@Limundo
Još ću da vam poverujem za manje od 10 prijava... samo 3 ili 4 su sa ovog foruma...
Ja cu jos da poverujem da je ovo greska, taj mail je slat grupno, znaci ako je dobio jedan dobili su ga svi u istom izvornom formatu, koji je i kod mene takav , sem id-ja korisnika, a to je da na koji link kliknes isto ti dodje, to sto mali broj ljudi zna ili se setilo da poglead link je druga stvar.
@Dzekson
Uradi kako mislis da treba, ja sam takav da bi isterao pravdu pa i po cenu negativne ocene ako sam u pravu, kupovina necega da bi se probalo pa vratilo je smesno, ono za secenje patika jos ludje, ako iza sebe imas dugogodisnji staz i ocene a oni nemaju, onda se zna, tvoja rec protiv njihove, svaki dokaz moze da se namesti, od slika do ne znam cega, ne bi videli dinara osim ako nije u pitanju limundo cache pa zato mogu da izvoljevaju.
Bas sam jednom prilikom rekao za LC, hipoteticki govoreci kao i za domisljatost secenja patika, prodajem laptop, vrednost 300e, ide preko LC-a, kupac koji na zalost ima 0 ili par ocena, koga ja nisam mogao da biram, dobije masinu, otvori , uzme sebi plocu koja vredi 100e, vrati njegovu pregorelu, zali se da laptop ne radi, i sta onda? Prodavac ga poduvao i to debelo.
Kao sto postoje prodavci koji ce da zavrnu, tako postoje i kupci koji izvoljevaju, LC je koristan samo ako prodaje novajlija, ali nikako ne ide u prilog nekome ko ima ocene iza sebe, i naleti na kupca koji trazi dlaku u jajetu. Novac je nebitan koliko princip , neko moze da te zavrne bez bilo kakvog osnova, i imace podrsku u tome