu na dupe jer ima taj telefon, to je neka sigurnost da vas neće zavrnuti!

^Ne to je u fazonu, malo su losije...

Da li imamo nekog od pravnika ili mup-a na forumu? Da vidimo sta nam je ciniti?

Poslednja izmena:
Jedino ja zeznuo i stisnuo neutralnu, poslao sam poruku limundu da promeni u NEGATIVNU.
Posalji ti poruku limundu da ces i njih da tuzis i ovog clana sto je oladio vise ljudi za dobre pare,neka se zapitaju i oni sta po novom zakonu o zastiti potrosaca(kupca) smeju da rade a sta ne mozda ti i oni ponude neki dogovor:smack::smack::smack:

Poslednja izmena:
A ovi sa limuna nista ne reaguju.:wall: Pustaju ga i dalje da vara. Da nije u dosluhu sa njima. Mene su posle dva minuta banovali na limunu kako sam nekom clanu predlozio neku sumu - da mi proda predmet pre zavrsertka licitacie. Sta ces jadnici su navikli na voayerizam.

sad mi se javio clan sa Limunda i kaze da su iscackali fiksni broj na koji se javio ali je tvrdio do to nije "ON", poslao sam link sa ovog foruma tom clanu da nas obavesti o tome.

Ja sad sabrao: skoro 84 000 za sada.

Ko zna koliko ce tek biti prevara sada ako ovo prodje. MORAMO BITI SLOZNI !!!!!

Ja mislim da bi Limundo trebao da tuzi NN lice (proverenog clana Milosa Markovica), jer je doticni povredio tj opljackao lojalne clanove ovog sajta, a time i ugrozio poslovanje samog Limunda cije se poslovanje zasniva na poverenju svih strana.
Ova varijanta da svi pisu prijave krivicnog dela, meni deluju suludo, niti smatram da bi policija i pravosudje lovilo nekog Milosa sto je *****ao clanove sa nekog tamo Limunda skupljajuci dokaze po celoj Srbiji gde su prijave napisane.

Ne posebno prijave, nego zajednicku... Ali kao sto kazes, najbolje da limundo to uradi, oni imaju sve podatke kao i broj racuna u erste... Mada ako nekako dodjemo do adrese najradije bih otisao da ga posetim...

Poslednja izmena:
Gde smeju oni nesto da prijave policiji ? Jos im samo to treba da milicija pocne da cacka - ko zna sta bi nasli kod njih ?

"Dobro vece i hvala na kupovini.Podaci za uplatu su Milos Markovic ERSTE BANKA 340-32120286-36."

Da li iko zna na koji nacin da se najbrze nekome zamrzne racun u banci i kako proveriti kolika sredstva su na racunu ? Ovo sa policijom bi potrajalo par meseci minimum.

Kud nisam pogresio neku cifru kad sam uplacivao. najgore od svega sto doticni najverovatnije sve ovo cita i smeje nam se.

"Dobro vece i hvala na kupovini.Podaci za uplatu su Milos Markovic ERSTE BANKA 340-32120286-36."

Zbog Zakona o zaštiti podataka jedino sudskim nalogom može da se dođe do adrese i ostalih podataka lica na osnovu ovog broja računa. Čak ni NBS neće da da podatke dok ne dobiju napismeno od sudije. Moguće da račun nije ni njegov već da je neko drugi vlasnik a da on ima samo ovlašćenje za podizanje.

Neka mu - nek se smeje i sve sto je "zaradio " neka potrosi na lekove.

Nece oni to da prijave policiji zbog reputacije sajta jer kada bi se to proculo da policija mora da reaguje na limundu dosta clanova bi se odreklo limunda dosta njih zbog straha od prevare a ima onih koji vise nebi postavljali predmete jer ima na limundu i kradenih stvari (kasetofona za kola,mobilnih telefona idr.)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno