Rajax
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.01.2011
- Poena
- 170
A sta bi bilo da je drug otisao tamo dali bi mu dao ovu plocu ili bi izmislio neki razlog kao nisam kuci sada nek dodje drugi put itd.ipak ova ploca i ovaj procesor vrede duplo vise od 14.446 din
Ceo dan sam u guzvi, a hteo sam nesto da opletem ali eto ostavio sam finu negativnu...sto ga nisi ocenio kao svi mi?
Policija ga ispod 10.000 din. (ili 30.000 bese), nece krivicno goniti.
Takav nam zakon.
Ostaje na tebi da ga licno krivicno gonis, ako zelis da ispravljas krivu Drinu, racunaj da ti treba oko 300 evra za sve sudske troskove
koji ce ti biti namireni ukoliko dobijes parnicu.
Posalji ti poruku limundu da ces i njih da tuzis i ovog clana sto je oladio vise ljudi za dobre pare,neka se zapitaju i oni sta po novom zakonu o zastiti potrosaca(kupca) smeju da rade a sta ne mozda ti i oni ponude neki dogovor:smack::smack::smack:Jedino ja zeznuo i stisnuo neutralnu, poslao sam poruku limundu da promeni u NEGATIVNU.
Ja sad sabrao: skoro 84 000 za sada.
U sanducetu imas novu poruku od limundovca kafanamarkovic:
Sada je otisao kurir 240 dinara.Dobro je spakovano 600grama je tezak zbog najlona.
"Dobro vece i hvala na kupovini.Podaci za uplatu su Milos Markovic ERSTE BANKA 340-32120286-36."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari