Malo je komplikovanija situacija.
Ja imam oko 40 aukcija nedeljno, plus prodaje preko fejsbuka i KP sajta. mobilni za kontakt mi je iskljucen iz ociglednih razloga - korisnici sva tri sajta se ne libe da me zovu i u dva ujutru. Bilo je inicijative i sa vase strane da se objavljivanje mobilnog broja ukloni iz dogovora ukoliko prodavac navodi da to ne zeli, ali opet bi takva praksa bila JEDINO izvodljiva kada bi ste vi u formularu napisali ovako nesto (izmisljeni podatci :
dok god ovog ne bude bilo, ja mislim da mogu da napisem i na slikama predmeta, ljudi bi opet zvali. a napisano mi je na profilu, u uslovima prodaje, u aukciji, nema gde nije napisano.
Da li je on pokusao da me kontaktira - nije ni bitno, jer mu uvek ostaje limundo poruka kao validan kontakt cak i ako nije sposoban da procita uslove prodaje kao i aukciju do kraja, pritom je ignorisao dve poruke.
10 aukcija je uzasno puno. 10 licitiranja moze da bude 10 laptopova, televizora, skutera, klima uredjaja, 10 aukcija moze da bude pola miliona dinara. Misljenja sam da ako je validan kupac, i neko ko se registrovao zbog primecene aukcije preko linka, referala, fejsbuka ,cega god - dovoljno je jedna na koju moze da licitira. Nema apsolutno nikakve potrebe da clan registrovan pre tri dana dodje i ponudi na 10 stvari. Vi mislite suprotno, okej. Ja ne vidim apsolutno nikakvu logiku jer je mogucnost zloupotrebe daleko veca od realnog kupca koji dodje, pobedi i kupi stvari.
Prijavljeno je limundo timu, Lana je preuzela slucaj, ja cu morati da mu dam negativne jer veceras planiram da obnovim aukcije a rok za kontakt je istekao, clan je svesno ignorisao limundo poruke (a cudno da zna da licitra a ne zna da procita inbox ..)